Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toen ik de creaties van Villa Hip voorbij zag komen, wist ik: dit wil ik geven als kraamkado! Het contact verliep super fijn en er kon zelfs overlegd worden over wanneer het kado verzonden werd. Ook... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een aantal jaar geleden werd ik door VillaHip benaderd op Instagram voor een samenwerking. En tot op de dag van vandaag ben ik daar heel blij mee. We hebben regelmatig contact en Desirée maa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Kinderpartyservice
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Heimwerkerfachhandel
  5. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Villa Hip is jouw ‘go to’ voor alle kraam- en decocadeautjes! Want in deze webshop slaag je gegarandeerd. Bijna alle baby- en decoratie items worden hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Als kraamcadeau zijn de draadnamen/punniknamen en manden favoriet! Een gepersonaliseerd cadeau valt immers áltijd in de smaak.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mooie producten

Goede communicatie, snelle bevestiging van het bestelde product en vrij vlotte afhandeling, helemaal voor gepersonaliseerde producten. Ik had rekening gehouden met 1,5 a 2 weken maar dit was bij lange na niet het geval.
Super leuke items om uit te kiezen!
Fijne kwaliteit van de producten!

18. Juni 2025

Heel tevreden

Hele fijne communicatie en super mooie producten.
Echt een aanrader hier een leuk kraamcadeautje/verjaardagscadeautje, of iets voor je eigen (kind) te kopen!
Heel tevreden!

26. Juni 2025

Mooie producten

Hele mooie producten. Ik had een grote bestelling geplaatst en Villahip had er wat extra's bij gedaan, heel lief en leuk! Nog een persoonlijk kaartje er bij en met veel zorg ingepakt. Aanrader!

9. Mai 2025

Antwort von Villahip

Heel veel plezier met de leuke vulvormen en heel erg bedankt voor deze review!

Top producten/items

Leuke, overzichtelijke site!! Goede communicatie (wanneer dit nodig is) snelle levering, van ontzettend mooie producten/items :)

19. März 2025

Antwort von Villahip

Heel veel plezier met de leuke vulvormen! Dankjewel voor deze review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super klantvriendelijk en een super…

Super klantvriendelijk en een super goede service. En het was zeer zeker op tijd geleverd zoals ze hadden beloofd.
Super fijn en ik raad het aan om hier wat te gaan bestellen.

11. März 2025

Antwort von Villahip

Jullie hebben een uniek bruiloftcadeau kunnen geven! Heel erg bedankt voor deze review.

Taarttopper

Eerste taart topper was per ongeluk het verkeerde cijfer maar zag er al goed uit, 2e was perfect. Ook snel gemaakt en ontvangen :)

25. Januar 2025

Leuke decoratie voor kinderkamers

Leuke decoratie voor kinderkamers.
Mijn dochter heeft een prachtige unicorn aan de muur hangen en een bloemen slinger voor onder haar bed.
Goede kwaliteit en service, alles is mogelijk in overleg!

29. Dezember 2024

Manden met naam

Twee super mooie manden met naam besteld!! Fijne tips gekregen bij het combineren van de kleuren! De manden zijn mooi ruim en de dames zijn er heel blij mee!

16. November 2024

Antwort von Villahip

Wat fijn om te lezen dat de manden zo goed bevallen! Dankjewel voor deze review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele mooie producten en een hele fijne samenwerking!

We hebben regelmatig contact en Desirée maakt echt heel veel dingen naar wens voor mij. Zo heeft ze de wagenspanner, boxmobiel en een losse muziekmobiel helemaal in schildpadden stijl gemaakt (zo mooi!) en ook de versiering voor de eerste verjaardag van mijn dochter.

Mensen die bij mij een newbornshoot boeken krijgen een draadnaam van VillaHip cadeau. En ik bestel ook regelmatig kraamcadeaus.

Ze heeft ook hele leuke versieringen gemaakt voor tijdens de kerstshoot. Ook heeft ze kerstkaarten gemaakt die mijn klanten tijdens de kerstshoot mee kregen. Het was een cadeautje op zich.

Super bedankt voor alle creativiteit en toffe producten die je voor mij al gemaakt hebt.

21. Dezember 2024

Antwort von Villahip

Dankjewel voor je lieve woorden! Voor mij is het elke keer een feestje om jou ideeën weer te mogen realiseren!

Valt altijd in de smaak

Ik bestel al jaren al mijn kraamcadeautjes bij Villa Hip. Het valt altijd weer in de smaak, omdat het ook gepersonaliseerd is. Goede kwaliteit en goede service.

5. Dezember 2024

Antwort von Villahip

Fijn dat je zo tevreden bent! Alle opdrachten zijn leuk om te maken!
Dankjewel voor deze review!

Top!

Mooie spullen, snel verzonden. Je kunt het ook afhalen. Fijn en snel contact.

9. November 2024

Antwort von Villahip

Veel plezier met de leuke vulvormen!
Dankjewel voor deze review!

Perfecte en snelle levering

Mooi product geleverd, helemaal naar wens en in overleg een razendsnelle levering. Meer dan tevreden dus!

1. Juni 2024

Antwort von Villahip

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de levering! Dankjewel daarvoor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een heel mooi gepersonaliseerd…

Ik heb een heel mooi gepersonaliseerd mandje besteld, die snel is geleverd en de kwaliteit is super!

Bedankt Villahip, het mandje heeft een mooi plekje gekregen in de babykamer.

27. Juli 2024

Antwort von Villahip

Heel veel plezier van de mooie mand met punniknaam! Heel graag gedaan en dankjewel voor deze leuke recensie!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr