De 150e review voor restyle meer dan waard! Vandaag in Barneveld geweest voor een jas en broek, en wat ben ik geweldig geholpen, super vrolijke mensen die weten waar ze het over hebben! Top zaak, top... Mehr ansehen
Enthousiaste eigenaar die meer dan zijn best doet de motorkleding aan te prijzen. Was het pand al 3x voorbij gereden, want een groothandel die speciale verkoopdagen heeft voor de particulier moe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als je mensen zoekt met passie, en die achter hun product staan zal je eens bij Restyle in Bareveld aan moeten gaan. Fawad neemt alle tijd te adviseren en te helpen met als resultaat een heerlijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik verbaas mij echt hoeveel rommel er word verkocht met een lage of helemaal geen certificering. Wij waren bij jullie op de beurs daar heb ik de aviator broek gekocht, mijn vrouw heeft verschillen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De grootste & goedkoopste motorkleding groothandel van NL.
Oosteinderweg 127 A, 1432AH, Aalsmeer, Niederlande
- 0297323273
- info@restylewear.com
- restylewear.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ik heb recentelijk een Restyle motorjas…
Ik heb recentelijk een Restyle motorjas en regenpak gekocht.
Mooie kleuren en zit lekker.
Begin dit jaar op de motorbeurs Utrecht een Kevlar jeans gekocht. Alles zit als gegoten en totaal niet koud op de weg😎.
Service is goed en zou er weer gaan kopen.
Heerlijk soepele wind- en waterdichte…
Heerlijk soepele wind- en waterdichte handschoenen. Voortreffelijke afwerking. Vallen wel heel ruim vergeleken met andere modellen, dus best maatje kleiner ook proberen.
Donderdag een nieuwe helm gekocht die…
Donderdag een nieuwe helm gekocht die helaas iets beschadigd was( thuis pas gezien) gebeld met Umad en omruilen was geen enkel probleem.
Waar vindt je nog zo'n service?
Grote klasse Umad!
Vandaag 7-11-2023 naar Restyle Barneveld gereden voor…
Vandaag naar Barneveld gereden voor mijn regenvoering die zo langzamerhand zijn beste tijd had gehad. Ik denk bestel een nieuwe maar ben ook nog eens flink afgevallen 20 kilo. Dus mijn pak zat niet meer zoals het hoort. Beetje aan het nadenken gegaan zelfde pak weer gepast alleen nu zowel jas als broek 2 maten kleiner. Dus de knoop doorgehakt en het fijne pak weer gekocht. Had mijn oude pak kunnen laten vermaken en de regenvoering kunnen laten vervangen voor een nieuwe maar goed dan was ik ook al wat geld kwijt geweest nu alles nieuw weer super geholpen door Fawad. Hartelijk dank! Groeten Harry
Ik had zelf een jas 6x xl die is 25 cm…
Ik had zelf een jas 6x xl die is 25 cm groter echter bleek Regenpak 2 cm te kort jas dus van centraal zorg die elke maandag ochtend komt woont in Barneveld en hij is donderdag vrij komt hij het omruilen tegen 7 x xl hij werk iedere dag tot 9 uur ‘s avonds misschien komt hij woensdag ophalen als hij niet werkt en maandag komt hij weer bij mij met Regenpak ik heb hierover gebeld daarom geef ik de hoogste score
Ongeveer 5 jaar geleden een MAGNIFICENT…
Ongeveer 5 jaar geleden een MAGNIFICENT ANILINE motor jas gekocht.
Dit is een top jas, echter verkleurd de jas heel erg
Ik heb in het verleden een leer motorjack gehad welke goedkoper was en na ruim 12 niet verkleurd was.
Voor de rest is de kwaliteit van de jas top.

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.
The welcoming is great and we where regonized fro previous vist
The welcoming is great and we where regonized after the second time.Just great. Very helpfull and there is a lot of knowledge about motorrider gear. I just love this store. You have lots of choices from lether to fabric.
Dames motorjack CE-Mandy
Bij verschillende motorzaken geweest op zoek naar een dames motorjas.
Had ik een leuke jas gezien, dan was het alleen in kleinere maten.
De grotere maten waren in het zwart of in een saaie groen/grijze kleur. Ik was er helemaal klaar mee.
Mijn zus stelde voor om eens bij Restyle te gaan kijken. Dus van Overijssel naar Aalsmeer. Niet geschoten is altijd mis.
Gelukkig hadden ze die dag de speciale opening voor particulieren verkoop.
We kwamen binnen en wisten niet wat we zagen. Wat een enorme hoeveelheid aan motorkleding.
Faryal kwam naar ons toe, bood een kopje koffie aan en het voelde gelijk heel vertrouwd.
Ik wilde een vrouwelijke jas met een vrolijke kleur en hou van roze. Ze pakte een jas voor mij en die zat redelijk goed, maar het mocht wel 1 maatje kleiner.
Ik wist niet wat ik meemaakte en die jas zat goed. Ik had nog een andere jas met roze gepast, maar het is de 1e keus geworden.
Ik hebt CE-Mandy motorjas gekocht, uiteraard in roze.
Hij zit heerlijk en de prijs was prima.
Ik ben ontzettend blij met de jas en als ik weer kleding voor de motor nodig heb, dan ga ik eerst bij Restyle Wear kijken of ik kan slagen. Mijn zoon rijdt ook motor en ik heb hem ook geadviseerd, dat wanneer hij iets nodig heeft, dan eerst bij Restyle kijken.
Faryal en Umad, onwijs bedankt!!!

kevlar jeans Aviator III
Een kevlar jeans Aviator III gekocht.
Hierbij werd ik zeer goed geholpen door de vriendelijke verkoper.
Hij kende z'n producten en gaf vervolgens een goed advies.
Ik probeerde nog andere kevlar broeken maar zoals door de verkoper op voorhand al aangegeven, zaten deze niet lekker voor mijn postuur.
Over de broek zelf kan ik nog geen oordeel geven omdat ik deze verder nog niet heb gedragen.
Nooit meer ergens anders motorkleding kopen
Afgelopen week voor het eerst in Barneveld geweest. Had een broek in gedachte te kopen. Wat een vriendelijk ontvangst, nemen de tijd, geven advies maar niet opdringerig. Uiteindelijk met een veel fijnere broek/legging weggegaan. Zo correct geholpen, alles voor de veiligheid van onze kleding. Ik ga nooit meer ergens anders motorkleding en accessoires halen. Moet er dik een uur voor rijden maar meer dan waard.
Volgens mij Fawad super bedankt voor je hulp!!
Geweldige leren motorbroek
Bij mijn komst in de winkel, na een kop koffie, goed geïnformeerd en geadviseerd over de leren broek die ik wilde. Broek besteld en laten aanpassen voor wat betreft de lengte. Binnen de genoemde termijn van twee weken ontvangen. Inmiddels een aantal keren aan gehad. Zit uitstekend en ben er dus erg tevreden mee.
Goed advies
Goed advies, top service en zeer klantvriendelijk

Kevlar legging memphis 2
Ik had online een memphis 2 XL kevlar legging besteld en werd gebeld dat deze niet meer op voorraad was en dat XL echt wel te klein was.
Er werd een grotere maat geadviseerd die wel op voorraad was en deze werd snel opgestuurd! Deze legging zit echt heel goed moet ik zeggen. Echt goede service, bedankt!! Groetjes Arnold
RESTYLE WEAR B.V, topzaak !!
Wel, levering was supersnel, reactie van Umad nog sneller, top. Jas, de Summer Safety incl. CE-Level II protectie, past perfect. Hier ga ik zeker & vast nog motospullen kopen !!!
Al 20 jaar koop ik al mijn motorkleding…
Al 20 jaar koop ik al mijn motorkleding bij restyle en ben ik nog steeds 100% tevreden!!
Na contact waar het pakket bleef…
Na contact waar het pakket bleef keurige toelichting waarom het later werd verzonden.
De volgende dag pakket ontvangen.

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.
Twee weken geleden voor het eerst de…
Twee weken geleden voor het eerst de winkel in Aalsmeer bezocht. Hartelijke ontvangst met koffie door eigenaar en medewerksters. Was druk, maar evengoed toch aandacht aan iedere klant en dus ook aan ons. Op zoek naar broeken en jas. Verschillende dames en herenbroeken gepast. Na super advies voor een Kevlar legging en een Kevlar cargo broek gegaan. Ook mooie motorjas uitgezocht. Helaas bleken mouwen te lang en iets te wijd op bovenarm. Eigenaar kon alles op maat laten (ver)maken met levertijd van 1 week. Na afgesproken termijn terug. Bleek het helaas net nog iets te lang. Aangezien eigenaar alleen voor perfectie gaat en ons als klant dit ook wilde leveren is de jas alsnog weer aangepast. Zojuist is de jas via post afgeleverd en de mooie jas is goed (ver)maakt. De totale ervaring met eigenaar en de twee medewerksters was TOP! Vriendelijkheid, humor, service, gastvrijheid en kennis. Wij zijn zeker fan en zullen terug komen (sowieso voor de mooie tas!). Muchisimas gracias Cattleya
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.