Mega søde og hurtig hjælp i akut situation, tog de mig ind samme dag. Mit løbehjul køre som en drøm igen, så mange gange tak. Jeg vil klart anbefale jer til andre
Min mand har efter to blodpropper i hjernen med højresidig lammelse, siddet i kørestol i 6 år. Medarbejderne i det lokale hjælpemiddeldepot har serviceret stolen, men først da vi i denne uge fik be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
From the get go the rental and delivery of a mobility scooter to our Copenhagen hotel from RSS was a breeze. Sara treated my every needs with care and dedication. Reliability and attention to de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Rigtig mange mennesker med nedsat funktions niveau, køber deres hjælpemidler, eller supplerer dem, de har fået fra deres kommune. Ventetiden i det offentlige system og nedskæringer i den offentlige service også på ældre og handicapområdet gør, at der er brug for et alternativt tilbud. Det leverer vi professionelt og hurtigt med mine mange års erfaring og kompetencer inden for området. Vores erfaring er, at der er behov for hurtigt, at kunne få repareret sine hjælpemidler privat. Vi tilbyder Alle former for reparation og vedligeholdelser Reparationer, tilpasning af hjælpemidler, råd og vejledning, også ved køb af nye hjælpemidler. Lapning eller udskiftning af dæk og slanger på kørestole, el-scootere, cykler m.m. Specialtilpasning og svejseopgaver på alle hjælpemidler, kørestole, el-scootere møbler og senge Alle typer af håndværksmæssig eller tekniske opgaver Service og sikkerhedseftersyn Service- og sikkerhedseftersyn Årlige lovpligtige sikkerhedseftersyn af loft- og mobile lifte, til bevægelseshæmmede personer, samt serviceeftersyn af senge udføres. Ved gennemgangen laves en liste over evt. fejl og mangler, som derefter udbedres, efter aftale med kunden.
Dänemark
- rehab-service-sjaelland.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kvalitet tager tid og giver tillid
Et meget positivt møde med et godt, menneskeligt klima og tid til kvalitet, både arbejdsmæssigt og menneskeligt.
Det er sjældent i dag at få indtryk af kvalitet frem for hurtig fortjeneste. Her virker det tillidsskabende at man giver sig tid til alle detaljer
Leje af el-scooter mm.
I forbindelse med operation i fod måtte jeg ikke støtte på foden i 6 uger og derefter langsomt øge belastningen. Får at kunne komme ud med min hund og i det taget for øget mobilitet lejede jeg en el-scooter og en indendørs kørestol. Begge dele fungerede perfekt. Service fra RSS var i top og prisen i bund.
Jeg er bare så godt tilfreds.

Fantastisk service hurtig udrykning

Super god service
Super god service, venlig og servicemindet.
Vi er glade for at have handlet med jer.
Hurtig levering, kæmpe plus.

Jeg købte en Amlad Luksus ladcykel
Jeg købte en Amlad Luksus ladcykel, som jeg havde en ide om, at den kunne være sikker for mig at bruge som trehjulet handicapcykel, idet det kan være svært for mig at hoppe på og af cyklen på grund af nedsat muskelstyrke. Denne ide blev fuldt ud bakket op af Kenneth fra Rehab Service Sjælland. Desværre viste det sig, at denne ladcykel, trods sine tre hjul, er temmelig ustabil at køre på, og selv i 1. motorgear (ud af 6 gear) nemt kører 20 km. ud af lige vej.
Jeg var ikke forberedt på, at cyklen var så ustabil og let kom ud af kurs, hvilket resulterede i, at jeg væltede med mit barnebarn, og vi slog os temmelig meget. Der var ikke nogen egentlig grund til, vi væltede, så jeg turde ikke køre på cyklen igen. Måtte erkende at det ikke var en cykel for mig.
Da jeg kun havde haft cyklen i ca. 10 dage og kun kørt få kilometer, tænkte jeg, at jeg kunne lave en aftale med Rehab Service Sjælland om at tage cyklen tilbage mod et (mindre) afslag i prisen.
Det kunne slet ikke komme på tale. Han tilbød mig halv pris af 14.200,-. Ellers foreslog han mig at sælge den i Den Blå Avis.
Jeg tilbød nu en lovlig forretningsmodel, hvor jeg kunne mindske mit tab, og hvor det ikke kostede ham noget. Modvilligt gik han med til det, men i sidste øjeblik aflyste han alligevel.
Jeg ville sådan ønske, at jeg var kommet ud af min situation på en god måde, så jeg kunne have skrevet en positiv anmeldelse her.
Men det gjorde jeg ikke. I stedet følte jeg mig totalt afvist og min fornemmelse var, at det meste af det, han fortalte mig ikke var helt ærligt. Der kan jeg aldrig handle igen.
Så hvis du vælger at handle hos Rehab Service Sjælland, så vær forberedt på
FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE ER SPILDT.

Antwort von Rehab Service-sjaelland
Fantastiske mennesker og rigtig god…
Fantastiske mennesker og rigtig god service. Jeg kan varmt anbefale rehab service Næstved. Til hvem som står og skal have /forny hjælpe transportmidler. De er så venlige og behandler hvert menneske hvor de står i deres liv. Gode råd og vejledning. Samt tålmodige ( i hvert fald med mig). Tak for jer og jeres hjælp. Skønne mennesker. Mvh Pia Larsen Roskilde.

god behandling
Advertise your services on the Internet for disabled travellers
Advertise your services on the Internet for disabled travellers to find assistance: it was very difficult to get this contact without someone in Denmark to help.
A very friendly and efficient service thank you
More translation from Danish would be helpful as it is a difficult language to interpret.
Hold da op en utrolig god service jeg…
Hold da op en utrolig god service jeg fik da jeg kom med min mands kørestol. Kom 5 minutter før lukketid og alligevel fik jeg hjælpen. Kan kun anbefale Rehab Service i Næstved
elknallerten var så beskidt -at jeg med…
elknallerten var så beskidt -at jeg med min søns hjælp måtte gøre den ren inden jeg kunne bruge den - den glemte oplader - kan jeg ikke forstå - jeg skal betale 50% af kørsels prisen for - iøvrigt var knallerten alt for lille til mig men det er selvfølgelig mit problem - jeg skal i hvert fald ikke leje knallert mere

Antwort von Rehab Service-sjaelland
Hurtig og kompetent service hele vejen
Hurtig og kompetent service hele vejen, som er nødvendig, når man er afhængig af el.scooter.
Helt ny el ladcykel
Helt ny el ladcykel, der bremser skævt (skivebremser). En klage giver besøg, som kaldes justering og koster over 400 kr. Jeg mener det er under garanti / reklamationsret.
Efter 3 km. kørsel - bremser den skævt igen. SUK - har ikke råd til at klage.
Sluttelig bemærkes at jeg aldrig har bedt jer, om at komme.

Antwort von Rehab Service-sjaelland
Her får man rigtig god service og af et…
Her får man rigtig god service og af et meget hjælpsomt personale, også hvis man har specielle ønsker.
Helt igennem ualmindelig god service
Helt igennem ualmindelig god service. Lige fra vi besøgte butikken til vi modtog den bestilte cykel. Kan kun anbefale dette sted
Bedre service skal man lede længe…
Bedre service skal man lede længe efter.... Jeg har nu brugt Kenneth til at reparere min kabinescooter 2 gange og hver gang har jeg været yderst tilfreds. Man får hurtig service til en rigtig god pris og Kenneth har hver gang med rigtig sød og hjælpsom. Jeg kan derfor give ham mine bedste anbefalinger.
Knuste min ankel d19/12 Blev opereret…
Knuste min ankel d19/12 Blev opereret og var hjemme igen 3 dage efter og vidste ikke hvad jeg skulle gøre mht jul og alt det stress.. rehab service Sjælland redde virkelig julen og kom og leverede en rullestol d23/12. Bedste service nogen sinde og super venligt personale. Tusind tak for en god behandling.!
RSS/Kenneth hjælpemidler til ældre og handicappede
RSS/Kenneth - hjælpemidler til ældre og handicappede.
Fantastisk imødekommende, hjælpsom og handlekraftig - en klar udmelding om hvordan RSS kunne hjælpe os. Det var en virkelig en stor hjælp da det hele virkede uoverskueligt.
Tak til Kenneth fra Odsherred Terapihave - Merete og Helle
Hjælp til hunde kørestol
Fra hjertet tak til en rigtig god service. Havde brug for hjælp til en kørestol til min handicappet hund og fik meget hurtig rådgivning og afhjælpning til en meget fair pris. Det kunne ikke gøres bedre og dit tel-nr. er gemt. Endnu en gang tak ! Bianca fra Gilleleje
Super service . Købt elscooter fuld tilfreds.
10 stjerner værdig
Virkelig god og kompetent rådgivning, hurtig levering og ekstrem billige priser.
Vi er helt sikkert fast kunde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.