RESTYLE WEAR B.V. Bewertungen 151

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De 150e review voor restyle meer dan waard! Vandaag in Barneveld geweest voor een jas en broek, en wat ben ik geweldig geholpen, super vrolijke mensen die weten waar ze het over hebben! Top zaak, top... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Enthousiaste eigenaar die meer dan zijn best doet de motorkleding aan te prijzen. Was het pand al 3x voorbij gereden, want een groothandel die speciale verkoopdagen heeft voor de particulier moe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je mensen zoekt met passie, en die achter hun product staan zal je eens bij Restyle in Bareveld aan moeten gaan. Fawad neemt alle tijd te adviseren en te helpen met als resultaat een heerlijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik verbaas mij echt hoeveel rommel er word verkocht met een lage of helemaal geen certificering. Wij waren bij jullie op de beurs daar heb ik de aviator broek gekocht, mijn vrouw heeft verschillen... Mehr ansehen

1. Motorradhändler

Vom Unternehmen geschrieben

De grootste & goedkoopste motorkleding groothandel van NL.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omruilen van te krappe handschoenen

Begin mei een nieuwe paar zomer handschoenen gekocht bij restyle. Ben goed geholpen met de mast en pasvorm. Echter bleek al snel tijdens mijn 14 daagse tourtocht dat ze toch iets te strak zaten en dus knelde en tintelingen in de vingers gaven binnen een uur rijden terwijl ik 7 uur per dag op de motor zat. Bij terugkomst heeft Restyle bij hoge uitzondering netjes mijn 2 weken gebruikte handschoenen omgeruild voor een grotere maat. Klasse service!!! Dit is de tweede keer dat ik zulke goede service van Restyle heb mogen ervaren!!!

11. Juni 2024

Had schoenen gekocht

Had schoenen gekocht, maar 1 bleek lek. Na 1 jaar terug gegaan en nieuwe gekregen. Super service

26. Juli 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank Rob voor uw feedback en de 5 sterren. Zo hoort het. De klacht van een klant trekken we nooit in twijfel en after sales is belangrijker dan sales. Veel plezier met uw nieuwe garantie paar motorlaarzen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas duur de het erg lang van mijn…

Helaas duur de het erg lang van mijn bestelling. Op mijn mailtje werd niet gereageerd. Toen gebeld binnen twee dagen binnen en excuses gehad netjes geregeld

14. Juni 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank Marion voor uw 4 sterren beoordeling. Er was inderdaad iets mis gegaan waardoor uw bestelling per ongeluk naar een verkeerd adres was verzonden. Uw mail hebben we echter niet ontvangen, maar zodra u ons opbelde, hebben we alles gecontroleerd en gelijk dezelfde dag nog uw bestelling verzonden. Dank voor uw begrip en nogmaals onze excuses. Wij wensen u veel plezier met uw RESTYLE Cortina dames laarzen. Groet, TEAM RESTYLE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer veel keus en zeer behulpzaam

Zeer veel keus en zeer behulpzaam. Kom er zeker weer

19. Juni 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank Bren voor deze mooie woorden en de 5 sterren. Wat goed dat je uiteindelijk bent langs gekomen om je online bestelling toch om te ruilen voor iets heel anders. Je had ons al keurig netjes gemaild, dat het pas na 6 weken zou gebeuren. Fijn dat je jouw waardering hierover bij de kassa uitsprak. Wij wensen je veel plezier en veilige kilometers met de heerlijke Summer Tech doorwaai jas en de motorlaarzen. Groet, TEAM RESTYLE

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Hele korte lijnen, snel antwoord op vragen en deskundig advies. Meteen een kop koffie bij binnenkomst en ze nemen de tijd voor je. Restyle is daarom wat ons betreft een dikke aanrader. En niet onbelangrijk: een groot assortiment en goede prijzen.

5. Juni 2024

Beste Daan,

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe RESTYLE motorkleding en zien je graag weer een keertje terugkomen. De laatste keer was 18 jaar terug. ☺️ Jouw merk RESTYLE slijt niet. 👌 Groet, TEAM RESTYLE.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren een doorwaai jas gekocht.

Gisteren een doorwaai jas gekocht.
En zoals altijd een warm welkom en zeer goed geholpen.
Zeker aan te raden om daar eens naar binnen te gaan.
Bedankt en tot gauw☕️

1. Juni 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Beste Jeroen, hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren en veel plezier met je nieuwe mooie en vooral veilige RESTYLE doorwaai jas. Groet, TEAM RESTYLE.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super geholpen en als tevreden klant vertrokken

Super geholpen, lekker bakje koffie erbij, leuke verhalen in de winkel verspreid hangend wat zorgt voor een welkom gevoel. Mooie kleding, zit lekker en past goed en dat voor een mooie en vriendelijke prijs!!
Hier kom ik zeker weer.

25. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mooie kleding en goede service alleen…

mooie kleding en goede service alleen ze zitten zo ver weg.

vriendelijke groet Marc Kuystermans

16. Mai 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank voor uw 5 sterren. Wij zijn blij dat uw online bestelling met onze persoonlijke contact en adviezen helemaal goed is gekomen. Wij wensen u veel plezier met uw RESTYLE motorhelm, de vizieren en uw prachtige Nicholas jas. Dank voor deze 5 sterren. Groet, TEAM RESTYLE

Zomer outfit

Afgelopen week in Barneveld geslaagd voor mijn zomer outfit. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door Fawad. Gezegd wat ik in gedachte had en we gingen aan de slag. Voor wat betreft de kevlar motorjeans en de schoenen wist precies wat ik wilde hebben en dat was ook snel voor elkaar. Wat de doorwaai-jas betreft twijfelde ik tussen 2 modellen. Beide werden te voorschijn gehaald en vergeleken. De keuze was daarna vrij snel gemaakt.
Fawad nam hiervoor alle tijd en was zeer behulpzaam.
Voor mij dus een zeer geslaagde dag.
Fawad, nogmaals heel hartelijk dank voor alle hulp en je klantvriendelijkheid.

7. Mai 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Beste Angelino, heel graag gedaan en ook bedankt voor de leuke foto’s voor op onze Social Media kanalen. Wij wensen je veel plezier en veilige kilometers met je RESTYLE outfits en dank voor de waardering van de service. Groet, TEAM RESTYLE

Broek

1 maand geleden in Aalsmeer op bezoek geweest bij restyle. Broek werd in de fabriek gemaakt voor mij door een miscommunicatie(eigen schuld) was de broek er nog niet, geen probleem wordt kosteloos opgestuurd. Inmiddels de broek ontvangen en hij is perfect.
Restyle en Umad bedankt voor de topservice.

8. Mai 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Beste Teus, geen enkel probleem en heel graag gedaan. Waar vind je dat? Een motorbroek helemaal op maat gemaakt rechtstreeks uit onze fabriek, voor bijna niets extra’s. Dank voor deze 5 sterren en veel veilige kilometers ermee. Groet, TEAM RESTYLE

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en vertrouwend.
Deal snel gemaakt . product zoals omschreven.

17. April 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank heer voor deze mooie woorden en de 5 sterren beoordeling.

Top advies en service

Na een goed advies en een perfecte inschatting welke maat ik zou moeten passen, heb ik een Melanie Fluo Black jas gekocht in Aalsmeer. De mouwen waren alleen te lang, maar dit geen enkel probleem voor RESTYLE. De mouwen zijn met 1 weekje perfect op maat gemaakt. Wat een top service erg blij met mijn nieuwe jas.

8. April 2024

Beste Linda,

Hartelijk dank voor deze 5 sterren. Wij onderscheiden ons gelukkig niet alleen met de scherpe prijzen voor topkwaliteit, maar vooral ook de service met alle extra’s is ongeëvenaard. Dat heb jij ook gemerkt en dank voor de waardering. Veel plezier met je op maat aangepaste RESTYLE motorjas. Groet, TEAM RESTYLE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fluo police model niet online leverbaar

Fluo police model 1e model €199.95 helaas niet bestelbaar online. Rest oke.

20. Februar 2024

Beste Gene Buck,

Hartelijk dank voor uw 4 sterren en onze excuses dat de goedkoopste versie niet in uw maat voorradig is. Groet, TEAM RESTYLE.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als er klanten twijfelen over maat…

Als er klanten twijfelen over maat doordat ze zelf niet tot daar kunnen komen kan je ze met mijn groeten geruststellen dat je een getraind oog hebt voor maten.
Wat ik bestelde nl broek en jas passen perfect. Heeft zeker te maken met jouw kennis van maten, maar we mogen ook niet vergeten dat de producten perfect ontworpen zijn en dus een perfecte pasvorm garanderen.
Het idee dat leer de tweede huid is als je met de motor rijdt komt tot leven sedert ik die jas en broek gekocht heb.
Her en der zijn aanpassingsmogelijkheden. Je kan de broek zo nauw of zo wijd mogelijk zelf laten aansluiten, je kan een extra riem dragen indien zulks nodig zou zijn.
Kort: de broek past zich daardoor helemaal aan aan de vormen van de drager. Het feit dat het leer echt degelijk en wel behandeld werd maakt het ook superzacht. En juist die zachtheid staat garant voor een aansluitende pasvorm en een extreem hoog draagcomfort.
Ik heb bewust de wintervoering uit de broek gehaald. Enkel het waterafstotend membraan zit er nog in alhoewel het er ook nog uit kan. Met of zonder de extra voering en zit de broek als gegoten. En je voelt de beschermende stukken daadwerkelijk. Zalig!

Nu de vest. Die weegt man! Maar dat gewicht heeft een reden. Je ziet ook hier weer de kwaliteitsvolle afwerking. Er is in geen enkel opzicht gekeken naar een stuk leer noch textiel en nog minder naar de beschermende onderdelen. De naden op zich zijn al een voorbeeld van kwaliteit. Ze zijn er maar er is zodanig veel aandacht besteed aan ventilatie en tezelfdertijd aan minimale water insijpeling dat je terecht moet stellen dat er een krachtig staaltje vakmanschap met de productie gepaard ging
Ook alweer overal aanpassingen mogelijk dus je kan de vest zo aanpassen dat ze als het ware een keurslijf wordt. En het ongelooflijke: zelfs nauw aansluitend geeft ze je nog alle maximale bewegingsvrijheid.
Je hebt vaak bij nieuwe stuks dat ze nog een beetje moeten “ingelopen” worden, dat ze zich moeten “zetten” naar de persoon die ze draagt.
Hier is dat gevoel van zeer korte duur. Ik had de vest aan en van zodra ik op mijn moto zat kreeg ik al het gevoel alsof ik die al een paar maanden gedragen had. Wind of regen zijn een beteknisloos begrip. En dit zowel bij de broek als de jas.

Voor het eerst ben ik uiterst enthousiast en volledig tevreden over mijn aankoop. En dat mag ook geweten zijn.
Evenmin de gedrevenheid van Umad niet vergeten. Zelfs op een zondag geeft hij antwoord. Waar vind je zo’n service nog?

Dino

11. März 2024

Keurige snelle service

Ondanks dat de website bestelling aangaf dat er iets fout ging keurig en snel verwerkt en verstuurd door Restyle. Helaas was het product niet de juiste maat dus teruggestuurd en ook de retourbetaling is keurig en snel in orde gemaakt. Volgende keer toch maar even langs gaan ook al is het voor mij best ver.

27. Februar 2024

Antwort von RESTYLE WEAR B.V.

Dank voor je feedback en de 5 sterren. Dit is zoals het hoort toch, ook als iets niet goed past een keer moet alles netjes en snel terug gestort worden. Je bent van harte welkom. Groet, TEAM RESTYLE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was op zoek naar een leren motorjas…

Ik was op zoek naar een leren motorjas met broek. Ik heb helaas een maatje meer inmiddels en kwam Restyle Wear tegen op internet. Ik heb hun winkel in Barneveld bezocht en ben zeer vriendelijk door Fawad ontvangen. Tevens goed geadviseerd en een jas met broek aangeschaft die beide zijn aangepast tegen een erg net tarief. Ik kan alleen maar zeggen TOP!!! Als ik weer iets nodig heb of voor mijn echtgenote dan ben ik daar zeker weer van de partij. En aan koffie ook geen gebrek daar! Thx Fawad voor je advies/hulp.

7. Februar 2024

Weer super geholpen door Fawad

Weer super geholpen door Fawad. Hij pakt direct de juiste maat voor je. En zelfs voor maat(je) onbenullig is er standaard volop keuze. Mocht je toch iets aangepast willen hebben kan dat ook. Alles rechtstreeks en in eigen beheer. Toppers!!!

29. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr