Reco Bewertungen 191

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Upplever att Reco har engagerade medarbetare som hjälper oss som företag att få in kundomdömen på ett smidigt sätt. Känns bra att man fokuserar på att man skall skicka förfrågningar till alla kunder s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Reco. Plattformen är enkel att använda och gör det smidigt att samla in kundomdömen. För mig som företagare är det ett bra sätt att bygga förtroende och ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag som företagare använder reco och är jättenöjd med den service jag fått. Dom är måna om sina kunder och återkopplar och kommer med tips. Det känns personligt och dom arbetar för att det ska bli så... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reco enables customers to abuse their platform while simply not caring about their own terms & conditions, defined by themselves. Throughout multiple layers of customer service (including the... Mehr ansehen

• Industrigatan 2A, 112 46, Stockholm, Schweden

• reco.se

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

191 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reco är ett seriöst företag

Reco är ett seriöst företag. Måna om sina kunder, men även om korrekta referenser och tar där med inte bort negativa kundomdömen.

23. Dezember 2025

Antwort von Reco

Tack för ditt omdöme, glädjer oss att läsa!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi tycker att reco.se fungerar utmärkt…

Vi tycker att reco.se fungerar utmärkt för vår marknadsföring för både nya och gamla kunder.
Tack vare våra omdömen där har det gett oss nya kunder. Sidan är trovärdig och ger ett seriöst intryck. Personalen är även behjälpliga och ger tips/verktyg hur man kan arbeta mer med sin egen sida.

19. Dezember 2025

Antwort von Reco

Tack så mycket för det fina omdömet!

Helt fantastisk tjänst

Helt fantastisk tjänst. Vi är jätte nöjda! Bra med BankID så man slipper få omdömen som ej stämmer.

18. Dezember 2025

Antwort von Reco

Tack så mycket för det fina omdömet, glädjer oss att läsa!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

potentiella kunder ska kunna läsa vad faktiska verifierade kunder tycker

Det är för oss som familjeföretagare verksamhetskritiskt att människor som överväger att pröva våra tjänster och eventuellt bli löpande kunder kan läsa vad våra kunder tycker.
Vi har därför använt Reco sedan start för att potentiella kunder ska kunna läsa vad faktiska verifierade kunder tycker.

Christoffer Nettelbladt
QBS AB
Städning som det ska vara

Hej Christoffer! Tack så mycket för det fina omdömet! // Teamet på Reco

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har använt Reco sedan jag startade…

Jag har använt Reco sedan den dag jag startade företaget, och det har varit en självklar och mycket viktig del av hur vi bygger förtroende gentemot nya kunder. Recos omdömessystem ger ett ärligt, tydligt och transparent underlag som gör det enkelt för kunder att förstå vilka vi är, hur vi arbetar och vad de kan förvänta sig av oss. För oss har det inneburit att vi kan möta nya kunder med ett korrekt och trovärdigt ansikte redan från första kontakt.

Reco har visat sig vara både effektivt och prisvärt. Plattformen genererar ett kontinuerligt inflöde av seriösa förfrågningar, och under sommarperioden kom så mycket som omkring 70 % av all vår inkommande trafik via Reco. Det är ett tydligt kvitto på att tjänsten fungerar – inte bara som marknadsföring, utan som ett verkligt stöd i affären.

Det som särskiljer Reco från många andra aktörer är att det inte handlar om tom exponering, utan om ett gemensamt kvalitetsarbete. Reco tillhandahåller en strukturerad, förtroendeskapande plattform, och vi som företag tar ansvar för att leverera hög kvalitet i varje projekt och aktivt använda omdömena i vår kommunikation. Tillsammans skapar det en trovärdighet som gynnar både företag och konsumenter.

För oss är Reco inte bara en kanal för nya affärer, utan en viktig del av vårt långsiktiga kvalitets- och varumärkesarbete. Av den anledningen ger jag Reco högsta möjliga betyg – 5 av 5 – och kan varmt rekommendera tjänsten till andra företag som vill arbeta seriöst, transparent och långsiktigt med sitt rykte.

Hej Billy,

Stort tack för ett väldigt genomtänkt och generöst omdöme. Det betyder mycket för oss att höra hur Reco har varit en självklar del av ert arbete med att bygga förtroende och möta nya kunder på ett korrekt och trovärdigt sätt redan från start.

Precis som du beskriver ser vi Reco som mer än en exponeringsyta – det är ett gemensamt kvalitetsarbete där transparens, ansvar och långsiktighet står i centrum. När företag aktivt arbetar med sina omdömen och levererar hög kvalitet i varje kundmöte skapas den trovärdighet som både konsumenter och företag vinner på.

Att Reco dessutom bidrar med ett kontinuerligt inflöde av seriösa förfrågningar och blir en så pass viktig del av affären är ett tydligt kvitto på att modellen fungerar i praktiken.

Tack för förtroendet och för att ni använder Reco som en del av ert kvalitets- och varumärkesarbete. Det är precis sådana samarbeten som driver plattformen framåt.

Teamet på Reco

Trovärdigt

Jag anser att upplägget för trovärdighet kring Recos tjänster gör att jag vågar lita på omdömen just via Reco. Riktiga kunder ger riktiga omdömen. Jag är en av dom riktiga kunderna och är riktigt nöjd.

Hej Johan!

Glädjer oss att höra! Och vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack så mycket!

Teamet på Reco

Omdöme på Reco

Reco är en bra plattform för mina kunder att lämna omdöme och det är lätt att följa upp och svara kunderna. Kan varmt rekommendera Reco

16. Dezember 2025

Antwort von Reco

Tack så mycket Lars för det fina omdömet - det glädjer oss att höra! Önskar en fortsatt trevlig dag!

Spammar ut "erbjudande" utan pris

Reco spammar ut ett mail med reklam och prenumerationserbjudande. Inte ens om man klickar på länken och läser flera sidor information får man reda på priset, utan det står "gratis i två månader" och att det sedan blir en tillsvidare-prenumeration.

Otroligt ful marknadsföring, när priset är hemligt vet man att det är en kass affär för kunden.

Lite intressant är att de inte har sin egen omdömestjänst på sin egen hemsida. Det hade ju kanske sett bra ut.

15. Dezember 2025

Antwort von Reco

Hej! Tack för din feedback. Varför vi inte visar pris beror att vår prismodell är baserat på omsättning och vilken geografi ditt företag är verksamt i. Detta gör vi för att ditt företag ska få den bästa lösningen till rätt pris. Du får som du själv skriver alltid testa vår tjänst i 2 månader helt kostnadsfritt för att sedan utvärdera om Reco är någonting för ditt företag. Vi lägger stor vikt vid att inte ta betalt för sådana kunder som vi inte ser att vår tjänst kan gynna. Under en testperiod går vi därför alltid igenom och ser till så att ditt företag uppnår de mål som du har med att samla in omdömen. Hoppas detta bringade lite klarhet i hur det fungerar på Reco.

Gällande våra egna omdömen håller vi med om att det hade varit märkligt om de inte gick att läsa på vår egen hemsida. Självklart publicerar vi våra kunders omdömen om Reco på Reco - öppet och transparent. Du hittar dem här: https://www.reco.se/reco-se

Vi samlar in omdömena via vårt affärssystem, där alla kunder får möjlighet att lämna sin upplevelse. På så sätt säkerställer vi att omdömena kommer från verifierade kunder och att de är representativa för den faktiska upplevelsen av vår tjänst.

Om du har fler funderingar eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Då kan vi ge ett tydligare och snabbare svar än här.

Allt väl,
Reco

Reco filters judgements?

I tried to issue a judgement on reco but reco refused to publish it, "because I did not accept mail from them". I accept mail from everybody, but also routinely click on links not to accept spam mail. If they do this in large scale, then their judgements are not trustworthy.

Antwort von Reco

Thank you for your feedback! We´re sorry for the inconvenience. It happend because you had opted out of getting emails from us previously. This is not anything that happens on a large scale. What you can do right away is to contact kundtjanst@reco.se and they will make sure that your review gets published.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sida där bedragare kan stå oemotsagda

De tillåter bara recensioner om du kan visa saker som en faktura.

Om du har en negativ erfarenhet av ett företag som kontaktat dig och använder oseriösa säljmetoder där de ljuger dig rätt upp i ansiktet så kan du inte recensera dem på Reco om du inte först gått på deras bluff och betalat för deras bedrägeri.

Reco kommer kontakta dig och säga att om du inte har faktura så publicerar vi inte. Bevis i form av video på dörrknackande försäljare etc räknas inte.

Reco tillåter inte mig att varna andra för oseriösa takläggare som knackar dörr eftersom att jag inte blev lurad utan kontaktade andra takläggare som konstaterade att det det första företaget sagt om vårat tak inte stämmer.

Kundtjänst sket fullständigt i när jag påpekade att det aktuella företaget ville att vi skulle byta hela vårat tak för 4000000kr efter en takinspektion som sedan blev underkänd av en mer seriös takläggare som inte behöver knacka dörr för att jaga kunder.

Det borde räcka med att kunna bevisa kontakt med aktuellt företag och inte att man är betalande kund. Särskilt när det gäller oseriösa företag som använder bedrägliga metoder.

Antwort von Reco

Hej Johanna! Tack för din feedback. Anledningen till att Reco kräver att ett omdöme grundar sig på en faktisk kundrelation, till exempel genom faktura eller motsvarande underlag, är för att säkerställa att omdömena handlar om verkliga och genomförda affärer. Möjligheten att styrka sitt omdöme är en grundförutsättning för trovärdigheten i hela omdömessystemet – utan denna kontroll skulle i princip vem som helst kunna skriva vad som helst, vilket snabbt skulle urholka tilliten till plattformen och göra omdömena mindre värdefulla för både konsumenter och seriösa företag.

Detta är en medveten avvägning för att minska risken för spekulationer, ryktesspridning och falska anklagelser. Samtidigt är vi medvetna om problematiken kring aggressiva eller vilseledande säljmetoder, där man som konsument gör rätt i att tacka nej och därför aldrig blir “kund” i formell mening.

I dagsläget är Reco dock inte en plattform för att recensera marknadsföring, försäljningsförsök eller kontakt som inte lett till affär, utan fokuserar på upplevelser från faktiska uppdrag. För varningar om misstänkta eller bedrägliga säljmetoder rekommenderar vi i stället att man vänder sig till exempelvis Konsumentverket eller Allmänna reklamationsnämnden.

Vi tar med oss synpunkterna kring beviskrav och kunddefinition i vårt fortsatta utvecklingsarbete och uppskattar att du tagit dig tid att dela din upplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lita aldrig på recensioner härifrån

Lita aldrig på recensioner härifrån. De låter scammers florera fritt och ljuga för kunder utan att kunden kan bestrida det som sägs.

De erbjuder bra skydd för företagen som använder deras tjänst dock. Kan varmt rekommendera för alla scammers, här kan ni lura på bäst ni vill.

Antwort von Reco

Hej Robert! Det är svårt att avläsa vad du har haft för upplevelse genom ditt omdömen men det enda jag kan säga är att du verkar ha fått fel uppfattning då vårt mål är att vara en transparent och rättvis omdömesplattform där både konsumenter och företag ska kunna känna förtroende. Vi tillåter endast riktiga kunder till företaget att skriva omdömen. Samtidigt är det viktigt att poängtera att vi inte kan ta ställning i tvister eller avgöra vem som har rätt i en enskild affär – vår roll är att tillhandahålla en öppen plattform för upplevelser och åsikter. Så länge du har varit kund till ett företag så har du rätt att skriva ett omdöme på Reco så länge omdömet inte innehåller personangrepp, är sexistisk, rasistiskt eller strider mot övriga regler. Du kan läsa mer om vår policy här: https://www.reco.se/info/integritetspolicy

Om du upplever att ett specifikt omdöme eller ett företag bryter mot våra regler uppmanar vi dig att anmäla detta, så att vi kan granska ärendet närmare. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reco har hjälp oss som städbolag att…

Reco har hjälp oss som städbolag att tack vare er trovärdighet, få fler kunder & självklart att våra egna kunder lämnar fina omdömen om våra städuppdrag! Bra kontakt med vår kontaktperson Sofia som är snabb med att svara & återkoppla till oss i städbolaget när det är något vi undrar över!
Kan varmt rekommendera Reco.se
Bästa hälsningar / BIRGIT STÄDPARTNER AB

9. Dezember 2025

Antwort von Reco

Hej! Tack så mycket för det fina omdömet! Vi blir så glada att läsa att ni är nöjda vår tjänst och vår service. Vi ser fram emot fortsatt samarbete. Önskar en fortsatt fin dag! Bästa hälsningar, gänget på Reco

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi anser att Reco är en trovärdig och…

Vi anser att Reco är en trovärdig och bra omdömes kanal. Och känns enormt seriöst! Vi är super nöjda med vårt samarbete.

9. Dezember 2025

Antwort von Reco

Tack! Vi uppskattar verkligen att ni upplever Reco som en trovärdig och seriös omdömeskanal.

Reco är reko!

Att använda reco som partner för insamling av omdömen har verkligen varit positivt för vårt företag. Trygg och pålitlig partner med äkta recensioner. Bra support med stort kundfokus

Antwort von Reco

Tack för ert förtroende – vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er att samla in värdefulla omdömen och stärka ert kundförtroende!

Omdömen att lita på

Reco agerar väldigt professionellt och seriöst. Det känns som att de omdömen som kommer via dem är äkta och går att lita på.

Antwort von Reco

Tack! Det betyder mycket att höra att ni upplever Reco som både professionellt och seriöst.

Nöjd kund

Seriöst företag som hjälper kunderna med recensioner som är kopplade till betal och faktura lösningar, därav mkt trovärdiga. Bra support och enkelt och ha och göra med. Rekommenderas

Antwort von Reco

Tack! Kul att höra att kopplingen till ditt affärssystem skapar den trovärdighet du söker i recensioner. Precis så vill vi att systemet ska fungera.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är otroligt nöjda med Reco

Vi är otroligt nöjda med Reco! Det har varit spännande och värdefullt att få en direkt inblick i våra kunders upplevelser och läsa deras omdömen.

För oss känns Reco som en modern version av "kund till kund-rekommendationer" fast online, vilket ger oss fantastiska och intressanta möjligheter att generera nya affärer.

Att ni dessutom har hjälpt oss att bli rekommenderat företag tre år i rad, och nu senast en av topp 10 bästa redovisningsbyråer 2025, talar sitt tydliga språk. Stort tack!

Antwort von Reco

Tack för de fina orden! Gratulerar till platsen på topplistan. Det är ett direkt resultat av att ni arbetar på rätt sätt med omdömen!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr