Banner for Radero.nl

Radero.nl Bewertungen 221

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

gratis samples aangevraagd snelle levering, mooie kwaliteit, duidelijke uitleg over de service. zal in de toekomst zeker hier een bestelling plaatsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne communicatie en prachtige gordijnen! We hadden allerlei praktische vragen vooraf (over de beste maten, de montage etc) en deze werden heel snel beantwoord. We hebben zowel staaltjes gordijnstof... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij mijn bestelling bleek er in één gordijn wat ophaaltjes te zitten. Even een mailtje gestuurd met foto en kreeg meteen de bevestiging voor de oplossing. Ze verstuurden een nieuw gordijn. Super!... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bestelling was eenvoudig te plaatsen. Helaas heeft RADERO.nl de verkeerde vervoerder. Die claimd langs te zijn geweest, hetgeen pertinent onjuist is. De videodeurbel verraad het bedrijf. Tot op hed... Mehr ansehen

1. Gardinengeschäft
  2. Jalousiengeschäft
  3. Gardinenlieferant und -hersteller
  4. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  5. Fensterbaubetrieb

Über Radero.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Vakmanschap in (vouw)gordijnen en raambekleding op Maat

Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.

Vakmanschap in de fabriek van Radero

Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.

Waarom kiezen voor Radero

Wat ons onderscheidt, is onze transparantie en betrouwbaarheid. We informeren je helder over materialen, montagemogelijkheden en onderhoud. Bovendien profiteer je van snelle levering, omdat jouw bestelling rechtstreeks uit onze eigen fabriek komt. Duizenden tevreden klanten gingen je voor en waarderen onze combinatie van vakmanschap, service en scherpe prijzen.

Ontdek thuis de perfecte stof met onze gratis stalenservice

Gratis kleurstalen gordijnen Radero

Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.

Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.

Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat u de bezorging sneller had gewild en nemen dit mee voor verbetering. We hopen u de volgende keer sneller van dienst te kunnen zijn.

Mooie gordijnen

Mooie gordijnen. Perfect op maat en mooi afgewerkt

17. Januar 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met de gordijnen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen helpen! Vriendelijke groet, Team Radero BV.

Stalen besteld

Snelle en prima service

6. Januar 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw feedback. Dit waarderen wij enorm!

Alles klopte

Alles klopte: makkelijk om te bestellen, supersnelle levering (zelfs voor de kerstdagen), enorm handig afgeleverd (per gordijn een fijn etiket erbij met de maat, zodat je nog weet wat waar hoort).
Ze hebben alles gedaan wat ze beloofden.

18. Dezember 2024

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw feedback. Dit waarderen wij enorm. En een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Vriendelijke groet, Team Radero BV.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi gordijn, snelle levering, goede prijs

Snelle reacties, klantvriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Gratis staaltjes toegezonden gekregen. Zeer snelle verwerking van de order: nog geen week en we hebben nu een prachtig gordijn hangen. En in verhouding tot andere webwinkels tegen een zeer schappelijke prijs. Enige tip die ik nog zou hebben: de mogelijkheid om de plooien bij een enkele plooi iets dichter bij elkaar te hebben.

6. Dezember 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede klantenservice en snelle…

Goede klantenservice en snelle levering, ook op Instagram zijn ze goed te bereiken.

2. Dezember 2024

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Fijne kerstdagen! Vriendelijke groet, Team Radero BV.

Stofstalen

Stofstalen worden snel afgeleverd en zijn zorgvuldig verpakt.

22. November 2024

Dikke Aanrader!!

Top bedrijf! Super communicatie en oplossingsgericht. De stof was na bestellen niet meer te leveren. Geven voor dezelfde lage prijs een stof die 3x zo duurder uit kwam. Buitengewoon klantgericht!
Het hangt erg mooi en echt top kwaliteit.
Dikke aanrader Radero!!

22. November 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze zijn prachtig! Zo blij mee!

Ik ontving de gratis staaltjes in een mooie enveloppe en nadat ik de bestelling plaatste, werden mijn nieuwe gordijnen supersnel gratis thuisbezorgd!

Ze zijn prachtig en maken de ruimte helemaal af.
Zo blij mee!

20. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

prima kleurstaal maar omdat ik het pas…

prima kleurstaal maar omdat ik het pas na 8 dagen ontving en ik mijn andere stalen al eerder binnenhad, had ik al gordijnen besteld bij een andere leverancier.

13. November 2024

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Het klopt dat er voor de kleurstalen een vertraging was door een storing. Excuses! Op dit moment gaan de kleurstalen weer binnen 1 - 3 werkdagen de deur uit. Ondanks dat u de gordijnen elders hebt gekocht, toch veel plezier ermee en dank voor uw interesse.

super snel!

6. November 2024

Antwort von Radero.nl

Fijn om te horen! Bedankt voor uw feedback. Dit waarderen wij enorm. Vriendelijke groet, Team Radero BV.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met de inbetween gordijnen van…

Erg blij met de inbetween gordijnen van Radero! Eerst de gratis kleurstalen besteld om een drietal stoffen te vergelijken. Hoewel de levering van de stalen iets langer duurde, is dat een nuttige en fijne service. Daarna gordijnen besteld die met een week zijn geleverd en van goede kwaliteit zijn voor een redelijke prijs. Al met al zeer tevreden!

5. November 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal top - 5 sterren waard!

Gratis kleurstalen maken je keuze gemakkelijk - De handleiding om de juiste maten voor je gordijnen op te meten geeft prima aanwijzingen - De snel geleverde gordijnen passen precies en de kleur (mooi okergeel (de kleur voor 2025)) is perfect, mooi warm - Kortom 5 sterren!

4. November 2024

snel & vriendelijk

4. November 2024

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen respons

Dinsdags stalen besteld, het is nu zaterdag, nog niet binnen. Dinsdag ook chat geopend, pas vrijdags reactie. Dinsdag ook gebeld, kreeg voicemail, infesproken, niet teruggebeld. Inmiddels bij een ander bedrijf gordijnen besteld.

18. Oktober 2024

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw feedback. Dit waarderen wij enorm.

We kunnen geen voicemail van u terugvinden. Kleurstalen worden binnen 1 - 3 werkdagen verzonden en worden verstuurd met PostNL in een envelop. Wellicht zit er iets verkeerd in uw adres.

De klantenservice neemt even contact met u op om dit te bespreken. Vriendelijke groet, Team Radero BV.

Het sample was mooiverpakt

Het sample was mooiverpakt, informatieover het bedrijf duidelijk en professioneel

16. Oktober 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed formaat van gratis gordijnstalen

Gratis gordijnstalen met een overzichtelijke afmeting, waaraan je echt kunt zien en voelen hoe een toekomstig gordijn zal vallen.

11. Oktober 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige gordijnen en een super…

Prachtige gordijnen en een super service. Ik had een foutje gemaakt met de maat opnemen. Dit is echt super opgelost! Wat een service!
Ik had wel de gratis meetverzekering genomen.
Gordijnen zijn mooi afgewerkt, mooie stof en hangen erg mooi.

10. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Radero.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr