Pîr Coffee Bewertungen 9

4,3

1. Kaffeerösterei

Single origin Arabica koffiebonen. Goedkoop omdat het kan!

4,3

Hervorragend

Uitstekende koffie!

Scherpe prijs, prima service, duidelijke communicatie en uitstekende koffie!
Een echte aanrader voor koffieliefhebbers!

9. Dezember 2023

Pretty good

As a seasoned coffee enthusiast, I think they are doing fine compared to prices they are asking for.

May be arranging a frees shipment option for certain amount of order and roasting dates on the packages (although they are very (very) fresh) on the bags might be good for some.

But I must say that I am satisfied and order again.

5. April 2023

Mooie bonen voor een goede prijs!

Aan de koffie en de levering niets mis. Mooie droge bonen voor een goede prijs!
Geen 5 sterren ivm de niet duidelijke website/webshop, dit kan echt veel beter. Ook mis ik bijvoorbeeld de smaakomschrijvingen of een ander mooi verhaal per koffie soort.

29. März 2023

Antwort von Pîr Coffee

bedankt ! Gaan we werk van maken.

High quality coffee and service for a good price...

I've been drinking dark roast from PirCoffee for the last year and I was pleasantly surprised by the continuity good quality of the coffee. The coffee has a full and aromatic taste, without being bitter or sour. The beans are freshly roasted and ground, giving you a delicious cup of coffee. The price is also very reasonable for the high quality and service you get. I definitely recommend this coffee to anyone who likes a good cup of coffee.

20. März 2023

Antwort von Pîr Coffee

thank you for sharing your thoughts!!

Heerlijke koffie

Koffiebonen uit Colombia met een heerlijke volle smaak, die ook nog eens normaal betaalbaar is.
Snel en netjes geleverd.
Ik blijf voorlopig nog wel even klant bij Pircoffee.
Ga zo door.!!!!

16. März 2023

bedankt hiervoor !!

Super lekkere koffie

Super lekkere koffie, volle aromatische smaak, niet zuur. Ik vind hem zelfs lekkerder dan koffie uit speciaalzaken. En nog goedkoper ook!

10. Februar 2023

Hartelijk dank !!

Heerlijk vers gebrande koffiebonen en een prima service.

Heerlijk vers gebrande koffiebonen, prima service, en desgewenst een persoonlijk advies. Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf waar de klant nog koning is. Als ervaringen uit het verleden een garantie voor de toekomst zijn is dit " the place to be". Pir coffee hou deze kwaliteit en dit service-niveau vast.

15. März 2023

dank u wel !