Rijbewijsbelang Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijbewijs belang was heel duidelijk vanaf het begin, het bezoek was prettig en to the point. Het was ook nog eens dichtbij met goede parkeer gelegenheid. Bij een volgende gelegenheid weer hier keuren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten eerste heb ik dit bedrijf op de website van CBR geselecteerd omdat ze in mijn wijk zouden zitten. Toch moest ik helemaal naar (een rommelig kantoortje in) Amsterdam om bloed te laten prikken... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was veel te laat op de afspraak, omdat mijn navigatie me steeds een andere kant op stuurde! Misschien een tip voor Rijbewijsbelang, plaats borden, zodat jullie makkelijker te vinden zijn! Maar ik w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne binnenkomst bij de Heer Timmermans klein gesprek van 10 min prettig verlopen. Alleen het eerste gesprek de telefonische intake vond ik de vrouw moeilijk verstaanbaar gebrekkig Nederlands prat... Mehr ansehen

1. Gerichtsmediziner
  2. Führerscheinstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Rijbewijsbelang voert rijbewijskeuringen uit bij personen die i.v.m alcohol- en/of drugsgebruik in het verkeer door het CBR voor keuring zijn doorverwezen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

166 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De afspraak was keurig op tijd

De afspraak was keurig op tijd, de vragen waren duidelijk

29. April 2026

Geachte heer De Mooij,

Hartelijk dank voor uw feedback! Goed om te vernemen dat de afspraak stipt is verlopen en dat de vragen als duidelijk zijn ervaren. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

Leuk opbouwend gesprek

Leuk opbouwend gesprek

29. April 2026

Geachte heer Jellesma,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig en opbouwend hebt ervaren.

To the point gesprek

25. April 2026

Geachte heer Moleman,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Goed om te horen dat het gesprek duidelijk en efficiënt verliep — daar streven we naar. Fijne dag gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele aardige en begripvolle mevrouw…

Hele aardige en begripvolle mevrouw Derks heeft al mijn vragen beantwoord zonder dat ik die hoefde te stellen :).

25. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het mooie compliment! Hier worden wij blij van. Fijn dat onze collega u zo goed heeft kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer gemakkelijk en snel verlopen.

22. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Fijne dag gewenst!

Goed geholpen door hem

Goed geholpen door hem, leuke vent

22. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank uw 5 sterren en het compliment! Fijn om te horen dat u zich goed geholpen voelde, daar doen wij het voor.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vond dat er goed begeleid werd en alles…

Vond dat er goed begeleid werd en alles netjes op tijd was . Een goede ervaring

20. April 2026

Geachte heer Post,

Goed om te lezen dat alles op tijd en netjes geregeld was en dat u zich goed begeleid voelde. Daar streven we naar! Dank voor het delen van uw ervaring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijbewijs keuring verliep prettig en rustig

De rust waarmee de arts de zaak behandelde.

16. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u de rustige en zorgvuldige aanpak van de arts als prettig hebt ervaren. Fijne dag gewenst!

Fijne organisatie

Fijne organisatie, rijbewijskeuring verliep soepel en de communicatie is snel en duidelijk.

15. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de rijbewijskeuring soepel is verlopen en dat u onze communicatie als snel en duidelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het gesprek met de psycholoog super en leuke

Het gesprek met de psycholoog was erg prettig en goed, en ik ben er heel blij mee, vooral gezien de resultaten. Hartelijk dank.

Groeten, Claudio Gomes

15. April 2026

Geachte heer Gomes,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat het gesprek prettig verliep en dat u tevreden bent met de resultaten.

Lieve vrouw

13. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad; hartelijk dank voor deze vriendelijke review.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geldplukkers

Je hebt een basistarief voor directe en indirecte tijd, beide 15 minuten. Daarna krijg je een toeslag bedrag. Voor directe tijd op mijn fractuur werd 31 minuten gegeven (dit was 30, hier had ik bewijs voor) en indirect werd 16 minuten gegeven. Voor beide had ik dus toeslagen, zeker die voor indirecte tijd was hoog. Ik wilde graag bewijs zien hoe ze dit gerekend hadden. Met alleen de vraag hiernaar werd er van beide tijden 1 toeslag afgehaald.
Als ik dus gewoon dom die eerste fractuur had betaald had ik bijna 100 !! euro meer aan die lui betaald. Vind ik écht van de zotte. Bewijs van hun berekening is overigens ook nooit geleverd.

10. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij hebben uw klacht over de factuur reeds per e-mail beantwoord en daarbij een toelichting gegeven op de opbouw van de factuur. Tevens hebben wij in onze reactie uitgelegd waarom wij het redelijk hebben geacht een deel van het bedrag te crediteren. Indien u hier nog vragen over heeft, horen wij het graag. U kunt uw vraag sturen aan info@rijbewijsbelang.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede uitleg en snelle handeling.

9. April 2026

Geachte heer Klarenbeek,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke uitleg en de snelle afhandeling. Fijne dag gewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was een fijn gesprek

Het was een fijn gesprek. We hebben goede uitleg gekregen. Alleen het was iets later dan afgesproken. Maar daar was een goede reden voor.

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u het gesprek en de uitleg als prettig heeft ervaren. Onze excuses voor de kleine vertraging en dank voor uw begrip.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goede voorbereiding en goed gesprek

goede voorbereiding en goed gesprek. alles werd duidelijk uitgelegd en naar mij geluisterd. de behandelaar kwam goed over en nogmaals legde alles uitstekend uit.

Geachte heer Derks,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en dat u zich gehoord voelde. Fijne dag gewenst!

Locatie goed bereikbaar met OV

Locatie goed bereikbaar met OV. Vriendelijk geholpen door receptie bij binnenkomst met de vraag waar Rijbewijsbelang zich bevindt, aangezien Rijbewijsbelang niet aangegeven staat bij binnenkomst maar Regus wel. Programma liep iets uit maar er is vanalles te drinken uit de automaat. Keuring zelf had in mijn geval niet veel om het lijf.

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Onze excuses voor het uitlopen en dank voor uw begrip. Goed om te horen dat de keuring voor u vlot is verlopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een fijne ervaring gehad met…

Ik heb een fijne ervaring gehad met Rijbewijsbelang Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed geholpen was erg positief De communicatie was duidelijk en professioneel en ik voelde me goed begeleid tijdens het hele proces

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We vinden het belangrijk dat alles duidelijk wordt uitgelegd en dat onze klanten zich goed begeleid voelen tijdens het hele proces. Mooi om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Zeer vriendelijke meelevende…

Zeer vriendelijke meelevende psychiater, meneer Haagsma!

3. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie compliment aan de psychiater en de 5 sterren! Fijne dag gewenst!

Hartelijke groet,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik vond dat ik goed geholpen ben… alles wat ze duidelijk

Ik vond dat ik goed geholpen ben duidelijke vragen en goede antwoord en ik was tevreden

2. April 2026

Geachte heer,mevrouw,

Goed om te horen dat u goed geholpen bent en al uw vragen beantwoord zijn; hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Hartelijke groet,

Uitstekend

Top, vriendelijke mensen, goede service en informatie bij vragen.

2. April 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat ons team u vriendelijk en goed geïnformeerd heeft geholpen. Fijne dag gewenst!

Team Rijbewijsbelang

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr