ReisBaby | TravelBaby Bewertungen 111

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stokke Jetkids koffer gehuurd via Reisbaby. Ontzettend fijn koffertje, heel praktisch dat je kind er zelf op kunt rijden en/of je gemakkelijk je kind meetrekt over het vliegveld. Hoewel onze zoon niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De YOYO stroller was fantastisch! We konden op reis de stroller overal mee naartoe nemen door de handige in- en uitklapfunctie en het gewicht (erg licht). Ons 1 jarig zoontje kon op ieder moment lekke... Mehr ansehen

1. Koffergeschäft
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Kinderladen

Vom Unternehmen geschrieben

Reisbaby, duurzame artikelen huren voor op reis met je baby en kind! Wij hebben alle producten die het reizen met je mini eenvoudig maken. Ga je op vakantie met het vliegtuig maak dan gebruik van de handige kinderwagens die in veel gevallen mee mogen als handbagage. Dit scheelt tijd met inchecken en het meenemen van grotere kinderwagens. Je kleine kan ook nog na het inchecken nog lekker liggen of slapen wat wel zo fijn is. Liever je kleine dicht bij je? Je kan ook handige draagzakken huren die je ook tijdens de vlucht kan gebruiken. In het vliegtuig hebben we ook bedboxen zodat jullie mini lekker kan slapen op lange vluchten. Voor in de auto hebben we ook handige autostoeltjes die in veel gevallen ook mee mogen als handbagage. Ga je op vakantie met de auto? Is jullie mini nog heel klein? Met een reiswieg kan jullie kleine de gehele reis lekker liggen. Voor het slapen op vakantie hebben we ook verschillende bedjes. Voor de alle kleinste kan het bedjes ook nog eens helemaal dicht om muggen op afstand te houden. Kijk op onze site voor alle producten. Met meer dan 100 producten hebben we ook voor jullie vakantie de beste producten om het reizen met jouw mini gemakkelijker te maken.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig product en fijne service/contact.

Wij hebben de Veer cruiser bolderkar gehuurd voor een periode van 3 weken. Onze zoon (1 jaar) vond het geweldig, voelde zich de koning te rijk en keek z’n ogen uit. Zat heel stevig vast in de mooie 5 punt gordel en kon met zijn voetjes bij de grond door de verlaagde bodem.

Ook een hele fijne service bij reisbaby. Het middenstuk met bekerhouders ontbrak gezien de vorige die kwijt was geraakt. Nog besteld en naar ons huisadres gestuurd maar helaas gezien het korte tijdsbestek waren wij al vertrokken. Op een andere manier tegemoet gekomen. Heel netjes!
Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

28. August 2023

Geweldige ervaring.

Wij zijn afgelopen maand voor het eerst met onze zoon van 4 maanden op vakantie gegaan. Omdat we graag een kinderwagen mee wilde nemen, maar die van ons te groot was om mee te mogen nemen in de cabine, hebben we er daarom 1 gehuurd via deze site. De kinderwagen was schoon, handig in gebruik, en de service was super! We gaan hier voor onze volgende vakantie zeker weer gebruik van maken.

8. September 2022

Erg tevreden.

Wij hadden de babyzen yoyo met geboortepack gehuurd. Bij het testen bleek het wat aan de krappe kant te zijn en dezelfde dag konden wij nog ruilen van wagen! Super fijne service, snel contact en erg vriendelijk. Volgende vakantie gaan wij zeker weer hier een kinderwagen huren.

26. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt aanrader voor iedereen!

Echt aanrader!
Ik heb een YOYO 6+ buggy van ReisBaby.nl gehuurd. Zeer nette en schone buggy geleverd. Top service. Makkelijk te regelen en geen gedoe. Lekker duurzaam.
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf.

13. Juli 2022

Reisbaby is TOP!!!

Goede service, de kinderwagen was schoon een netjes bezorgd, heel handig om mee te nemen op vakantie.
Dus als je op zoek bent naar een kinderwagen voor op vakantie raden wij Reisbaby aan!!

12. Juli 2022

Aanrader!

We komen net terug van een heerlijke vakantie in Spanje. We hadden een YoYo van Reisbaby mee; een super fijne en lichte buggy en mocht als handbagage mee het vliegtuig in (wat nu mega fijn is met alle chaos op Schiphol). De wagen was brandschoon en leek gloednieuw! De communicatie met Sterre verliep soepel en makkelijk... Al met al: mega aanrader!!

7. Juli 2022

Super ervaring met reisbaby

Reisbaby was voor ons echt een uitkomst. Met de huidige chaos op Schiphol was het heerlijk om de yoyo buggy bij de hand te hebben die ook mee mag als handbagage.

De communicatie met Sterre verliep heel fijn, de buggy werd keurig en netjes bezorgd met een leuk persoonlijk briefje erbij 😁

6. Juli 2022

Top ervaring

Top ervaring!
Wat een fijne service en wat een fijne producten. Wij hebben de yoyo babyzen gehuurd. Ideaal voor een vliegvakantie want de buggy mag mee als handbagage.

3. Juli 2022

Top ervaring!

Wat een uitvinding, ideaal om voor vakantie deze handige baby items te kunnen huren en niet meer zelf te hoeven aanschaffen.

Wij huurden een autostoel voor een reis naar Cuba, waar ze geen autostoel te huur hadden. Stoel zag er super netjes en schoon uit. Makkelijk op te vouwen tot klein en licht pakketje en mee te nemen in de handbagage in het vliegtuig.

Service is ook top. Ophalen en brengen op een centrale plek in Amsterdam. Verzending is ook mogelijk als je verder weg woont.

Echt een aanrader!!

26. Juni 2022

Topvakantie mede dankzij Reisbaby.nl

Mede dankzij twee gehuurde Joolz Aer buggy’s hebben wij met twee hele jonge kinderen van een (bijna) zorgeloze vakantie kunnen genieten. De lichtgewicht buggy’s waren ideaal voor de vliegreis, alsmede op locatie. De jongste kon er heerlijk in slapen en ze waren makkelijk in gebruik. Ook de service en het contact zijn zeker 5 sterren waard! Een aanrader!

23. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We were recommended and boy did it pay…

We were recommended and boy did it pay off. The buggy we received looked brand new. They delivered to our hotel and picked up. It was so easy and highly recommend. Thank you so much. Dan & Alisa (USA)

18. Juni 2022
ReisBaby | TravelBaby-Logo

Antwort von ReisBaby | TravelBaby

Thank you Daniel for your nice review. Have a safe trip back home!

Top wagen, super service

Wij hebben de YOYO babyzen gehuurd voor onze vakantie en niet alleen is de wagen zelf ideaal, de service van Reisbaby is ook super. Sterre heeft ons goed geholpen toen we vragen stelden over whatsapp en de wagen zag er als nieuw uit.

18. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr