Har fått meg til å miste flere Trumf-bonuser på netthandel ved å sannsynligvis stjele provisjon ved å overstyre sporingstagger. De få kronene jeg sparte fra de få kodene som virket kostet meg mer pga... Mehr ansehen
Ber om alt for mange tillatelser. Tilgang til Google konto, live/xbox konto, og andre gaming tjenester sine kontoer….. stang jeg er merkelig at den ønsker tilgang til. Om noe burde man få velge sidene... Mehr ansehen
Veldig fornøyd med rabatta appen å har lagt til mine favoritter der jeg handler å sparer fort noen hundrelapper på det jeg kjøper 😃
De første to gange da jeg brugte det sparede jeg en del på zalando, mega fedt. Nu får man ikke rigtig rabatkoder til zalando mere, ved ikke lige hvorfor. Udover det, så synes jeg det er fedt fundet på... Mehr ansehen
💸| Shop smarter. Pay less. 🛍️| 5,000+ 🇩🇰🇸🇪🇳🇴🇩🇪🇳🇱🇧🇪 Webshops 👇🏼| Install Rabatta for FREE
Kridtsløjfen 6. 2, th, 9000, Aalborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Nemmeste måde at spare penge. Genialt.

Antwort von Rabatta
Virkelig en fed ide og udvidelse lavet til at få mest muligt ud af ens køb. At få rabat har aldrig været nemmere.

Antwort von Rabatta
Findes der noget bedre end at spare penge? måske en enkelt ting, men det her er altså rigtig godt - og det fungerer.
Ole Dahl

Antwort von Rabatta
Virker super godt for mig, og jeg har sparet gode penge :)

Antwort von Rabatta
Dejlig nem måde at spare penge på. Bruger det altid når jeg køber ting på nettet :-)

Antwort von Rabatta
Hvem kan ikke lide at spare penge!? Og så uden at røre en finger 😃

Antwort von Rabatta
Virkelig brugbart. Købte et par bukser fra NA-KD forleden dag, hvor jeg nemt sparede 100 kr. Super nemt og kræver nærmest ingenting af brugeren!

Antwort von Rabatta
Genial ide, virkelig mange penge at spare Og for en gangs skyld. Helt uden risiko.
Kan kun anbefales

Antwort von Rabatta
Sparede penge, da jeg købte rideudstyr på horze.dk. Super nemt og brugervenligt!

Antwort von Rabatta
Gratis og jeg sparrer penge. Rart ikke at skulle bruge tid på at lede efter rabatkoder.

Antwort von Rabatta
Brugervenlig, nemt og gratis.
Hurtig og nem måde at benytte diverse rabatkode på.

Antwort von Rabatta
Perfekt tjeneste. Gode rabatter. Hurtig. Nemt. Gratis.

Antwort von Rabatta
Online køb på boozt.com gav 20% rabat, som jeg ikke havde opdaget uden brug af Rabatta.

Antwort von Rabatta
Jeg købte bukser på SNT, hvor jeg ved hjælp af Rabatta fik 90,00 kr. i rabat, så mine bukser kom ned i 660,00 kr. - "Konge".
Hurtig og nemt og nemt at spare penge.

Antwort von Rabatta
Fremragende extension jeg har allerede sparet 100kr!