Redclick Bewertungen 79

TrustScore 4 von 5

4,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cena przy zakupie super,ale problem z wypowiedzeniem umowy,bo przez aplikacje rozne opcje wypowiedzenia ale nie ma info Po zakonczeniu umowy,brak maila na jaki trzeba wyslac dok.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mam doświadczenie bo jestem kierowcą od 50 lat i miałem do czynienia z wieloma ubezpieczycielami.W tym czasie napotykałem drogich lub bardzo drogich ubezpieczycieli.Oferta Redclik obszerna, obejmując... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zakupilem ubezpieczenie dzięki analizie materiału i ich na stronie. Skłoniła mnie do tego reklama w k.0. Dość intuicyjnie dobiera się opcje. Trochę bywało mi np informacji, że muszę samemu rozwiązać... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wybór produktu ( polisy ubezpieczenia samochodu ) był bardzo prosty. Przede wszystkim to cena zachęciła mnie do wyboru tego produktu. Kilkoma kliknięciami myszki można było w prosty sposób dobrać skła... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Versicherung
  2. Versicherungsagentur
  3. Motorradversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Redclick chce ulepszyć doświadczenia klientów na polskim rynku ubezpieczeniowym. Firma dostosowuje swoją usługę do najnowszych standardów cyfrowych firm świadczących usługi e-commerce. Za pośrednictwem platformy internetowej Redclick.pl oraz dedykowanej aplikacji na smartfony, kierowcy będą mogli prosto i szybko kupić ubezpieczenie samochodu, motocykla lub samochodu dostawczego. Każde ubezpieczenie będzie można łatwo skonfigurować poprzez różne możliwości dostosowania ochrony ubezpieczeniowej oraz wybór pojedynczych opcji.

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

79 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Ubezpieczenie auta było proste

Ubezpieczenie auta było proste, przejrzyste,była możliwość dodania pakietów np.ubezpieczenie od zwierząt, kradzieży,a wszystko w dostępnej cenie.

11. September 2025

Antwort von Redclick

Witaj Romuald, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją cenną opinię - zdanie naszych Klientów pełni kluczową rolę w zapewnieniu usług stojących zawsze na wysokości zaspokojenia ich potrzeb. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie skorzystasz z naszej oferty.

Korzystna cena OC.

15. September 2025

Antwort von Redclick

Witaj Tadeuszu, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją pozytywną opinię - Twoja satysfakcja jest dla nas powodem do dumy.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Antwort von Redclick

Dziękujemy Pawle za Twoją opinię, nasza oferta jest wyliczana na bazie wielu istotnych parametrów, jest nam przykro że nie spełniła Twoich oczekiwań cenowych. Mamy nadzieję, iż w przyszłym roku będziemy mogli zaspokoić Twoje oczekiwania cenowe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cena najnizsza z oferowanych i firma…

Cena najnizsza z oferowanych i firma znana na rynku

3. September 2025

Antwort von Redclick

Witaj Pawle, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją cenną opinię - zdanie naszych Klientów pełni kluczową rolę w zapewnieniu usług stojących zawsze na wysokości zaspokojenia ich potrzeb. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie skorzystasz z naszej oferty.

Tanio i szybko

6. September 2025

Antwort von Redclick

Witaj Michale, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją pozytywną opinię - Twoja satysfakcja jest dla nas powodem do dumy.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korzystna cena ubezpieczenia oraz…

Korzystna cena ubezpieczenia oraz szeroki zakres polisy.

4. September 2025

Antwort von Redclick

Witaj Angeliko, jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za Twoją recenzję - fakt, że była ona pozytywna, inspiruje nas do ciągłego udoskonalania naszych usług. Dziękujemy!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prosty przejrzysty sposób na zakup…

Prosty przejrzysty sposób na zakup polisy. wszystko super opisane automatycznie dobiera co może się przydać opierając się o nasze odpowiedzi. Jeśli czegoś nie potrzebujemy łatwo usunąć

13. August 2025

Antwort von Redclick

Witaj Emilu, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją cenną opinię - zdanie naszych Klientów pełni kluczową rolę w zapewnieniu usług stojących zawsze na wysokości zaspokojenia ich potrzeb. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie skorzystasz z naszej oferty.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie ubezpieczajcie sie w Redclick!

Miesiac temu zglosile szkode w AC. Szybko zrobili wycene szkody, ake nie bylo akceptacji wyplaty. Na infolinii caly czas kaza czekac. Ale termin wyplaty minal.

27. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Redclick

Witaj Macieju, przykro nam z powodu opisanej przez Ciebie kwestii. Prosimy Cię o kontakt z Obsługą Szkód w celu weryfikawacji statusu zgłoszonej szkody pod numerem tel. 221047120 od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 16:00.

Nie wypłacają odszkodowań!!!

Wykupiłem OC z mini AC w Redclick. Skuszony cena. Niestety na mojej drodze pewnego dnia pojawiły się dziki. Zgłosiłem szkodę, rzeczoznawca przyjechał, zrobił zdjęcia. Wysłałem wszelkie możliwe oświadczenia mejlem. Gdy zbliżał się 30 dyniowy termin od zgłoszenia szkody (a więc także wypłaty) otrzymałem zapewnienie, że wypłata nastąpi w ciągu dwóch dni. Nie nastąpiła. Na infolinii 30 dnia (data wymagalności) otrzymałem informację, że jest "błąd techniczny" i nie wiadomo, kiedy nastąpi wypłata. Stanowczo odradzam!!!
EDIT:33 dzień i dalej nic. Brak odpowiedzi na mejle. Odpowiedź pod postem tylko dla "udawanego zainteresowania"-oczywiście nic się w mojej sprawie nie zmieniło
WPIS BĘDZIE CODZIENNIE AKTUALIZOWANY AŻ DO MOMENTU (pozytywnego) ZAKOŃCZENIA SPRAWY.

26. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Redclick

Witaj Macieju, przykro nam z powodu opisanej przez Ciebie kwestii. Przekazaliśmy Twoją sprawę do odpowiedniego działu, który
prowadzi szczegółowe dochodzenie w Twojej sprawie. Zapewniamy Cię, że otrzymasz pomoc z naszej strony w rozwiązaniu problemu.

Szybko i sprawnie

25. August 2025

Antwort von Redclick

Witaj Danielu, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją cenną opinię - zdanie naszych Klientów pełni kluczową rolę w zapewnieniu usług stojących zawsze na wysokości zaspokojenia ich potrzeb. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie skorzystasz z naszej oferty.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sprawiło to że jest więcej możliwości…

Sprawiło to że jest więcej możliwości niż w poprzedniej ubezpieczalni. Gorąco polecam wszystkim tę ubezpieczalnie.

8. August 2025

Antwort von Redclick

Witaj Doroto, jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za Twoją recenzję - fakt, że była ona pozytywna, inspiruje nas do ciągłego udoskonalania naszych usług. Dziękujemy!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo szybka i prosta wycena.No i ta…

Bardzo szybka i prosta wycena.No i ta cena,o 50% taniej niż u innych.Polecam

7. August 2025

Antwort von Redclick

Witaj Wioleta, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją cenną opinię - zdanie naszych Klientów pełni kluczową rolę w zapewnieniu usług stojących zawsze na wysokości zaspokojenia ich potrzeb. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie skorzystasz z naszej oferty.

Suuuuuperrrr

4. August 2025

Antwort von Redclick

Witaj Remigiuszu, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją pozytywną opinię - Twoja satysfakcja jest dla nas powodem do dumy. Zespół Redclick

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Antwort von Redclick

Czesławie, dziękujemy za Twój komentarz. Satysfakcja naszych Klientów jest dla nas niezmiernie ważna. Co możemy ulepszyć, aby zdobyć 5 gwiazdek?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cennik dla mojego samochodu był…

Cennik dla mojego samochodu był korzystny .

15. Juli 2025

Antwort von Redclick

Witaj Krystyno, jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za Twoją recenzję - fakt, że była ona pozytywna, inspiruje nas do ciągłego udoskonalania naszych usług. Dziękujemy!

Atrakcyjna cena polisy OC/AC

Ubezpieczenie można, bezpiecznie założyć z domu. Widać poszczególne opcje ubezpieczenia, od AC po różne dodatki. Polecam atrakcyjna cena polisy OC/AC

30. Juni 2025

Antwort von Redclick

Witaj Rafale, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją cenną opinię - zdanie naszych Klientów pełni kluczową rolę w zapewnieniu usług stojących zawsze na wysokości zaspokojenia ich potrzeb. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie skorzystasz z naszej oferty.

Wszystko super

Wszystko super

15. Juli 2025

Antwort von Redclick

Witaj Aliaksandr, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją pozytywną opinię - Twoja satysfakcja jest dla nas powodem do dumy.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybka i prosta procedura wyboru…

Szybka i prosta procedura wyboru ubezpieczenia oraz opcji dodatkowych, konkurencyjna cena.

26. Juni 2025

Antwort von Redclick

Witaj Mateuszu, jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za Twoją recenzję - fakt, że była ona pozytywna, inspiruje nas do ciągłego udoskonalania naszych usług. Dziękujemy!

Bardzo dobra oferta ubezpieczenia

Bardzo dobra oferta ubezpieczenia

3. Juni 2025

Antwort von Redclick

Witaj Patryku, jesteśmy Ci wdzięczni za Twoją cenną opinię - zdanie naszych Klientów pełni kluczową rolę w zapewnieniu usług stojących zawsze na wysokości zaspokojenia ich potrzeb. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie skorzystasz z naszej oferty.

Szybko

Szybko, sprawnie i ceny przystępne.

20. Juni 2025

Antwort von Redclick

Witaj Agnieszko, jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za Twoją recenzję - fakt, że była ona pozytywna, inspiruje nas do ciągłego udoskonalania naszych usług. Dziękujemy!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr