Jeg har nu givet min hustru to puslespil i gave, og jeg synes, det har fungeret godt med bestilling og forsendelse hver gang. Min kone siger, at det sidste puslespil er svært at samle, da farvern... Mehr ansehen
Super god service Der manglede 3 brikker i mit puslespil,det skrev til kunde service, jeg fik svar allerede dagen efter om,at de var ved at lave et nyt puslespil til mig. Har lige modtaget det nye... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super fint puslespil, dog var æsken ødelagt og trykket voldsomt flere steder, da den ankom. En hurtig mail til kundeservice med dokumentation, så fixede de lynhurtigt problemet ved at sende et helt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Et fotopuslespil er altid en god gaveidé. Vi tilbyder fotopuslespil med 48, 100, 200, 500, 1.000 eller endda 2.000 brikker.
Deutschland
- service@puzzleyou.dk
- puzzleyou.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Forkert vare sendt, langsom og ufleksibel kundeservice
Puslespil bestilt som julegave slut november og ankom en uge senere med forket motiv. Kundeservice kontaktet med detsamme, men har en lang svartid på 9 dage. Puslespillet blev ønsket annulleret da det ikke længere kunne nå frem inden jul (forventet levering 29/12-4/1), hvilket ikke kunne imødekommes. Ej heller muligt med refundering. Venter med spænding på om der er sendt rigtigt motiv denne gang. Vil ikke anbefale puzzleyou.dk.

Antwort von puzzleYOU DK
Rent fusk - hold Jer langt fra dette firma!
Rent fusk - hold Jer langt fra dette firma!
Bestilte 3 personlige puslespil på 1000 brikker hver. Modtog kun det ene puslespil d. 18/12, troede vi!
Ikke nok med at de kun havde sendt det ene, de havde også sendt et forkert puslespil med en anden familie. Efter flere forgæves forsøg på at få fat i kundeservice, har vi endnu ikke hørt et ord. Ergo - vi må være blevet snydt!! Det var julegaven fra børnene til deres bedsteforældre, hvilket gør det endnu mere træls - udover de godt 700 kr. vi har smidt i et fupfirma 😖

Antwort von puzzleYOU DK
Super god service
Bestilte et puslespil med mine egne billeder, på 2000 brikker, men der manglede desværre en brik i rammen. 🥺 Skrev til firmaet at der manglede en brik, de bad om et billede som de fik, jeg modtog et helt nyt puslespil uden beregning.
Super god kontakt.
God kundeservice
Bestiller helt sikkert der fra igen
Levering på rekordtid
Jeg var ligesom andre skeptiske over de få anmeldelser af hjemmesiden, men kastede mig alligevel ud i det, eftersom de havde de bedste priser. Jeg bestilte en personlig gave til min familie, som blev leveret på nærmest rekordtid. Jeg tænkte, at det med så hurtig levering nok ikke kunne være helt god kvalitet, men indtil videre er jeg kun blevet positivt overrasket. Pakken blev leveret lige til min dør, hvilket man ikke kan klage over.
Æsken med det fine billede foran er pakket fint ind i plastik, så indtil videre kan jeg intet sige om kvaliteten af indholdet.
Meget tilfreds med bestilling
Mega god hjemmeside med alt for lidt opmærksomhed.
Jeg bestilte en julegave til mine bedsteforældre herfra, og var en smule skeptisk grundet de få anmeldelser. Jeg bestilte dog alligevel og ingen af mine fordomme levede op. jeg er super tilfreds med min køb, puslespillet ankom hurtigt og sikkert. Jeg kan klart anbefale denne hjemmeside hvis man er interesseret i at lave en personlig gave til nogen:)
Virkelig god service
Virkelig god service. Lyn hurtig levering og meget fine produkter. Kan klart anbefales.
En god oplevelse!
Fik et fejlbehæftet produkt. Med nem og hurtig kontakt til kundeservice gik der ikke mange dage før vi havde et helt perfekt produkt i hånden. En god oplevelse!
Nemt og hurtigt havde ingen problemer
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og et godt produkt!
Fantastisk service
Fantastisk service, bestilte 2 puslespil torsdag og onsdag ugen efter blev de leveret med UPS. Pengene trukket den dag de blev leveret.
Kvalitet at brikkerne er i top. Kan kun anbefale denne hjemmeside...
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet, hurtig levering og god kundeservice. Kan stærkt anbefales
De sender desværre ikke den varer man bestiller
Fup og fidus.
Ingen varer leveret.
De fik mine kreditkortoplysninger, så nu må jeg jo betale for at få tilsendt et nyt kort fra banken..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.