Upplever att Reco har engagerade medarbetare som hjälper oss som företag att få in kundomdömen på ett smidigt sätt. Känns bra att man fokuserar på att man skall skicka förfrågningar till alla kunder s... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Reco. Plattformen är enkel att använda och gör det smidigt att samla in kundomdömen. För mig som företagare är det ett bra sätt att bygga förtroende och ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag som företagare använder reco och är jättenöjd med den service jag fått. Dom är måna om sina kunder och återkopplar och kommer med tips. Det känns personligt och dom arbetar för att det ska bli så... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Reco enables customers to abuse their platform while simply not caring about their own terms & conditions, defined by themselves. Throughout multiple layers of customer service (including the... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Reco är ett seriöst företag
Reco är ett seriöst företag. Måna om sina kunder, men även om korrekta referenser och tar där med inte bort negativa kundomdömen.

Antwort von Reco
Vi tycker att reco.se fungerar utmärkt…
Vi tycker att reco.se fungerar utmärkt för vår marknadsföring för både nya och gamla kunder.
Tack vare våra omdömen där har det gett oss nya kunder. Sidan är trovärdig och ger ett seriöst intryck. Personalen är även behjälpliga och ger tips/verktyg hur man kan arbeta mer med sin egen sida.

Helt fantastisk tjänst
Helt fantastisk tjänst. Vi är jätte nöjda! Bra med BankID så man slipper få omdömen som ej stämmer.

Antwort von Reco
potentiella kunder ska kunna läsa vad faktiska verifierade kunder tycker
Det är för oss som familjeföretagare verksamhetskritiskt att människor som överväger att pröva våra tjänster och eventuellt bli löpande kunder kan läsa vad våra kunder tycker.
Vi har därför använt Reco sedan start för att potentiella kunder ska kunna läsa vad faktiska verifierade kunder tycker.
Christoffer Nettelbladt
QBS AB
Städning som det ska vara

Antwort von Reco
Jag har använt Reco sedan jag startade…
Jag har använt Reco sedan den dag jag startade företaget, och det har varit en självklar och mycket viktig del av hur vi bygger förtroende gentemot nya kunder. Recos omdömessystem ger ett ärligt, tydligt och transparent underlag som gör det enkelt för kunder att förstå vilka vi är, hur vi arbetar och vad de kan förvänta sig av oss. För oss har det inneburit att vi kan möta nya kunder med ett korrekt och trovärdigt ansikte redan från första kontakt.
Reco har visat sig vara både effektivt och prisvärt. Plattformen genererar ett kontinuerligt inflöde av seriösa förfrågningar, och under sommarperioden kom så mycket som omkring 70 % av all vår inkommande trafik via Reco. Det är ett tydligt kvitto på att tjänsten fungerar – inte bara som marknadsföring, utan som ett verkligt stöd i affären.
Det som särskiljer Reco från många andra aktörer är att det inte handlar om tom exponering, utan om ett gemensamt kvalitetsarbete. Reco tillhandahåller en strukturerad, förtroendeskapande plattform, och vi som företag tar ansvar för att leverera hög kvalitet i varje projekt och aktivt använda omdömena i vår kommunikation. Tillsammans skapar det en trovärdighet som gynnar både företag och konsumenter.
För oss är Reco inte bara en kanal för nya affärer, utan en viktig del av vårt långsiktiga kvalitets- och varumärkesarbete. Av den anledningen ger jag Reco högsta möjliga betyg – 5 av 5 – och kan varmt rekommendera tjänsten till andra företag som vill arbeta seriöst, transparent och långsiktigt med sitt rykte.

Trovärdigt
Jag anser att upplägget för trovärdighet kring Recos tjänster gör att jag vågar lita på omdömen just via Reco. Riktiga kunder ger riktiga omdömen. Jag är en av dom riktiga kunderna och är riktigt nöjd.

Antwort von Reco
Har under nästan två år haft ett…
Har under nästan två år haft ett felfritt samarbete med reco

Omdöme på Reco
Reco är en bra plattform för mina kunder att lämna omdöme och det är lätt att följa upp och svara kunderna. Kan varmt rekommendera Reco

Spammar ut "erbjudande" utan pris
Reco spammar ut ett mail med reklam och prenumerationserbjudande. Inte ens om man klickar på länken och läser flera sidor information får man reda på priset, utan det står "gratis i två månader" och att det sedan blir en tillsvidare-prenumeration.
Otroligt ful marknadsföring, när priset är hemligt vet man att det är en kass affär för kunden.
Lite intressant är att de inte har sin egen omdömestjänst på sin egen hemsida. Det hade ju kanske sett bra ut.

Reco filters judgements?
I tried to issue a judgement on reco but reco refused to publish it, "because I did not accept mail from them". I accept mail from everybody, but also routinely click on links not to accept spam mail. If they do this in large scale, then their judgements are not trustworthy.

Antwort von Reco
Sida där bedragare kan stå oemotsagda
De tillåter bara recensioner om du kan visa saker som en faktura.
Om du har en negativ erfarenhet av ett företag som kontaktat dig och använder oseriösa säljmetoder där de ljuger dig rätt upp i ansiktet så kan du inte recensera dem på Reco om du inte först gått på deras bluff och betalat för deras bedrägeri.
Reco kommer kontakta dig och säga att om du inte har faktura så publicerar vi inte. Bevis i form av video på dörrknackande försäljare etc räknas inte.
Reco tillåter inte mig att varna andra för oseriösa takläggare som knackar dörr eftersom att jag inte blev lurad utan kontaktade andra takläggare som konstaterade att det det första företaget sagt om vårat tak inte stämmer.
Kundtjänst sket fullständigt i när jag påpekade att det aktuella företaget ville att vi skulle byta hela vårat tak för 4000000kr efter en takinspektion som sedan blev underkänd av en mer seriös takläggare som inte behöver knacka dörr för att jaga kunder.
Det borde räcka med att kunna bevisa kontakt med aktuellt företag och inte att man är betalande kund. Särskilt när det gäller oseriösa företag som använder bedrägliga metoder.

Antwort von Reco
Lita aldrig på recensioner härifrån
Lita aldrig på recensioner härifrån. De låter scammers florera fritt och ljuga för kunder utan att kunden kan bestrida det som sägs.
De erbjuder bra skydd för företagen som använder deras tjänst dock. Kan varmt rekommendera för alla scammers, här kan ni lura på bäst ni vill.

Antwort von Reco
Reco har hjälp oss som städbolag att…
Reco har hjälp oss som städbolag att tack vare er trovärdighet, få fler kunder & självklart att våra egna kunder lämnar fina omdömen om våra städuppdrag! Bra kontakt med vår kontaktperson Sofia som är snabb med att svara & återkoppla till oss i städbolaget när det är något vi undrar över!
Kan varmt rekommendera Reco.se
Bästa hälsningar / BIRGIT STÄDPARTNER AB

Antwort von Reco
Vi är nöjda med tjänsten
Vi är nöjda med tjänsten, inget att klaga över.

Antwort von Reco
Vi anser att Reco är en trovärdig och…
Vi anser att Reco är en trovärdig och bra omdömes kanal. Och känns enormt seriöst! Vi är super nöjda med vårt samarbete.

Reco är reko!
Att använda reco som partner för insamling av omdömen har verkligen varit positivt för vårt företag. Trygg och pålitlig partner med äkta recensioner. Bra support med stort kundfokus

Antwort von Reco
Vi är väldigt nöjd med Reco
Vi är väldigt nöjd med Reco, den enda seriösa omdömes-tjänsten.

Omdömen att lita på
Reco agerar väldigt professionellt och seriöst. Det känns som att de omdömen som kommer via dem är äkta och går att lita på.

Nöjd kund
Seriöst företag som hjälper kunderna med recensioner som är kopplade till betal och faktura lösningar, därav mkt trovärdiga. Bra support och enkelt och ha och göra med. Rekommenderas

Antwort von Reco
Vi är otroligt nöjda med Reco
Vi är otroligt nöjda med Reco! Det har varit spännande och värdefullt att få en direkt inblick i våra kunders upplevelser och läsa deras omdömen.
För oss känns Reco som en modern version av "kund till kund-rekommendationer" fast online, vilket ger oss fantastiska och intressanta möjligheter att generera nya affärer.
Att ni dessutom har hjälpt oss att bli rekommenderat företag tre år i rad, och nu senast en av topp 10 bästa redovisningsbyråer 2025, talar sitt tydliga språk. Stort tack!

Antwort von Reco
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.