Reisgraag.nl Bewertungen 391

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden al lange tijd niet meer gevlogen en wilden voor het eerst samen met onze kinderen op reis, het liefst voor een mooi budget. Reisbureau Reisgraag heeft ons hier echt fantastisch bij ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn super geholpen bij het vinden van een juiste locatie voor zowel volwassenen als kleine kinderen. Niets was teveel en alles was prima geregeld. We hebben een fantastische week gehad.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reis naar Tenerife: onze wensen wat betreft accommodatie en ligging goed meegenomen in de gegeven opties. Snelle reacties op onze vragen, alles goed geregeld. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter
  2. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Reis naar Tenerife

Al meerdere keren geboekt via Reisgraag, zeer tevreden over de service.

27. April 2026

Tot de volgende reis!! 😃👋

Onze derde (en zeker niet de laatste) reis via reisbureau Reisgraag.nl ging dit jaar naar Zakynthos. Wederom was dit een vakantie zonder zorgen. Alles is weer tot in de puntjes verzorgd. Ik zeg Reisgraag.nl, tot de volgende reis!! 😃👋

4. Mai 2026

Super fijn Reisbureau

Wij hadden al lange tijd niet meer gevlogen en wilden voor het eerst samen met onze kinderen op reis, het liefst voor een mooi budget. Reisbureau Reisgraag heeft ons hier echt fantastisch bij geholpen.

Vanaf het eerste contact hebben zij samen met ons een mooie reis samengesteld. Ook met het online inchecken stonden ze voor ons klaar en geen enkele vraag was te veel. De service was super, snel, ontzorgend en zeer professioneel.

Het is een fijn reisbureau dat je echt het gevoel geeft dat de vakantie al begint op het moment dat je bij hen boekt.

Een dikke 10 voor Reisgraag!

27. April 2026

Aanrader!!

24. April 2026

Droomreis

Afgelopen 12 dagen zijn we naar Mauritius geweest via reisgraag! En wat een onvergetelijke ervaring is dat geweest! Vooraf werden we volledig ontzorgt en goed geadviseerd. Ik wilde stiekem een renewal of the vows doen in het hotel, ook daarin werd alles geregeld en hebben ze in het geheim meegewerkt aan de herinnering van ons leven! Welke vraag we ook hadden, er werd snel en volledig geadviseerd, zelfs toen door de omstandigheden in de wereld het lastig was om in Mauritius te komen dachten ze volledig mee in een oplossing!
Best team van reisgraag en met name Chantal, dank voor al jullie hulp voor het verwezenlijken van onze droom! We komen zeker bij jullie terug! 💖

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren onfortuinlijk en moesten een…

Wij waren onfortuinlijk en moesten een geboekte reis helaas annuleren. Eén telefoontje naar Reisgraag was genoeg om de benodigde informatie te krijgen voor de annuleringsverzekering. Wij boekten onze vakanties altijd al bij Reisgraag en dat blijven we ook doen. Een geruststellende gedachte dat, als het nodig is, ze er zijn.

12. September 2025

Vakantie Boa-Vista Kaapverdie

Hoi, we hebben al jaren vakanties geboekt bij een ander reisbureau, we voelde daar geen betrokkenheid meer met ons. Het kwaliteit personeel liep daar hard terug.
Nu hebben we Reisgraag ontdekt, vriendelijk personeel, je kan met hun alles bepraten, wat we wel of niet willen, zelfs hebben het laatste moment onze vakantie nog een week verschoven.
Mijn vader was een paar weken voor onze vakantie overleden, we kregen een mooie bos bloemen, daarvoor nog hartelijk dank.
We zijn nu net twee dagen thuis van onze vakantie Boa-Viste Kaapverdie.
Reisgraag had alles voor ons ingevuld, we konden op Schiphol overal vlot door.
Boa Vista was weer perfect, het was onze achtste keer dat we daar kwamen, mooie zandstranden heel goed hotel, leuk personeel.
We waren zo tevreden over Reisgraag dat we voor eind van dit jaar alweer een nieuwe vakantie geboekt hebben.
Reisgraag, jullie hebben voor ons al een dikke 10 verdiend. Blijf betrokken met je klanten.
We hebben alweer ideeën voor vakantiesvoor volgend jaar.
Die we weer graag bij Reisgraag willen boeken.

16. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top weekje zon met Reisgraag advies en begeleiding.

We hadden zin in een weekje zon maar geen idee wat dan een fijne bestemming zou zijn. Reisgraag gaf ons bijzonder mooie voorstellen en daar hebben we er een van uitgekozen. Wat was het een mooie vakantie, het ontbrak ons aan niks en alles was tot in de puntjes verzorgd. Bagage bijboeken, parkeren enz... alles werd geregeld. Korte lijntjes via de app is ook erg fijn. Dank Reisgraag, door jullie ervaring hebben wij een geweldige vakantie gehad.

3. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was weer top!

Wederom goede, fijne en professionele ervaring met Reisgraag.nl gehad. We kregen wederom goed advies over hotel op Sal (Kaap Verdië), daar prima naar ons zin gehad, reis was goed geregeld, inclusief transfer van vliegveld naar hotel vv. Tijdens de vakantie nog een leuk appje hoe het met ons ging. Waar gebeurt dit nog? Komen er graag terug. Het was weer top!

11. Februar 2026

Positieve ervaring

Op een kleine vergissing na waren we zeer tevreden over onze contacten met Reisgraag. Goede voorlichting, alles goed geregeld, reisdocumenten ruim op tijd binnen, regelmatig tussentijds contact over ons welbevinden op ons vakantieadres. Onze reis voldeed aan onze verwachtingen. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

19. Februar 2026

Prachtige onvergetelijke reis.

Alles is tot in de puntjes geregeld.
Erg mooie hotels.
Mooie locaties uitgekozen.
Erg behulpzaam bij vragen.
De reis overtrof onze verwachtingen.
We voelden ons alsof we koning en koningin waren!

15. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanrader....Wij hebben een fantastische reis naar Mauritius gehad

Wij hebben een fantastische reis naar Mauritius gehad, mede dankzij het uitstekende werk van het team van Reisgraag. Hun uitgebreide kennis, snelle communicatie en zorgvuldige afhandeling van alle details hebben ervoor gezorgd dat onze reis tot in de puntjes geregeld was. Wij zijn heel erg tevreden over de service.

8. Dezember 2025

Super fijne ervaring met Reisgraag.nl

Onze ervaring met Reisgraag.nl was geweldig! Wij hadden contact met Chantal en zowel vooraf als tijdens onze reis werd er goed met ons meegedacht. We kregen steeds snel een reactie op onze vragen en we vonden het fijn om een stukje ontzorgd te worden. De voorgestelde en geboekte hotels waren zeer naar wens en ook de privétransfers waren netjes geregeld. Ook tijdens de reis was de bereikbaarheid goed en kregen wij vaak een check of alles naar wens was. Wij zijn zeer tevreden en zouden zo weer een reis boeken via Reisgraag.nl. Bedankt voor de goede zorgen!

17. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne eerste ervaring met…

Erg fijne eerste ervaring met Reisgraag.
Onze reis naar Mauritius was goed gepland, er is geluisterd naar onze wensen, en ze waren tijdens onze reis ook nog benieuwd naar onze ervaringen. Ze zijn ook dag en nacht bereikbaar.
Fijne mensen om contact mee te hebben.

21. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooie rondreis door Egypte!

Er is heel goed geluisterd naar onze wensen.
Het persoonlijke kontakt met het personeel van Reisgraag, is ontzettend fijn!
De reisbescheiden zijn volledig met een handgeschreven kaartje erbij!
Wij gaan zeker nog eens een vakantie bij hen boeken!

6. November 2025

Top reisbureau in Ravenstein

Waren van plan naar Polen te gaan
Met vrienden naar reisbureau in Ravenstein gegaan
Die hebben voor ons gezocht waar wij naar vroegen
Dag naar Auswith en Birkenau
Dag naar de zoutmijnen
En dag fietstocht door Krakau
Wat we kregen was een fantastische reis
Hotel,tochten Auswith, Birkenau, zoutmijnen en fietstocht 100 % georganiseerd met Nederlandse gidsen behalve zoutmijnen maar was geen probleem
Aan te raden voor 200 % gaan er zeker vaker reizen laten organiseren toppers

23. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr