Unternehmen hat geantwortet
Reco enables customers to abuse their platform while simply not caring about their own terms & conditions, defined by themselves. Throughout multiple layers of customer service (including the... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Smidigt sätt att samla kundernas omdömen
Upplever att Reco har engagerade medarbetare som hjälper oss som företag att få in kundomdömen på ett smidigt sätt. Känns bra att man fokuserar på att man skall skicka förfrågningar till alla kunder så att man inte väljer ut vad man tror är nöjda kunder. Processen är helautomatisk och integrerad med vårt faktureringsprogram. Märker att många kunder väljer att lämna omdömen vilket glädjer oss. Reco är också proaktiva och hjälper oss att lyfta utfallet av omdömena.
Jag som företagar använder reco och är…
Jag som företagare använder reco och är jättenöjd med den service jag fått. Dom är måna om sina kunder och återkopplar och kommer med tips. Det känns personligt och dom arbetar för att det ska bli så bra som möjligt för mig som kund.

Antwort von Reco
Enkelt och smidigt för både företag och kunder
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Reco. Plattformen är enkel att använda och gör det smidigt att samla in kundomdömen. För mig som företagare är det ett bra sätt att bygga förtroende och ge nya kunder en tydlig bild av verksamheten. Rekommenderas varmt!

Antwort von Reco
Reco enables customers to abuse their…
Throughout multiple layers of customer service (including the founder / CEO) they have simply ignored input and knowingly enabled customers (including multiple customers from one family) to leave negative reviews and then demanding financial gain to remove these.
Unfortunately Reco is a monopoly in Sweden so almost impossible to not use them, but be aware that there is an absolute lack of just following any kind of rules.
I suggest taking advantage of this to your own benefit.
// your 16th of June answer regarding transparency and strict guidelines is a joke, considering the proof I have via e-mails about this.

Antwort von Reco
Har använt Reco sedan 2025, mycket nöjd!
Har använt Reco i sju månader. Mycket seriöst och ett fantastiskt bemötande från Recos kundtjänst, även långt inne i kundrelationen. Jag ber alla mina kunder skriva omdöme på Reco och då får man ett pålitligt resultat att visa nya kunder.
Vi har varit användare av RECO i över 8…
Vi har varit användare av RECO i över 8 månader. Att bjuda in kunder och ge dem chans att skriva om sina upplevelser om vår service är bra. Dels är det viktigt så att andra kan känna sig trygga när de väljer en leverantör. Men det visar även att vi som leverantör inte är rädda för att låta andra verkligen säga sin mening.
Det är enkelt och går snabbt för oss att använda RECO. Vi vill även på fler sätt visa vår transparens.
Vänligen
En nöjd användare av RECO´s tjänster
Vi på Fordonskedjan är mycket nöjda med…
Vi på Fordonskedjan är mycket nöjda med Reco. Plattformen är enkel att använda, hjälper oss att samla in värdefulla kundomdömen och stärker förtroendet för vår verksamhet. Dessutom har vi fått ett professionellt och trevligt bemötande från Recos team. Rekommenderas varmt!

Enkelt och rättvist
Ett enkelt sätt att samla in omdömen. Mitt system kommunicerar med Reco som bjuder in mina kunder att ge ett omdöme. Jag behöver inte göra något och omdömen kommer in löpande efter att jag har fakturerat. Kostnaden för tjänsten kan anses vara något hög men jag upplever att sättet Reco samlar in omdömen på är seriöst. Verifierade kunder och inte kompisbetyg med alltigenom femstjärniga lovord

Antwort von Reco
Alltid hjälpsamma och har en väl…
Alltid hjälpsamma och har en väl fungerande tjänst.

Antwort von Reco
Not helpful company - greedy in fact
Not helpful at all , only trying to change you , better to use other websites. 0 out of 100.

Antwort von Reco
Jag tycker att företaget har bra…
Jag tycker att företaget har bra service och relativt bra priser, särskilt med tanke på hur stor verksamheten är. De hjälper också till att göra det enklare för kunder att hitta rätt företag. Allt fungerar i stort sett bra och man får en personlig kontaktperson, vilket uppskattas. En nackdel kan vara att om man har en integration med sitt affärssystem går det inte att ändra e-postadress om kunden har angett fel information.

Antwort von Reco
Reco är ett bra plats att kunna bevisa…
Reco är ett bra plats att kunna bevisa kvalitet och kunna bevisa resultatet och kunna för mer förtroende av kunden

Supernöjda! Proffsiga och personliga
Vi är jättenöjda med Reco och har fått personlig och proffsig hjälp att använda tjänsten för vårt företag. Även under provperioden hade vi många möten och har känt oss väl omhändertagna från start. Rekommenderas varmt!

Riskfritt med personangrepp på Reco
Reco beskriver sig som en plattform byggd på trovärdighet. Verkligheten är en annan.
Ett omdöme med personangrepp och uthängning av mig som bröt mot Recos egna villkor anmäldes. Personnamnet togs bort, men anklagelsen fick stå kvar. I den publicerade versionen riktades den i stället mot hela företaget. Kritiken riktades mot fler och blev bredare.
Reco säger sig förbjuda personangrepp och värna transparens. Men Recos moderering går ut på att justera problematiska omdömen så att budskapet kan leva vidare i godtagbar form, snarare än att tas bort.
Reco har beskrivit processen som att ändringar sker i dialog med skribenten. Det stämmer inte med korrespondensen i mitt fall, där Reco är aktivt involverat i den omformulering som vidgade omdömet. Oavsett hur ansvaret fördelas är det Reco som godkände och publicerade slutversionen.
Men läsaren ser ingenting av det. Omdömet presenteras som skribentens egna ord, utan markering om att det ändrats eller av vem.
Konsekvensen av den här modellen är att Reco i praktiken aldrig beivrar det de säger sig förbjuda. Innehåll som enligt deras egen policy kan vara åtalbart tas inte bort. Det omformas tills det passerar. Den som angrips har ingen plats i den dialogen. Plattformen skyddar inte den angripne. Den skyddar omdömet.
Reco inger inte förtroende. Det är svårt att ta talet om trovärdighet på allvar när plattformen låter ett regelstridigt omdöme ligga kvar i en form som gör kritiken bredare.
SVAR PÅ RECOS MODIEFIERADE INLÄGG 260401 (originalet längst ner)
Reco har svarat genom att redigera sitt svar utan att markera det. Mitt svar hänger i luften. Det känns igen. Det är så man manipulerar texter. I princip hela svaret togs bort. Hela beskrivning om hur de kontaktar skribenten.
Men det sista svaret bekräftar igen och cementerar det jag sagt. Reco söker aktivt upp skribenter och hjälper dem att formulera om omdömen som bryter mot policyn. Man ger angriparna en ny chans. Jag är inte ensam om den erfarenheten. Det finns fler fall med samma mönster.
Reco väljer angriparens sida. Reco söker aktivt upp skribenter. Detta sker först när ett inlägg anmäls. Tänk om man skulle skydda nätmobbare och strunta i offren. Vem som helst skulle vara emot det.
Inlägg som bryter mot policy och som dessutom kan vara förtal ska tas bort direkt. Man ska inte ge skribenten en andra chans.
Recos support, flera personer i ledningen inklusive Recos VD har fått mejl med konkreta frågor. Total tystnad. Transparens är grundbulten, skriver Reco. Jo jo.
SVAR DIREKT PÅ RECOS ORIGINALINLÄGG:
Recos standardsvar (nedan) bekräftar snarare än motbevisar det jag beskriver.
De skriver att skribenten alltid kontaktas och själv justerar sitt omdöme. I det här fallet är skribenten en person över 82 år utan egen e-postadress. Ändringen skedde snabbt efter min anmälan. Recos egen korrespondens visar att man haft en ytterst aktiv roll i modereringen. Påståendet om att skribenten självständigt justerat texten stämmer inte.
Intressant att Reco skriver ut mitt förnamn i sitt svar. Jag använde initialer i recensionen. Uppgiften om mitt förnamn är hämtad från mitt konto på Recos egen plattform och publiceras här utan att jag lämnat den offentligt. Det säger något om hur Reco hanterar personuppgifter.
Reco skriver att de ser allvarligt på om jag upplevde att slutresultatet blev missvisande. Mindre allvarligt tycks de se på att innehåll som kan vara åtalbart, ett personangrepp och en uthängning, inte tas bort utan omformas till en publicerbar version.
I sin iver att aldrig radera recensioner letar man i stället upp skribenter och guidar dem genom en omformulering. Det säger något om vad policyn faktiskt prioriterar.
Personangreppet hade legat kvar om jag inte uppmärksammat det själv.
Så det är faktiskt helt riskfritt personangrepp på Reco.
RECOS ORIGINALSVAR:
Hej EM,
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter.
Vi förstår att det skapar frustration om ett omdöme upplevs annorlunda efter en granskning, men vi vill gärna förtydliga en sak som är central för oss: Vi på Reco går aldrig in och ändrar i ett omdöme på eget bevåg.
Om ett omdöme strider mot våra användarvillkor (exempelvis vid personangrepp), kontaktar vi alltid skribenten först.
Vi för då en dialog där användaren själv får möjlighet att justera sitt omdöme så att det följer riktlinjerna men behåller sitt budskap. Om ingen ändring görs tas omdömet bort i sin helhet, då vi på Reco aldrig redigerar innehållet i ett omdöme utan godkännande av omdömeslämnaren.
Att du ändå upplever att slutresultatet blev missvisande ser vi allvarligt på. Transparens är grundbulten i vår verksamhet och vi tar med oss din feedback internt för att se hur vi kan bli ännu tydligare i vår kommunikation vid dessa tillfällen.

Skickar oönskade SMS
Blir spammad av dom med SMS utan att någonsin ha varit i kontakt med företaget. Verkar gladeligen samla in personuppgifter på en utan ens medgivande.

Supernöjd Reco-kund
Supernöjd Reco-kund.
Reco har hjälpt vårt företag med att synliggöra vad våra kunder/patienter faktiskt tycker om oss vilket boostat vår patienttillströmning och synliggjort vårt goda rennomé. Mkt nöjd kund - rekommenderar Reco!

Trevliga och bra service
Trevliga och bra service, tydliga i vad dem kan erbjuda och vad man kan förvänta sig. Att samarbeta med Reco har bara varit positivt för oss.

Antwort von Reco
Inte f*n kommer det nån kod till mailen

Antwort von Reco
Proffsigt företag med bra och…
Proffsigt företag med bra och personligt bemötande.

Antwort von Reco
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.