Banner for Radero.nl

Radero.nl Bewertungen 220

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne communicatie en prachtige gordijnen! We hadden allerlei praktische vragen vooraf (over de beste maten, de montage etc) en deze werden heel snel beantwoord. We hebben zowel staaltjes gordijnstof... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij mijn bestelling bleek er in één gordijn wat ophaaltjes te zitten. Even een mailtje gestuurd met foto en kreeg meteen de bevestiging voor de oplossing. Ze verstuurden een nieuw gordijn. Super!... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bestelling was eenvoudig te plaatsen. Helaas heeft RADERO.nl de verkeerde vervoerder. Die claimd langs te zijn geweest, hetgeen pertinent onjuist is. De videodeurbel verraad het bedrijf. Tot op hed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat 'n geweldig ervaring van begin tot 't eind . Vriendelijk en fijn geholpen zowel aan de telefoon door Esther als 't verzenden van samples echt de volgende dag thuis , de levering van onze vitrages... Mehr ansehen

1. Gardinengeschäft
  2. Jalousiengeschäft
  3. Gardinenlieferant und -hersteller
  4. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  5. Fensterbaubetrieb

Über Radero.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Vakmanschap in (vouw)gordijnen en raambekleding op Maat

Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.

Vakmanschap in de fabriek van Radero

Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.

Waarom kiezen voor Radero

Wat ons onderscheidt, is onze transparantie en betrouwbaarheid. We informeren je helder over materialen, montagemogelijkheden en onderhoud. Bovendien profiteer je van snelle levering, omdat jouw bestelling rechtstreeks uit onze eigen fabriek komt. Duizenden tevreden klanten gingen je voor en waarderen onze combinatie van vakmanschap, service en scherpe prijzen.

Ontdek thuis de perfecte stof met onze gratis stalenservice

Gratis kleurstalen gordijnen Radero

Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.

Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.

Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met onze nieuwe gordijnen!

Wij hadden gordijnen nodig met een vrij ongebruikelijke maat, langer dan 5 meter. Radero heeft ons hiermee goed geholpen en nadat we de stalen hadden bekeken hebben we drie kleuren vitrage uitgekozen en het staat echt supermooi! Het heeft ons huis een sjieke uitstraling gegeven. Keurig zijn de lange lappen in elkaar gezet, met een enkele plooi.
Ik kreeg altijd snel antwoord op vragen, via email. Soms vond ik dat vervelend en had ik liever even telefonisch overleg gepleegd maar we kwamen er altijd samen wel uit. Wij zijn heel blij met onze nieuwe gordijnen!

11. August 2025

Antwort von Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze service en de gordijnen. Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm!

Heel fijn bedrijf!

Heel fijn bedrijf! Ze denken goed mee en hebben ons ook goed geholpen. Fijne communicatie en de stoffen die we hebben ontvangen zijn mooi en van goede kwaliteit. Daarnaast worden de op maat gemaakte gordijnen ontzettend snel verzonden! Top dus.

7. August 2025

Antwort von Radero.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, communicatie en kwaliteit. Daar doen we het voor! Bedankt voor uw review en veel plezier met uw nieuwe gordijnen!

Snel en heel duidelijk

Snel en heel duidelijk. Mooi product

6. August 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw gordijnen! Vriendelijke groet, Team Radero BV

Positief!

Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe gordijnen! Ze zijn precies wat we zochten: de stof is van hoge kwaliteit met een keurige afwerking, de kleur is perfect en ze hangen prachtig. Ze geven de kamer direct een warme, gezellige sfeer.

We hebben meteen nog een tweede paar besteld.

Een echte aanrader!

6. August 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review. Fijn dat de kleur perfect is. Veel plezier met uw gordijnen! Vriendelijke groet, Team Radero BV

Gordijnen geleverd binnen 5 werkdagen

Mijn bestelde gordijnen werden zoals beloofd op de website binnen 5 werkdagen geleverd en de gordijnen zelf waren netjes gemaakt.

24. Juli 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review. Het klopt dat we erg snel zijn. Veel plezier met uw gordijnen! Vriendelijke groet, Team Radero BV

Echt een fantastische service

Echt een fantastisch snelle en goede service! Eerst gratis staaltjes besteld, een meet-instructie zat er fijn bij met duidelijke instructies.
Mooie gordijnen voor een super prijs en snelle levering.

Zo mooi dat we 2 maanden later besloten hebben dezelfde gordijnen te bestellen voor de rest van de ramen 😍 en dan binnen 1 week geleverd! Dat is nogal wat anders dan 6-12wk levertijd elders!

18. Juli 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review. Dit horen wij graag. Veel plezier met uw gordijnen! Vriendelijke groet, Team Radero BV

Gordijn dream

Gordijn dream in oudroze en linnen besteld. 100% verduisterend en hangen prachtig. Snelle levering. Ik vind het persoonlijk mooier als ze wat langer zijn dus niet de hoogte van de meetinstructie aangehouden.

15. Juli 2025

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Met stalen ook info opmeten.

Met de gordijnstalen ook papieren info over de het meten van het gordijn geplooid en over vouwgordijn. Behalve dat verkopen ze ook losse gordijnstof en kussens. (als het er is). Erg veel keuze. En wel of geen gordijnstok daar kun je voor kiezen.

Minpunt: Verduisteringsstof is synthetisch. Daar kun je wel of niet voor kiezen. Ook de plastic haakjes voor het ophangen vind ik een minpunt.

3. Juli 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review! Wij waarderen dit enorm en zullen uw feedback meenemen ter verbetering van onze service.

Hele goede klantenservice

Mooie gordijnen en hele goede klantenservice. Met de inmeetverzekering mag je gewoon nieuwe gordijnen bestellen als deze toch niet passen (zoals bij ons het geval was). Wel wat perikelen met de bezorging. Een van de rails ontbrak, waardoor deze nageleverd moest worden. Vervolgens liep het pakket schade op tijdens transport, waardoor het retour zender werd gestuurd. Na contact met de klantenservice vergoedden ze het aankoopbedrag van de rails en lieten ze ons weten dat er zo snel mogelijk een nieuwe in productie gaat. We wachten inmiddels al wel een maand... Wat ik ook irritant vond is dat de maat van de gordijnen niet op het gordijn (of een sticker oid) staat. Als je een grote bestelling doet, moet je dus zelf de verschillende rails en gordijnen weer opmeten om te weten welke afmetingen ze hebben. Maar goed, vier sterren dus voor de mooie kwaliteit en vooral de klantenservice!

25. Juni 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm. We nemen uw feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Cookies opgedrongen, site niet compliant

Bij eerste bezoek site mag je kiezen tussen cookies toestaan OF selectie toestaan. Maar bij de selectie kan je marketing cookies niet uitzetten. Dit is onrechtmatig en misleidend, gezien de illusie gewekt wordt dat als je op selectie klikt je dan kan selecteren maar je gaat gewoon altijd akkoord met marketing cookies.

Wil je chatten? Eerste je voor én achternaam én e-mailadres invullen. Dat is helemaal niet nodig en vervelend.

26. Juni 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw feedback. Het klopt helaas niet wat u schrijft. Bij de selectie kun je gewoon de marketing cookies uitzetten. Vriendelijke groet, Team Radero BV

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er is onwijs goed meegedacht met mijn…

Er is onwijs goed meegedacht met mijn wensen en de stof Dry champagne is echt prachtig!!!!

18. Juni 2025

Antwort von Radero.nl

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We zijn blij dat we met u mee konden denken en dat de stof Dry Champagne zo goed in de smaak valt. Heel veel plezier ermee, en bedankt voor uw mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De gordijnen die ik had besteld waren…

De gordijnen die ik had besteld waren toch niet op voorraad. Klantenservice stuurde me direct een mailtje met een passend alternatief. Ontzettend blij mee! Gordijnen zien er super mooi uit. Ga hier in de toekomst zeker weer bestellen.

6. Juni 2025

Antwort von Radero.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw mooie review. We helpen u in de toekomst graag weer verder!

Goede stalen

Goede stalen, snelle service, top!

4. Juni 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw mooi woorden, dat waarderen wij enorm!

Snelle service,

Snelle service,

28. Mai 2025

Antwort von Radero.nl

Wat fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle serice. Bedankt voor uw review!

Goed!

Zijn tevreden

22. Mai 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review en wat fijn dat u tevreden bent. Wij waarderen het enorm!

Goed product geleverd

Goed product geleverd, snelle levering, info was duidelijk

28. Mai 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mis met de post? Toch goed gekomen.

Tot nu toe de gevraagde staal niet ontvangen.
Na dit bericht is gelijk een nieuwe staal opgestuurd.

20. Mai 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review en onze excuses dat de staal nog niet is aangekomen. We hebben direct een nieuwe kleurstaal opgestuurd en zouden het waarderen als u uw ervaring dan wilt heroverwegen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel kleuren mooie stof snelle levering

Veel keuze uit kleuren, de vitrage koraalrood heeft een hele mooie bescheiden rode kleur.
En natuurlijk te snelle levertijd van een week. Dat is veel fijner dan er 6 weken op moeten wachten. Mooie stof enkleurinval.

14. Mai 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze kwaliteit en service. Hopelijk kunnen we u in de toekomst weer helpen!
Vriendelijke groet, Team Radero BV

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr