RedbeansBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Redbeans koffiebonen zijn echt de lekkerste!! Niet alleen de collega's maar ook klanten zeggen dat ze hier altijd graag een bak koffie drinken. Veel lekkerder dan bij andere bedrijven. Service is perf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anne Belle is een enthousiaste relatiebeheerder die oog heeft voor de klant en de wensen. Duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Tel daar de heerlijke koffie en de mogelijkheid voor een fexibel co... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben de machine nu iets meer dan een jaar staan met goede koffie, kort geleden is deze weer helemaal nagelopen. Monteur erg vriendelijk en kundig!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De accountmanager kwam tijdens de installatie van de koffiemachine kijken of alles in orde is. Dit vonden wij een pluspunt, niet alleen verkopen maar ook daarna contact houden met de klant. De koffi... Mehr ansehen

1. Kaffeerösterei
  2. Kaffeemaschinenlieferant
  3. Kaffeeautomat
  4. Kaffeegroßhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Redbeans levert complete koffievoorzieningen voor bedrijven in Nederland en België, zodat medewerkers en bezoekers kunnen genieten van geweldige koffie van premium kwaliteit. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen voor kantoren en werkplekken waar koffie een echte beleving moet zijn. Onze eigen koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en in onze eigen branderij gebrand volgens het slow roast principe, wat zorgt voor een rijke smaak en constante kwaliteit bij elk kopje. Kies uit vier verschillende melanges, allemaal duurzaam gecertificeerd. Van biologisch, tot Fairtrade tot Rainforest Alliance. Met onze koffies doe je dus een bijdrage aan een duurzame kantooromgeving. Onze Beanmachines hebben we zelf ontworpen en zijn perfect afgestemd op onze koffie. Ze hebben een duurzaam en circulair ontwerp, waarbij veel onderdelen hergebruikt kunnen worden en onderhoud eenvoudig is. Het modulaire systeem zorgt voor een lange levensduur en weinig storingen, zodat je zorgeloos kunt genieten van geweldige. Door dit ontwerp zijn de machines niet alleen betrouwbaar en efficiënt, maar besparen we ook nieuwe productie en daarmee velagen we onze CO₂-uitstoot. Met Redbeans kies je ook voor persoonlijke service: complete koffieoplossingen, inclusief installatie, onderhoud en ondersteuning via onze eigen technische dienst. En via flexibele abonnementen die passen bij jouw organisatie. Of je nu 50 of 500 medewerkers hebt, wij ondersteunen je met een koffievoorziening die bij jouw werkplek en mensen past. En zo weet je zeker dat koffie bij jou op de zaak straks ook een beleving is.

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lekkere koffie

Lekkere koffie, goede service en fijn contact met de accountmanager. Ik heb nog geen negatief punt ontdekt aan onze samenwerking.

6. Februar 2026

Antwort von Redbeans

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de koffie in de smaak valt en dat je onze service en het contact met de accountmanager zo positief ervaart. We kijken uit naar een mooie voortzetting van de samenwerking.

de service is fantastisch

de service is fantastisch! flexibele en probleemoplossende mindset!

11. Februar 2026

Antwort von Redbeans

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service zo positief ervaart. We denken graag mee en zoeken altijd naar een oplossing die werkt. Bedankt voor het vertrouwen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Makkelijk te bestellen via webshop

Makkelijk te bestellen via webshop , nette en goed levering van de bestelde producten

23. Januar 2026

Antwort von Redbeans

Fijn om te horen dat het bestellen via de webshop eenvoudig ging en dat de levering netjes is verlopen. Geniet van de koffie.

Top service!

Top service!! Mede Dankzij Lonneke 🫶

19. Dezember 2025

Antwort von Redbeans

Wat leuk om te horen! Fijn dat je tevreden bent met onze service en het contact met ons team.

Positief bericht

Een appje is al genoeg en Leonard regelt het direct! Top!!

25. August 2025

Antwort von Redbeans

Wat mooi om te horen! Fijn dat je tevreden bent met onze service en het contact met ons team.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr