Mega søde og hurtig hjælp i akut situation, tog de mig ind samme dag. Mit løbehjul køre som en drøm igen, så mange gange tak. Jeg vil klart anbefale jer til andre
Knuste min ankel d19/12 Blev opereret og var hjemme igen 3 dage efter og vidste ikke hvad jeg skulle gøre mht jul og alt det stress.. rehab service Sjælland redde virkelig julen og kom og leverede en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
From the get go the rental and delivery of a mobility scooter to our Copenhagen hotel from RSS was a breeze. Sara treated my every needs with care and dedication. Reliability and attention to de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Rigtig mange mennesker med nedsat funktions niveau, køber deres hjælpemidler, eller supplerer dem, de har fået fra deres kommune. Ventetiden i det offentlige system og nedskæringer i den offentlige service også på ældre og handicapområdet gør, at der er brug for et alternativt tilbud. Det leverer vi professionelt og hurtigt med mine mange års erfaring og kompetencer inden for området. Vores erfaring er, at der er behov for hurtigt, at kunne få repareret sine hjælpemidler privat. Vi tilbyder Alle former for reparation og vedligeholdelser Reparationer, tilpasning af hjælpemidler, råd og vejledning, også ved køb af nye hjælpemidler. Lapning eller udskiftning af dæk og slanger på kørestole, el-scootere, cykler m.m. Specialtilpasning og svejseopgaver på alle hjælpemidler, kørestole, el-scootere møbler og senge Alle typer af håndværksmæssig eller tekniske opgaver Service og sikkerhedseftersyn Service- og sikkerhedseftersyn Årlige lovpligtige sikkerhedseftersyn af loft- og mobile lifte, til bevægelseshæmmede personer, samt serviceeftersyn af senge udføres. Ved gennemgangen laves en liste over evt. fejl og mangler, som derefter udbedres, efter aftale med kunden.
Dänemark
- rehab-service-sjaelland.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er altid kompetent og hjælpsom…
Det er altid kompetent og hjælpsom behandling man modtager i dette firma.
Dårlig behandling
Dårlig behandling, da jeg bare fortæller Lasse, at han skulle havde været her kl. 08.00. men var her først kl. 08.40. Og så blev han sur og kørte i vrede.
Har man en aftale kl 08.00 så skal man også være der, ellers kan man ringe.

Antwort von Rehab Service-sjaelland
Jeg har lejet en kørestol med vandret…
Jeg har lejet en kørestol med vandret fodstøtte, og alt var som aftalt. Otte uger senere leverede jeg den tilbage, og prisen for perioden, kan jeg bestemt ikke klage over. Jeg vil til hver en tid anbefalede RSS. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Rehab Service-sjaelland
Super prof personale som er hjælpsomme…
Super prof personale som er hjælpsomme og giver den hjælp der er brug for. 👍👍 herfra
Hurtig betjener på et fladt kørestols…
Hurtig betjener på et fladt kørestols dæk.

Quick service
Quick service. Got the new el-scooter same day. :)
Som altid fin og sober behandling

5 stjerner og kun ros!
Jeg har kun gode anbefalinger og ros til RSS.
Ved første øjekast ved besøg i butikken/showroom var jeg en smule skeptisk, men det blev hurtigt bragt til skamme ved Kenneths og Hans-Henriks eminente service, rådgivning og væremåde.
Jeg var på udkig efter en Elladcykel fra Amladcykler, som ganske givet har fået en del høvl i deres anmeldelser. Hans-Henrik gav sig rigtig god tid til at forklare omkring cykling, samling, service osv på den. Ligeledes fik jeg mulighed for flere prøvekøreture, alt sammen uden stress eller pres over at føle jeg burde købe noget.
Jeg fik endda "ordre" på lige at gå hjem og tænke over det før jeg tog beslutningen. Helt igennem fantastisk og god kundeservice.
Jeg endte med at bestille en cykel og Kenneth lovede ml 2-4 ugers levering - efter kun 6 dage blev jeg ringet op at cyklen var samlet og klar til afhentning. Wauw - bare wauw. Igen, kæmpe god service.
Ved afhentning blev cyklen igen gennemgået, og alt ekstra udstyr var monteret og cyklen helt klar til brug fra start.
Alt i alt har de så meget fortjent 5 stjerner og jeg glææææder mig til mange gode ture på min cykel. (som de også har lovet at lave service på hen ad vejen). Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale RSS til og ved køb af ladcykel 😁

All good.
I rented a wheelchar from RSS for our vacation. The communication went pretty well, the price is cheaper than in Germany and the quality of the wheelchair was good.
Besked fra en glad krydstogt gæst…
En besked fra en glad krydstogt gæst der havde behov for en personllift for at kunne tage på krydstogt fra København
“Just a quick update to say many thanks - we have successfully booked our equipment rental with one of the providers you listed who has made our travels possible !
Also worth knowing, that we arranged to spend two nights in Copenhagen before boarding the ship, and the provider is delivering this equipment to our hotel ready for our arrival and then collecting from the hotel and delivering to the ship on embarkation day. We can also leave the equipment in our cabin on debarkation day and don’t have to worry about getting it off the ship.
All in all , the golden package ,at a reasonable price , which means we can travel light and see some of the sights too before cruising.“
Servicering al Leifs kørestol
Min mand har efter to blodpropper i hjernen med højresidig lammelse, siddet i kørestol i 6 år. Medarbejderne i det lokale hjælpemiddeldepot har serviceret stolen, men først da vi i denne uge fik besøg af Hanne, blev stolen indstillet korrekt.
Det var en stor fornøjelse at have besøg af Hanne, som har stor viden om tilpasning og kunne undervise mig i brugen af stolen. Bl.a. viste hun hvordan det “lange” armlæn på den lamme side kunne løsnes og lægges ind foran kroppen, så den lamme arm ikke bare stritter ud i luften. Tænk at det skulle tage 6 år, før vi blev klar over den mulighed.
Stor tak til Hanne 👌😉🙂💐
Leif og Ulla pedersen

Superfin service
Superfin service, meget fleksibel og imødekommende.
God og hurtig service😊
Fantastisk service og ikke mindst…
Fantastisk service og ikke mindst tillid. Alt bliver forberedt og stillet klar, endda uden depositum eller anden form for forudbetaling.
Udstyret var rigtig fint. Vi havde en super god oplevelse med gamle (90årige) forældre i Skovtårnet :o)
Fantastisk hjælpsomhed og service
Fantastisk hjælpsomhed og service. Min søn fik ordnet sin CityElf - hvor ingen andre kunne.
Tak for jer ;0)
Rigtig flinke og hjælpsomme og altid…
Rigtig flinke og hjælpsomme og altid med et smil
Vi lejer altid lift gennem Rehab
Vi lejer altid lift gennem Rehab. God service
Rehab Service Sjælland er det bedste…
Rehab Service Sjælland er det bedste selskab på hele Sjælland. Kenneth du har et hjerte af guld. Bedste service der findes. Og hurtig levering og service rykker ud så snart tid til det. Kan kun anbefale. 100% troværdigt firma.
Super service og flexibel åbningstid.
Super service og flexibel åbningstid.
God til at finde en løsning der tilpasses den enkelte og fungere.

Antwort von Rehab Service-sjaelland
Man får ikke cyklen til aftalte tid
Man får ikke cyklen til aftalte tid. De rykker hele tiden leveringsdatoen. Og kommer med undskyldninger for hvorfor de rykker den hele tiden. Har ventet lige omkring 1 måned og stadig ingen cykel.

Antwort von Rehab Service-sjaelland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.