Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god app - jeg har fået og får masse af rabatter når jeg shopper online - plus det super fedt den viser om de forskellige sider er gode at handle på KAN ANBEFALES!!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fedt man ofte kan få rabat forskellige steder.. Jeg er lidt træt af Mollyfanen, der ligger fast i siden, på nogle steder forhindre den at man kan klikke videre..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med denne app! Kan næsten altid finde en rabatkode, der virker, eller et sted, hvor produktet er billigere. Skøn app.

1. Softwareunternehmen
  2. Cashback-Anbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den er bare virkelig god.

6. Mai 2026

Hej Maja, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at du har fået så godt et indtryk af Molly. Vi arbejder hver dag på at gøre hende endnu hurtigere og skarpere til at finde de bedste priser, så det er den fedeste motivation, når du tager dig tid til at sende så positiv en hilsen.

Tusind tak for din opbakning – vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre masser af gode kup fremover! 💸✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker at bruge Molly for jeg kan…

Jeg elsker at bruge Molly for jeg kan spare en masse penge

5. Mai 2026

Hej Jasmin, hvor er det bare fantastisk at høre! 🤩

Der er ikke noget, der slår følelsen af at se prisen falde i kurven, lige før man skal betale. Det er lige præcis derfor, vi har skabt Molly – for at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dine penge på din egen konto.

Tusind tak for din dejlige besked og fordi du er en del af Molly-familien. Vi lover at fortsætte jagten på de allerbedste rabatter til dig! 💸✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerer perfekt og har efter få dage…

Fungerer perfekt og har efter få dage allerede givet mig gode besparelser og anmeldelser af websider

5. Mai 2026

Hej Anja, hvor er det bare stærkt at høre! 🤩

Det er jo helt vildt, at du allerede efter få dage har mærket effekten af både besparelserne og Mollys web-anmeldelser. Det er præcis den "flying start," vi håber på for alle vores brugere!

Det er fedt, at du både får den økonomiske gevinst og den ekstra tryghed ved at kende butikkernes omdømme, før du trykker på købsknappen. Det giver bare en meget bedre mavefornemmelse, når man shopper. 🛡️💸

Tusind tak for den flotte feedback og din tillid til Molly fra start af. Vi glæder os til at spare dig for endnu flere penge i fremtiden!

Kan anbefales

4. Mai 2026

Hej Kamilla, hvor er det bare en fantastisk anbefaling! 🤩

Det gør os utrolig glade, at du får så meget ud af Molly, når du shopper online. At høre, at du får "masser af rabatter", er den bedste feedback, vi overhovedet kan få – det er jo netop derfor, vi har skabt hende!

Det er også super dejligt, at du fremhæver vores sikkerhedstjek. I en tid med mange mærkelige webshops betyder det alt, at man kan handle med ro i maven og vide, om en side er god at handle på. 🛡️✨

Tusind tak for din store opbakning og fordi du spreder det gode budskab. Vi lover at blive ved med at jagte både de bedste priser og den højeste tryghed til dig! 💸

🤩 gode rabatter

Får næsten altid rabat eller oplysninger om hvor varen kan købes billiger👌✨

Antwort von Molly

Hej Gitte, det er præcis den kombination, der gør Molly til en uundværlig shopping-makker! 🤩

Det glæder os helt vildt, at du oplever den dobbelte gevinst: Enten en rabatkode, der virker her og nu, eller hjælpen til at finde varen billigere et andet sted. Det handler jo i sidste ende om at få mest muligt for sine penge, og det lyder til, at du har helt styr på det 👌✨

Tusind tak for din flotte tilbagemelding og din opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere skarpe priser i fremtiden! 💸

God oplevelse

Super fedt at kunne spare penge om få god praktiks information, på blot få klik og helt gratis👌😌

Antwort von Molly

Hej Silas, hvor har du bare ret – det er præcis det, der gør Molly til noget særligt! 🤩

Det glæder os helt vildt, at du værdsætter, hvor nemt og hurtigt det er. At man med blot få klik kan få både den økonomiske gevinst i form af besparelser og den tryghed, der ligger i den praktiske information – og så endda helt gratis. Det er lige præcis sådan, vi synes, online shopping bør være! 👌😌

Tusind tak for din fantastiske feedback og din opbakning. Vi lover at blive ved med at gøre det både nemt og billigt for dig at handle fremover! 💸✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Molly er en super hjælper til gode…

Molly er en super hjælper til gode besparelser

Hej Marie, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at du ser Molly som en super hjælper. Det er lige præcis det, der er hendes mission – at stå klar i kulissen og sikre dig de bedste besparelser, uden at du selv skal løfte en finger.

Tusind tak for de pæne ord og din opbakning! Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre mange flere gode kup i fremtiden. 💸✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Molly hjælper mig med at finde gode…

Molly hjælper mig med at finde gode rabatter. Er så glad for den

30. April 2026

Antwort von Molly

Hej Mette, hvor er det bare dejligt at lære, at du er så glad for hende! 🤩

Det gør os utrolig stolte, at Molly har fundet vej til din browser eller telefon og hjælper dig med at lande de gode rabatter. Der findes ikke noget bedre end den lille sejrsfølelse, når prisen falder lige før betalingen, vel?

Tusind tak for din søde feedback og din opbakning. Vi lover at fortsætte jagten på de bedste koder, så du kan blive ved med at gøre gode kup! 💸✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med denne app!

28. April 2026

Antwort von Molly

Hej Stine, hvor er det bare skønt at lære, at du er så vild med Molly! 🤩

Det gør os utrolig stolte, at du næsten altid finder en rabatkode, der virker. Vi ved nemlig godt, hvor irriterende det er at prøve ti koder af, som alle er udløbet – så vi gør alt, hvad vi kan, for at holde dem friske og klar til brug.

At du også bruger hende til at finde de steder, hvor varen er billigere, er bare prikken over i’et. Det er lige præcis den kombination, der gør shopping lidt sjovere (og meget billigere)! 💸✨

Tusind tak for din fantastiske opbakning og de pæne ord. Vi glæder os til at hjælpe dig med endnu flere gode handler!

Sparer tit med appen

Sparer tit med appen, kan kun anbefale

Hej Linus, hvor er det bare fantastisk at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at du tit sparer penge med appen – det er jo den allerbedste bekræftelse på, at Molly gør sit job ordentligt. En varm anbefaling er den største kompliment, vi kan få, så tusind tak for det!

Vi lover at blive ved med at jagte de bedste koder og priser til dig, så du kan fortsætte din stime af gode handler. 💸✨

Fin app

Rigtig fin app, og jeg har sparet penge pga den.. Dog kommer den ikke altid frem, hvis man for eksempel går ind på hjemmesider fra Facebook af, så kommer den først frem, når man har købt og betalt… Hvilket er lidt øv..

Dejlig nemt:)

Hej Janni, det er præcis sådan, det skal være! 🤩

Vi har arbejdet hårdt på at gøre det så nemt og automatisk som muligt, så du bare kan shoppe løs, mens Molly ordner alt det besværlige i baggrunden. Det skal jo ikke føles som et arbejde at spare penge!

Tusind tak for din dejlige hilsen – vi glæder os til at gøre din næste handel lige så nem og billig. 💸✨

Skaffede 300kr ved køb

26. April 2026

Hej Dorthe, hvor er det bare vildt! 🤩

300 kr. sparret på ét enkelt køb er da en kæmpe succes – det er jo penge, der er langt sjovere at have stående på sin egen konto end at give væk. Det er lige præcis den slags gevinster, vi jubler over her på kontoret!

Tusind tak fordi du deler din gode oplevelse. Vi glæder os til at poppe op og hjælpe dig med at gøre det næste store kup! 💸✨

Super glad for at se jeg kan spare penge

Super glad for at se jeg kan spare penge

25. April 2026

Hej Lis, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Der findes næsten ikke noget bedre end den følelse, man får, når Molly popper op og viser, at prisen lige kan trykkes lidt længere ned. Det er lige præcis de små "hverdags-sejre", vi elsker at levere!

Tusind tak for din dejlige feedback. Vi lover at blive ved med at støvsuge nettet for rabatter, så du kan fortsætte med at beholde flere penge på din egen konto. ✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bruger Molly som hjælp til at…

Jeg bruger Molly som hjælp til at sortere væk banditter og svindlere,
Den er god til at medele om forhandlere med gode varer og -anmeldelser.

25. April 2026

Antwort von Molly

Hvor er det bare stærkt at høre! 🤩

Det glæder os helt vildt, at du bruger Molly som dit digitale filter. Vi ved desværre, at internettet kan være lidt af en "vildmark" med masser af banditter og svindlere, så det er netop en af hendes vigtigste opgaver at være din trofaste vagthund. 🛡️🐕

At hun samtidig kan guide dig hen til de forhandlere, der rent faktisk leverer gode varer og har tilfredse kunder, er præcis sådan, vi har tænkt, hun skal fungere. Det giver en helt anden ro i maven, når man trykker på "køb", ikke?

Tusind tak for din flotte tilbagemelding og for din tillid. Vi lover at blive ved med at holde udkig efter både de gode handler og de lyssky typer! 💸✨

Super god app!

23. April 2026

Hej Denise, hvor er det bare super at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at du er glad for appen. Det er lige præcis den feedback, der giver os energi til at fortsætte jagten på de allerbedste rabatter og priser til dig.

Tusind tak for de pæne ord og din opbakning – vi glæder os til at poppe op og hjælpe dig næste gang, du skal gøre en god handel! 💸✨

Penge bliver sparet

Hjælper mig med at få mange aktive rabat koder og sparer mig for mange penge.

18. April 2026

Hej Morten, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at du får fat i så mange aktive rabatkoder. Vi ved selv, hvor frustrerende det er at sidde med koder, der ikke virker, så det er vores absolutte førsteprioritet at sørge for, at Molly kun serverer det, der rent faktisk giver gevinst ved kassen.

At hun samtidig har sparet dig for mange penge, er jo den største kompliment, vi kan få! Det er lige præcis det, der gør arbejdet sjovt for os.

Tusind tak for din fine tilbagemelding og din store opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre mange flere vilde kup i fremtiden! 💸✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Molly har hjulpet mig til at få gode…

Molly har hjulpet mig til at få gode rabatter

13. April 2026

Hej Annette, hvor er det bare skønt at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at Molly har været en god hjælp til at få de dér gode rabatter i hus. Det er lige præcis det, der er hendes fornemmeste opgave – at sørge for, at du aldrig betaler mere end højst nødvendigt.

Tusind tak for din fine hilsen og din opbakning. Vi glæder os til at poppe op med mange flere besparelser til dig i fremtiden! 💸✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerer helt perfekt og har skaffet…

Fungerer helt perfekt og har skaffet mig meget rabat mange forskellige steder, som jeg under ingen omstændigheder havde fået uden Molly. Den har lige fundet mig 200 krs rabat på et par bukser til 800,- kr. 100% anbefaling!

6. April 2026

Hej Stine, sikke en fantastisk historie! 🤩

Det er lige præcis derfor, vi har skabt Molly. At få 200 kr. i rabat på et par bukser til 800 kr. er jo et decideret drømmekup. Det gør os virkelig stolte, at vi kan sikre dig besparelser, du ellers aldrig havde fundet!

Tusind tak for din 100% anbefaling og de utrolig flotte ord. Vi lover at blive ved med at jagte de bedste koder, så du kan fortsætte med at gøre vilde handler. 💸✨

De bedste hilsner, Team Molly

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr