Super god app - jeg har fået og får masse af rabatter når jeg shopper online - plus det super fedt den viser om de forskellige sider er gode at handle på KAN ANBEFALES!!
Unternehmen hat geantwortet
Fedt man ofte kan få rabat forskellige steder.. Jeg er lidt træt af Mollyfanen, der ligger fast i siden, på nogle steder forhindre den at man kan klikke videre..
Jeg er vild med denne app! Kan næsten altid finde en rabatkode, der virker, eller et sted, hvor produktet er billigere. Skøn app.
Unternehmen hat geantwortet
Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.
Lautruphøj 5-7, 2750, Ballerup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jeg elsker at bruge Molly for jeg kan spare en masse penge

Antwort von Molly
Fungerer perfekt og har efter få dage allerede givet mig gode besparelser og anmeldelser af websider

Antwort von Molly
Får næsten altid rabat eller oplysninger om hvor varen kan købes billiger👌✨

Antwort von Molly
Super fedt at kunne spare penge om få god praktiks information, på blot få klik og helt gratis👌😌

Antwort von Molly
Molly er en super hjælper til gode besparelser

Antwort von Molly
Fedt man ofte kan få rabat forskellige steder..
Molly hjælper mig med at finde gode rabatter. Er så glad for den

Antwort von Molly
Sparer tit med appen, kan kun anbefale

Antwort von Molly
Rigtig fin app, og jeg har sparet penge pga den.. Dog kommer den ikke altid frem, hvis man for eksempel går ind på hjemmesider fra Facebook af, så kommer den først frem, når man har købt og betalt… Hvilket er lidt øv..
Super glad for at se jeg kan spare penge

Antwort von Molly
Jeg bruger Molly som hjælp til at sortere væk banditter og svindlere,
Den er god til at medele om forhandlere med gode varer og -anmeldelser.

Antwort von Molly
Hjælper mig med at få mange aktive rabat koder og sparer mig for mange penge.

Antwort von Molly
Molly har hjulpet mig til at få gode rabatter

Antwort von Molly
Fungerer helt perfekt og har skaffet mig meget rabat mange forskellige steder, som jeg under ingen omstændigheder havde fået uden Molly. Den har lige fundet mig 200 krs rabat på et par bukser til 800,- kr. 100% anbefaling!

Antwort von Molly
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.