Cena przy zakupie super,ale problem z wypowiedzeniem umowy,bo przez aplikacje rozne opcje wypowiedzenia ale nie ma info Po zakonczeniu umowy,brak maila na jaki trzeba wyslac dok.
Unternehmen hat geantwortet
Mam doświadczenie bo jestem kierowcą od 50 lat i miałem do czynienia z wieloma ubezpieczycielami.W tym czasie napotykałem drogich lub bardzo drogich ubezpieczycieli.Oferta Redclik obszerna, obejmując... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zakupilem ubezpieczenie dzięki analizie materiału i ich na stronie. Skłoniła mnie do tego reklama w k.0. Dość intuicyjnie dobiera się opcje. Trochę bywało mi np informacji, że muszę samemu rozwiązać... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wybór produktu ( polisy ubezpieczenia samochodu ) był bardzo prosty. Przede wszystkim to cena zachęciła mnie do wyboru tego produktu. Kilkoma kliknięciami myszki można było w prosty sposób dobrać skła... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Redclick chce ulepszyć doświadczenia klientów na polskim rynku ubezpieczeniowym. Firma dostosowuje swoją usługę do najnowszych standardów cyfrowych firm świadczących usługi e-commerce. Za pośrednictwem platformy internetowej Redclick.pl oraz dedykowanej aplikacji na smartfony, kierowcy będą mogli prosto i szybko kupić ubezpieczenie samochodu, motocykla lub samochodu dostawczego. Każde ubezpieczenie będzie można łatwo skonfigurować poprzez różne możliwości dostosowania ochrony ubezpieczeniowej oraz wybór pojedynczych opcji.
Italien
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Ubezpieczenie auta było proste, przejrzyste,była możliwość dodania pakietów np.ubezpieczenie od zwierząt, kradzieży,a wszystko w dostępnej cenie.

Antwort von Redclick
Cena najnizsza z oferowanych i firma znana na rynku

Antwort von Redclick
Korzystna cena ubezpieczenia oraz szeroki zakres polisy.

Antwort von Redclick
Prosty przejrzysty sposób na zakup polisy. wszystko super opisane automatycznie dobiera co może się przydać opierając się o nasze odpowiedzi. Jeśli czegoś nie potrzebujemy łatwo usunąć

Antwort von Redclick
Miesiac temu zglosile szkode w AC. Szybko zrobili wycene szkody, ake nie bylo akceptacji wyplaty. Na infolinii caly czas kaza czekac. Ale termin wyplaty minal.

Antwort von Redclick
Wykupiłem OC z mini AC w Redclick. Skuszony cena. Niestety na mojej drodze pewnego dnia pojawiły się dziki. Zgłosiłem szkodę, rzeczoznawca przyjechał, zrobił zdjęcia. Wysłałem wszelkie możliwe oświadczenia mejlem. Gdy zbliżał się 30 dyniowy termin od zgłoszenia szkody (a więc także wypłaty) otrzymałem zapewnienie, że wypłata nastąpi w ciągu dwóch dni. Nie nastąpiła. Na infolinii 30 dnia (data wymagalności) otrzymałem informację, że jest "błąd techniczny" i nie wiadomo, kiedy nastąpi wypłata. Stanowczo odradzam!!!
EDIT:33 dzień i dalej nic. Brak odpowiedzi na mejle. Odpowiedź pod postem tylko dla "udawanego zainteresowania"-oczywiście nic się w mojej sprawie nie zmieniło
WPIS BĘDZIE CODZIENNIE AKTUALIZOWANY AŻ DO MOMENTU (pozytywnego) ZAKOŃCZENIA SPRAWY.

Antwort von Redclick
Sprawiło to że jest więcej możliwości niż w poprzedniej ubezpieczalni. Gorąco polecam wszystkim tę ubezpieczalnie.

Bardzo szybka i prosta wycena.No i ta cena,o 50% taniej niż u innych.Polecam

Antwort von Redclick
Ubezpieczenie można, bezpiecznie założyć z domu. Widać poszczególne opcje ubezpieczenia, od AC po różne dodatki. Polecam atrakcyjna cena polisy OC/AC

Antwort von Redclick
Szybka i prosta procedura wyboru ubezpieczenia oraz opcji dodatkowych, konkurencyjna cena.

Antwort von Redclick
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.