Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kwam na het plaatsen van mijn bestelling erachter dat ik per ongeluk mijn oude adres van mijn vorige huis nog in mijn account had staan. Hierdoor zou de bestelling naar het verkeerde adres verzonde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elektrische telefoonhouder gekocht. Net na de retourtermijn werkte het niet meer naar behoren, het was binnen een week leeg. Klantenservice gemaild, advies was schoonmaken en opnieuw proberen. Weer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er zat een leeg doosje bij de levering samen met een ander product, dat wel in orde was. Na een mailtje naar de klantenservice kreeg ik de volgende morgen al vroeg een reactie. Na beantwoorden op de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De transmitter gekocht bij R2B via de ANWB. Hele kleine klacht ingediend en dezelfde dag reactie. Het lag aan mezelf op de klacht op te lossen, zo gedaan. R2B echt goede en betrouwbare firma.

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

In deze winkel vind je kwalitatieve en duurzame accessoires voor mobiele telefoons en laptops. Je vindt in deze online shop een ruim assortiment producten, zoals telefoonhouders voor in de auto, telefoon houders voor op de fiets, hardloop telefoonhouders, laptopstandaarden, tablethouders, telefoonhoesjes en meer! Klanttevredenheid staat in deze winkel altijd centraal. Dit wordt gerealiseerd door een aantal handige beloftes, zoals: - Snelle levertijd van één werkdag binnen NL en BE - Gratis bezorging binnen NL - Eenvoudig retourneren binnen een zichttermijn van 30 dagen - Duurzaamheid in het gehele proces - Vlotte en meedenkende klantenservice Steeds vaker is er behoefte aan goede kwaliteitsaccessoires voor telefoons, laptops en tablets. Veel telefoonhouders voor in de auto vallen bijvoorbeeld van het raam tijdens het rijden, wat veel ergernis oplevert bij automobilisten. Het doel van R2B Store is om dit te voorkomen door wél telefoonhouders te verkopen die goed blijven plakken aan het raam of blijven klemmen in het ventilatierooster. Vanuit deze basis is besloten om uit te breiden naar laptop accessoires. Nu er steeds meer wordt thuisgewerkt is er een grote behoefte aan ergonomische laptopstandaarden om de werkhouding te verbeteren en nare rug- en nekklachten te voorkomen. Naast laptopstandaarden en telefoonhouders voor in de auto worden nu ook sportarmbanden, telefoonhouders voor op de fiets en laptoptassen verkocht. Zoek nu jouw ideale accessoires op "www.r2bstore.nl"!

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na het melden van een probleem met het…

Na het melden van een probleem met het batterij indicatie lampje van mijn LED fietsachterlicht is er direct een vervangend achterlicht opgestuurd.

Vriendelijke en duidelijke communicatie.

Deze service heeft mij in positieve zin verrast.

De R2bstore is een aanrader!

13. Februar 2026

Antwort von R2bstore

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het probleem met het batterij indicatielampje direct is opgelost en dat je de communicatie als vriendelijk en duidelijk hebt ervaren. Geweldig dat onze service je positief heeft verrast en dat je ons aanbeveelt. Dat waarderen we enorm!

Zeer goede kwaliteit

5. Februar 2026

Antwort von R2bstore

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je de kwaliteit als zeer goed ervaart. Veel plezier met je aankoop!

Een snelle service

26. Januar 2026

Antwort von R2bstore

Dank je wel voor je review! 😊

Fijn om te horen dat je onze service als snel hebt ervaren. Daar doen we het voor.

Veel plezier met je aankoop en je bent altijd welkom bij R2B Store!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het bijgeleverde montageframe maakt het…

Het bijgeleverde montageframe maakt het vervangen van een screenprotector wel een heel stuk eenvoudiger ! 👌💪

10. Januar 2026

Antwort von R2bstore

Wat fijn om te horen! 😄👌 Super dat het montageframe het aanbrengen van de screenprotector zo makkelijk maakt — daar is ’ie precies voor bedoeld. Dankjewel voor je review! 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoesje is perfect voor gebruik met drie pasjes

Hoesje is perfect voor gebruik met pasjes. Het is makkelijk te bestellen en veel keus in modellen en hoesje zelfs geleverd met glasprotector.

10. Januar 2026

Antwort von R2bstore

Bedankt voor je fijne review Theo!😊

Mooi om te horen dat het hoesje perfect werkt met meerdere pasjes en dat je tevreden bent over het bestelgemak en de ruime keuze. Extra fijn dat de meegeleverde glasprotector ook in de smaak valt.

Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer bij R2B!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en niet duur.

Goede kwaliteit en niet duur.
In een mooie verpakking en snel geleverd

8. Januar 2026

Antwort von R2bstore

Bedankt voor je positieve review 😊
Fijn om te horen dat je de kwaliteit goed vindt, de prijs scherp en de verpakking en levering naar wens zijn. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij R2B!

Goedkoop is duurkoop.

Ik heb 2 usb-c kabels en 2 opladers gekocht. Eerst ontving ik de verkeerde kabels. Kan gebeuren. Contact met hen opgenomen. Moest ik het bewijzen dmv een foto. Dat heb ik gedaan. Toen kreeg ik de juiste kabels toegestuurd met het verzoek de verkeerde kabels terug te sturen. Gedaan.
Nu, binnen 2 maanden is 1 van de kabels dus al kapot. Heb het weg moeten gooien.
Ik heb de kabels bij R2B aangeschaft, omdat ze online goede reviews hadden. Ik was er niet helemaal gerust op, omdat ze relatief goedkoop zijn. Nu blijkt dus waarom. Een keer nooit meer.

9. Januar 2026

Antwort von R2bstore

Bedankt voor het delen van je ervaring. Zoals je zelf ook aangeeft, kan het helaas gebeuren dat er in eerste instantie een verkeerd product wordt verstuurd. In de mailwisseling die we met je hebben gehad, is dit netjes en snel opgelost en heb je de juiste kabels alsnog ontvangen.

Dat er vervolgens binnen twee maanden één kabel defect raakt, vinden we uiteraard erg vervelend en dat begrijpen we goed. Tegelijkertijd kunnen wij een probleem alleen oplossen als we hiervan op de hoogte zijn. We kunnen in ons systeem geen contactmoment terugvinden waarin dit defect bij ons is gemeld, waardoor we hier helaas niet op hebben kunnen reageren.

Daarnaast zien we dat de andere kabel en de twee adapters niet zijn geretourneerd, wat erop wijst dat deze producten verder gewoon naar wens functioneren. Het is dus goed mogelijk dat het hier gaat om een eenmalig, onverklaarbaar defect van die ene kabel, iets wat helaas bij elk product kan voorkomen.

Mocht je alsnog willen dat we met je meekijken en dit netjes oplossen, dan kun je contact opnemen via info@r2bstore.nl
en daarbij graag foto’s en eventueel een korte video van het probleem meesturen. Dan helpen we je graag verder en kijken we samen naar een passende oplossing.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goede kwaliteit handschoenen. De gebruikersinstructie mág nog iets duidelijker

24. Dezember 2025

Hoi Joost,

Dankjewel voor je review! 🙌 Superfijn dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de handschoenen. Bedankt ook voor je tip over de gebruikersinstructie — die nemen we zeker mee om te verbeteren! 😊

Waardeloze handschoenen

Waardeloze handschoenen. Opladen duurt lang. Alleen de handrug wordt een beetje warm, vingers blijven ijskoud. Na minder dan 10 km fietsen verwarmen de handschoenen op de terugweg niet meer.
Mijn grootste miskoop.

19. Dezember 2025

Antwort von R2bstore

Dat is echt vervelend om te horen 😔 Dit is natuurlijk totaal niet de ervaring die we willen dat je hebt. Het klinkt alsof er iets niet goed werkt met de handschoenen, want wat je beschrijft is niet hoe ze horen te functioneren.

We willen dit graag samen met je oplossen. Wil je ons even mailen met je bestelnummer en een korte toelichting (eventueel met een foto of video)? Dan kunnen we meekijken en zoeken naar een passende oplossing.

Je mag ons mailen op info@r2bstore.nl
— we helpen je graag verder 👍

Snel geleverd

Snel geleverd, mooi product!

26. Dezember 2025

Antwort von R2bstore

Fijn om te horen dat alles snel en correct is verlopen! 🙌 Dankjewel voor je vertrouwen en je review 😊

Warme en stevige handschoenen

Zeer snelle bezorging.
Lekker warme en stevige handschoenen.

23. Dezember 2025

Hoi Carine,

Wat fijn om te horen! 🧤😊 Super dat de handschoenen zo warm en stevig zijn én dat de levering snel was. Dankjewel voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en duidelijke communicatie. Belooft voor kerst en voor kerst binnen gekomen. Fijn

23. Dezember 2025

Antwort von R2bstore

Wat fijn om te horen dat alles netjes voor kerst is aangekomen! 🎄😊 Super dat de levering snel was en de communicatie duidelijk. Dankjewel voor je review!

Snelle correcte verzending

Snelle correcte verzending, ziet er betrouwbaar uit.

18. Dezember 2025

R2B Handschoenen

Ik heb al veel handschoenen versleten, maar dit zijn werkelijk top handschoenen. Heerlijk gevoerd dus lekker warm. De maat die R2B via het toegevoegde plaatje laat zien is de werkelijke maat, ze passen perfect. Weer een tevreden klant erbij. De bezorging was ook perfect, donderdag besteld vrijdag in huis. Top.

12. Dezember 2025

Antwort von R2bstore

Wat een fantastische review, dankjewel! 🙌 Super om te horen dat de handschoenen zo goed bevallen en dat de maat perfect past. En natuurlijk top dat de levering zo snel was! 😄 We zijn blij je als tevreden klant erbij te hebben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Powerbank gekocht geen problemen …

Powerbank gekocht geen problemen ondervonden apparaat werkt super goed bedrijf doet wat het belooft ☆☆☆☆☆

6. Dezember 2025

Antwort von R2bstore

Wat een heerlijke review, dankjewel! 🔋😄 Super dat de powerbank zo goed werkt en dat alles helemaal probleemloos is verlopen. Daar doen we het voor! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima handschoenen. En snel geleverd.

Prima handschoenen zoals omschreven op de site. En snel geleverd.

6. Dezember 2025

Antwort von R2bstore

Wat fijn dat de handschoenen helemaal naar wens zijn én snel geleverd werden! 😊 Dankjewel voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot mijn verbazing werkte de warmte nog…

Tot mijn verbazing werkte de warmte nog na 5 uur gebruik

5. Dezember 2025

Antwort von R2bstore

Wat gaaf om te horen! 🔥😄 Super dat de warmte nog zo lang aanhield — dat maakt het product natuurlijk extra fijn in gebruik. Bedankt voor je leuke review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering van een goed product.

Het geleverde voldoet aan de omschrijving.
De levertijd was zoals afgesproken!

1. Dezember 2025

Antwort von R2bstore

Top om te horen dat alles snel en goed is verlopen! 🙌 Fijn dat het product aan je verwachtingen voldoet. Dankjewel voor je review! 😊

Snel en goed

Snel bezorgd en product voldoet aan verwachting

29. November 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn vraag over de juistheid van mijn…

Mijn vraag over de juistheid van mijn bestelling werd vlot beantwoord en de powerbank was snel binnen.

29. November 2025

Antwort von R2bstore

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! ❄️🚗 Super dat de levering snel was en de producten voldoen aan je verwachtingen. Dankjewel voor je review! 🙌

Team R2B Store

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr