puzzleYOU DK Bewertungen 175

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har nu givet min hustru to puslespil i gave, og jeg synes, det har fungeret godt med bestilling og forsendelse hver gang. Min kone siger, at det sidste puslespil er svært at samle, da farvern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service Der manglede 3 brikker i mit puslespil,det skrev til kunde service, jeg fik svar allerede dagen efter om,at de var ved at lave et nyt puslespil til mig. Har lige modtaget det nye... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Puslespil bestilt som julegave slut november og ankom en uge senere med forket motiv. Kundeservice kontaktet med detsamme, men har en lang svartid på 9 dage. Puslespillet blev ønsket annulleret da det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fint puslespil, dog var æsken ødelagt og trykket voldsomt flere steder, da den ankom. En hurtig mail til kundeservice med dokumentation, så fixede de lynhurtigt problemet ved at sende et helt... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Vom Unternehmen geschrieben

Et fotopuslespil er altid en god gaveidé. Vi tilbyder fotopuslespil med 48, 100, 200, 500, 1.000 eller endda 2.000 brikker.

3,6

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fedt koncept og hurtig levering, men..

Fedt koncept og hurtig levering.
Dog var farverne en smule forvrænget på selve puslespillet, hvilket gjorde det ret svært og gætte hvilken brik der skulle hvor.
Hvid var blevet lyselilla, sort var blevet lidt mere brunlig osv.

4. Februar 2021

Antwort von puzzleYOU DK

Hvis du ikke er indforstået med farverne, hjælper vores kundeservice dig gerne til enhver tid. Skriv bare en mail til service@puzzleyou.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega lækker kvalitet

Mega lækker kvalitet, god service, hurtig levering - jeg har intet dårligt at sige. Det var let at uploade, og alt var intuitivt og simpelt. Tak for et godt produkt og god service!

4. Februar 2021

God oplevelse

Jeg ville bestille en personlig julegave til min far i fødselsdagsgave - han har lavet puslespil før, så jeg tænkte at et puslespil med et familiebillede ville være en god ide. Efter lidt Google-søgning var der mange der tilbød at kunne lave puslespil med personlige billeder. Puzzleyou var dog den eneste der tilbød at man kunne indsætte flere billeder, så det blev collage-agtigt, og til en fair pris også.
Da jeg ikke kendte til hjemmesiden, søgte jeg selvfølgelig her på Trustpilot, og der var meget få anmeldelser, og endda meget blandet. Men jeg prøvede at tage chancen - jeg bestilte puslespillet d 17-12-20, og håbede det ville komme inden jul, og det gjorde det. I følge hjemmesiden ville det også kunne nå at komme inden jul, men i ordrebekræftelsen stod der at den forventede levering ville være mellem 22. og 28. december - jeg vidste at jeg var sent ude med bestillingen, så blev det først leveret efter jul, var det selvfølgelig også i orden.
Min far har været ved at samle puslespillet, og jeg var lidt skeptisk om der mon manglede nogen brikker, for det kan jeg læse om her nogen har oplevet. Puslespillet er blevet samlet færdigt, og ALLE brikker var der - faktisk med en enkelt i overskud. Alt i alt har jeg derfor haft en go’ oplevelse med puzzleyou. Grunden til at jeg ikke giver 5/5 stjerner, er den skepsis som jeg har siddet med imens puslespillet blev samlet. Jeg håber derfor at puzzleyou vil tage de dårlige anmeldelser til sig, nu de bestemt også kan levere gode oplevelser.

16. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har modtaget et Puslespil som gave

Jeg har modtaget et Puslespil som gave, men jeg har ingen ide om hvad det forstiller, da der ikke er noget billed vedlagt. Både min Datter som have givet mig gaven og jeg har prøvet at kontakte PuzzleYOu, dog unden held. Min datter har fortalt mig hvilket billed der er tale om, men det giver ikke mening, da farverne er helt forkerte. SÅ DÅRLIG STIL, kom så ind i kampen og yd en ordentlig service.

6. Januar 2021

Antwort von puzzleYOU DK

Vi beklager meget, at fotopuslespillet ikke blev leveret som ønsket.
Kasserne uden motiv bruges af vores kunder, så billedet forbliver en overraskelse.
Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, bedes du kontakte os på service@puzzleyou.dk. Vi hjælper dig gerne med det.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig langsom levering og…

Forfærdelig langsom levering og service.

Jeg bestilte en pakke d. 17/12 - den er den dag i dag (d. 26/12) endnu ikke engang leveret til UPS som skal levere pakken.

Hvordan kan det tage over ni dage overhovedet at få den sendt afsted til UPS?

Forfærdelig service.

26. Dezember 2020

Antwort von puzzleYOU DK

Desværre blev nogle pakker forsinket i perioden før jul. Vi vil gerne undskylde dette, på vegne af vores leverandør.
I sådanne tilfælde skal du altid kontakte vores kundeservice, så vi hurtigt kan sende en efterspørgsel til UPS direkte.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr