This is Pakistan state company, but world no.1 scam company. If you ask them give us 100 Mbit connection, but speed will be less than 1 Mbit. I was their customer. I had 4 Mbit connection, sp... Mehr ansehen

Third class service ghatiya tareen paison ki barbadi ptcl main or kch ni 10 din chlta h 20 din band rehta h call krne per koi pik e ni krta

Their worker scammed me 3200 pkr on first month and internet is not working since 4 days. Worst ever internet never use them

On of the worst service of internet. Customer service can't do anything except answering our questions. The main thing is action which their technical team doesn't take. It's worst. Internet breaks ev... Mehr ansehen

1. Telekommunikationsanbieter
  2. Internetanbieter
  3. Internetdienstanbieter
  4. Telefon- und Internetdienst
  5. Web-Hosting-Unternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

To be the leading Information and Communication Technology Service Provider in the region by achieving customer satisfaction and maximizing shareholders value.

1,1

Ungenügend

TrustScore 1 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

1,1

Alle Bewertungen

58 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

bakwas tati ne ha.koi tameez nhi ha…

bakwas tati ne ha.koi tameez nhi ha kase customer se baat krte ha isi lia sab chor rahe he me ne bi private net lagwaya ha ptcl se to boht acha ha.ptcl ki 25mb k package per 6mbs download speed ati ha tati speed bosdika ptcl wala

13. November 2023

i wish something was not wrong with…

i wish something was not wrong with ptcl but to be honest, everrything is wrong, bunch of corrupt workers and lazy linemen, worst and slowest service, i have a 4 lakh rupee phone but can't get fiber because it's not available in my area plus broadband only goes upto 6mb.... #SayNoToPTCL

7. Oktober 2023

Worst INTERNET OF PK

It is a scam .I am a gamer and never in my life it has given me ping les then 400.In whole month just one day ping is less then 100.No matter how much time you complain it will not give you speed.

23. Juli 2023

Horrible service in Clifton Office

Horrible service in Clifton Office. Untrained staff. Dont want to help you. I have been there two times and came back dejected. I just wanted to recharge my Social hero card.

Pathetic. PTCL has not changed one bit from their old ways

7. Juni 2023

Worlds worst customer support team

Worlds worst customer support team, Pathetic customer service, Called customer support stayed on the line for 30 mins. I was put on hold for most of the time as the agent was trying to waist my time as he was not interested in resolving my issue.

When is requested the next agent to log a complaint for the agent prior and kindly share the complaint ID so I can follow up, To this she replied this is an internal process therefor their is no complaint number, furthermore I questioned how can I follow-up on this complaint to this she confirmed their is no way to do that.

To be honest it was a simple billing related issue, I have purchased a SET TOP BOX for my TV services for PKR 6000 upfront however, now PTCL wants to charge me installment for something that I have already paid for upfront so basically they want to over charge me now.

7. Juni 2023

Worst customer service

Worst customer service, constant internet ping issue or jab band karwane jao to itna rulwayngay kai banda bolega net lagwa kar galti kari ab band bhi karwana aazab hogaya hai...

They trap customer ek bar lagwao or phas jao...

15. Mai 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen