Restaurantlucca

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Lækkert

Delicius, fresh and tasty food. The staff were nice, smiling and friendly. We will definitely come again
Greetings from Denmark

1. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde reserveret et bord til kl.12…

Jeg havde reserveret et bord til kl.12 på mors dag. Kom ind og fik at vide at jeg kunne finde et bord oven på. Virkede upersonligt og som om personalet ikke rigtigt havde styr på noget. Udfyldte brunch skemaet, men måtte selv gå ned med det, da tjeneren ikke rigtigt var at finde oven på (efter at have ventet næsten en halv time). Ventede herpå yderligere 45 min på maden. Først at blive serveret 1 time og 15 min efter ankomst, men en lille dreng på knap 3 år der så skulle øve tålmodighed, er ikke acceptabelt. Maden smager ok, men mit overordnede indtryk er, at der ikke er en god nok tilgang til rutiner og flow i restaurantet og at den del af forretningen er ledet dårligt og man derfor får en så rædselsfuld og mangelfuld oplevelse. Kan ikke anbefales :-(

11. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brugte 200kr på blåmuslinger som jeg…

Brugte 200kr på blåmuslinger som jeg bestilte med levering og de ankom mega kolde og klamme. Jeg har spist blåmuslinger 100 gange og har altid elsket dem indtil jeg fik herfra og ikke engang kunne få en ned uden kvalme og måtte smide dem ud UDEN kompensation!

19. Januar 2025

Ingen plads efter 3 måneders forudbestilling

For tre måneder siden var jeg oppe for at bestille bord til min kones 83 års fødselsdag for at sikre, at vi fik plads til 9 personer. Men da vi ankom, blev vi sendt op på første sal, hvor der ikke var dækket op. Det virkede nærmest som om, at de ikke vidste, at vi kom. Det var ikke den aften, min kone skulle have, så I skal ikke forvente at se os igen.

16. Dezember 2024

ALT for lang ventetid

Vi var på Cafe Lucca, som vi har været på MANGE gange før og altid været yderst tilfredse.😉 MEN denne her gang var det bare overhovedet ikke okay 🙈
Det var i Valby kultur dage og ja der var MEGET travlt og mange borde at betjene.
Vi fik et bord udenfor på terrassen og vi ventede i 1 time og 20 minutter på vores mad 😳 Det er bare for dårligt. Så må tjeneren ihvertfald oplyse når man bestiller sin mad at man skal vente LANG tid på sin mad. Så havde vi måske valgt et andet sted at spise vores frokost.
Og så var betjeningen bare så ubehøvlet og svarede grimt når vi spurgte efter en time hvor lang tid vi yderligere skulle forvente at vente. Det er bare overhovedet ikke okay.
1 stjerne for betjeningen denne her dag men 4 stjerner for maden som var smørrebrød og helt i top.

31. August 2024

Dejlig brunch :). …

Hyggelig café og imødekommende personale.
Vi fik brunch, man vælger selv hvad den skal bestå af ,ud fra kort. Det hele var lækkert og indbydende. Og godt koncept synes jeg.
Prisen svarer til de fleste andre caféer.
Vi kommer igen en anden dag.

4. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg havde på forhånd ringede ind og…

Jeg havde på forhånd ringede ind og hørt om de glutenfri alternativer.
Fik af vide, at der var glutenfrit rugbrød.
Det bestilte vi så, men det var ikke glutenfrit. Det ville jeg ikke betale for og efter en længere diskussion, slap jeg for at betale for ikke glutenfrit brød, mærkeligt nok.
Meget dårlig kommunikation fra tjenerne, alt i alt virkelig dårlig service.
Maden var okay
Ingen anbefaling herfra

14. Januar 2024

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Ventede over 1 time på maden. Fik som kompensation drikkelse på husets regning. Da vi skulle betale var drikkelse ikke trukket fra, med den forklaring at det kun var hvad vi bestilte udover det der var bestilt de ville give (fik eller besked på andet af tjener). Maden er absolut heller ikke noget at skrive hjem om.

14. Mai 2023

Kanon service

Kanon service, og lækker brunch.
Ord fra tjeneren: " er her for koldt - skal jeg lukke døren"?
"Vil I have mere kaffe"?
"Vil I have mere brød"?
Gode portioner til fornuftige priser. Absolut er besøg værd.

27. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr