Sake Almere Bewertungen 7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel slecht restaurant de mensen die er…

Heel slecht restaurant de mensen die er werken worden heletijd geschreeuw door de (eigenaar) je borden worden onder je neus weggehaald dan komt ze naar je tafel met wie gaat betalen terwijl je nog eet als je meer besteld word er een opmerking gemaakt van je besteld meer terwijl je er uiteindelijk toch zelf voor betaald…? van alle kanten word naar je gegluurd en geroddeld de borden/bekers zijn heel vies het eten is ook niet zo denderen heel vettig en heeft een rare geur ze komt heletijd naar je tafel met “betalen!” Heel onbeschoft en totaal niet klantvriendelijk

12. März 2026

Niet naar hier komen

Ik werkte daar werd super slecht behandeld het is heel onhygiënisch in de keuken ik kon een dagje niet omdat ik een afspraak had week van te voren aangegeven begon ze te schreeuwen en heel onbeleefd te doen kwam ik daar eten voor gezelligheid vroeg ze toen ik binnen kwam met stemverheffing wat ik daar deed zat ze om een hoekje de heletijd te gluren ze pakt gewoon eten van me en vraagt of ik vol zit en waarom ik zoveel ijs bestel belde ze politie maar laat kinderen daar zwart werken en praat over haar eigen werkgevers het is zo vies daar dus toen ik thuis kwam van het etentje alles overgegeven ze zitten met hun blote handen aan je eten die man (eigenaar) liep mij aan te raken wijzen schreeuwen was nog niet klaar schreeuwde hij betalen hele slechte ervaring.

12. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door notabene de eigenaar weggekeken…

Door notabene de eigenaar weggekeken worden en tot 4 keer aan toe ons drinken weg willen halen. Om vervolgens continu ondervraagd te worden of we klaar waren. "Met eten wel ja, maar we willen nog een thee" met een diepe zucht en rollende ogen liep ze weg. Vervolgens liep ik even naar buiten en daar stond ze weer met het pin apparaat onder m'n neus "betalen?!" Zij en een man (beide eigenaar) waren ook aan het blèren en onbeschoft tegen het personeel. Bij het afrekenen werd mijn laatste slok drinken nog net niet uit m'n hand gepakt. Dit restaurant is duidelijk niet capabel genoeg voor "drukkere" dagen.

14. Februar 2026

Valentijns drama

Wat een vreselijke ervaring op vakentijns dag. Gereserveerd netjes vervolgens moesten we eert nog half uur wachten. Dan aan tafel meisjes lopen benen uit hun lijf terwijl de eigenaresse ze af snauwde.
Eten wat we bestelde kwam niet of was koud. Tijden het bestellen van ons toetje die ook niet kwam werd er aangegeven dat die op waren maar mochten ijs bestellen dat zou vd bon worden afgehaald. Je voelt hem al aankomen dit gebeurde niet. Nadat ik dit aangaf was de eigenaresse zeer geïrriteerd en haalde het er af maar groete ons niet meer. Wat een slechte tent zeg. Voor ons nooit meer. Helaas waren naast ons dezelfde klachten.

14. Februar 2026

Toch niet vegetarisch

Net eten besteld, allemaal vegetarische hapjes. Komt er ongevraagd een zak kroepoek mee.
Als vegetariërs zitten we dus niet te wachten op een zak garnalen waarvan de oogjes levend zijn afgeknipt.
Misschien een leermomentje.

Gefrituurde producten waren ook tamelijk koud.

21. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sake Erg jammer

Na de verjaardag gingen we uit eten 21:00 online gereserveerd we waren iets eerder geen enkel probleem, willen we net beginnen aan ons eten komt de medewerker ons het nieuws vertellen dat de keuken sluit om 22:00 en dan wel het volle bedrag moeten betalen. Voor de 2uur gereserveerde tijd, daarbij komen de medewerkers elke keer bijna de borden onder je neus weg trekken… nooit meer het eet zo apart als ze je een beetje proberen weg te kijken omdat ze weg willen

14. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr