Top service, vriendelijk, behulpzaam, gezellig en goed geholpen. Goede prijzen! Al meerdere keren geboekt bij Adotravel maar altijd goed!
duidelijk zijn over de prijs. bv:bagage staat enkel terugreis mogelijk om aan te duiden. dus je denkt dat dan voor heen en terug is maar dan komt er nog eens 70 euro bij. ik wil met mijn mastergol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dit is inmiddels de tweede keer dat wij bij Adotravel hebben geboekt. Prijstechnisch zijn zij tot nu toe de goedkoopste. Tijdens het boeken ging er iets mis, maar na telefonisch contact ben ik vriende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über adotravel
Vom Unternehmen geschrieben
adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije
Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.
Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.
Waarom boeken bij adotravel?
- Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
- 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
- Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
- Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.
Persoonlijke aandacht & uitstekende service
Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.
Eenvoudig online boeken sinds 2004
Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.
adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.
💰Laagste prijsgarantie
✨ Uw voordeel, onze belofte
Laan van Oversteen, 2289 cx, RIJSWIJK ZH, Niederlande
- 070-4452744
- info@adotravel.nl
- www.adotravel.nl
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Top service
Tweede jaar op reis met adotravel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tweede jaar op reis met adotravel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En met welk probleem je ook te maken hebt kan je via wattsapp de vraag stellen en je wordt correct geholpen met verl kennis van zaken..nu dit jaar 2026 terug naar dream water world (Turkije)
Waarbij ik vragen had en heel vriendelijk geholpen ben geweest..
Dankjewel adotravel 🌹🌹van mij zeker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️waard 🌹🫶
very good transaction +++
Alles werd zeer duidelijk uitgelegd
Alles werd zeer duidelijk uitgelegd
Heel goede en vriendelijke communicatie!
Werd bij vragen over een boeking heel snel en duidelijk geholpen. Communicatie ging eerst telefonisch en daarna via de Whatssapp wat echt heel goed werkte. Snelle en duidelijke reacties, heel vriendelijke communicatie. Alles werd duidelijk uitgelegd. Wist niet dat het zo soepel kon! Bedankt Adotravel!
Personeel is niet klantgericht ook is…
Personeel is niet klantgericht ook is er veel onduidelijkheid over hoe een boekingsaanvraag wordt geregeld met name de annulering dat uberhaupt niet online kan worden gedaan terwijl de reservering wel via de site kan.

Antwort von adotravel
They were quite quick and supportive…
They were quite quick and supportive with my reservation. They listened and provided solutions to my needs. Contacting them via Whatsup was quite smooth and fast.

Fijne ervaring.
Mooie aanbiedingen en makkelijk te boeken, super ondersteuning.via WhatsApp regelen ze de aanvullende zaken

Boek al 4 5 jaar op Ado travel
Boek al 4 5 jaar op Ado travel. Heel fijn en makkelijk om te boeken en als er iets moet aangepast of veranderd worden staan ze klaar om je te helpen.

Antwort von adotravel
Ik heb wel 100 vragen gesteld en alles…
Ik heb wel 100 vragen gesteld en alles even netjes beantwoord.
Enorm behulpzaam en meedenkend.
Echt top👍

Betrouwbaar
Meerdere keren geboekt bij Adotravel. Nooit probleem gehadt. Altijd alles duidelijk en netjes. Zowel vakantie geboekt incl. Vlucht/hotel en alleen hotel. Beide verliepen goed zoals afgesproken. Dus adotravel is een betrouwbaar reisorganisatie!! Toppers

Antwort von adotravel
Altijd telefonisch bereikbaar en helpen…
Altijd telefonisch bereikbaar en helpen je vriendelijk als iets niet goed gegaan is bij het boeken.

Beste ADO
Beste ADO, wat zijn jullie goed bereikbaar en ik werd zeer vriendelijk geholpen… ook via de WhatsApp heel erg snel antwoord! Dank u wel!

De site blokkeerde veel
De site blokkeerde veel, als je terug wil naar een vorige stap moet je verplicht volledig opnieuw beginnen. Absoluut niet gebruiksvriendelijk.

Super vakanties
Wij boeken hier al jaren. Gaat altijd soepel en makkelijk. Ook als je vragen hebt zijn ze goed bereikbaar en behulpzaam. Top reisbureau.

Antwort von adotravel
duidelijk zijn over de prijs.
duidelijk zijn over de prijs.
maar dan komt er nog eens 70 euro bij.
ik wil met mijn mastergold kaart betalen omdat daar een annulatieverzekering in zit en dan moet je nog 3,4% van de som meer betalen. jullie bieden alleen verzekeringen aan voor Nederlanders en niet voor Belgen.ook konden we de vorige keren niet online inchecken

Betrouwbaar
Erg behulpzaam, professionele en klantvriendelijke medewerkers. Contact via whatsapp is ook super! Snelle reactie op vragen. Zeer blij met Adotravel waar we nu voor de tweede keer een vakantie boeken.

Antwort von adotravel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.