PS Bar & Grill Bewertungen 234

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev afvist I døren af vagterne igen, igen igen.- på trods af vi kom pænt påklædte, og med casual stil, som anvist fra hjemmesiden af, og efter anvisning fra personalet, da vi kontaktet dem for rå... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I went to PS bar today and the doormen where just terrible. People who came inside where wearing sweaters and hoodies but came in. I was wearing a very nice wool shirt and I have been there multiple t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk! Service er elendig, køkkenet serverer koldt mad - når man gør opmærksom på fejlen så siger de 'det kan de ikke gøre noget ved, fordi køkkenet er ligeglad'. Arrogante medarbejdere.... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selve maden var helt i orden, men selve servicen var totalt ringe, vi havde bord til 18:30 også Efter omkring 10 minutter inde, bestilt vi vores forret samt hovedretter. Vores tjener kom over til vore... Mehr ansehen

1. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er placeret i hjertet af København og leverer et casual vibe til både frokost, aften og festlige weekender. Vores menu er fyldt med delevenlige snacks, saftige bøffer fra grillen og velsmagende cocktails. Der er altid noget for en hver smag og enhver anledning på PS Bar & Grill – City og vi glæder os til at byde dig velkommen.

1,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mig og en veninde skulle fejre hendes…

Mig og en veninde skulle fejre hendes fødselsdag, og havde bestilt bord til ps bar dagen inden vi skulle afsted.

Dog bliver vi en halv time forsinket, men vi fik ringet ind og informeret dem om det, hvilket var helt fint og de var glade for vi tog kontakt.

Vi kommer så derind og alle medarbejder påstår at vi ikke har bestilt bord, og der intet stod på vores navn, selvom vi havde talt med dem en time inden ankomst og oven i købet dagen før.

Så vi måtte ende med at gå hele byen rundt for at finde en plads på en travl fredag, og spildt tid til en ellers hyggelig fødselsdag.

Pisse dårlig stil!!! Hold jer væk fra dette sted, super uprofessionelt.

29. Mai 2021

Sur dørmand

Blev mødt af en sur dørmand/coronapaskontrollør som meget flabet spurgte “hvad han skulle bruge det til?” da jeg viste mit coronapas i den nye app, han ville kun godtage coronapas fra MinSundhed. Træls måde at starte aftenen på. Middelmådig mad til høje priser, ok betjening.

28. Mai 2021

Værste service!

Fredag d. 21/5 kl. 17:00 var en dag, vi havde glædet os meget til. Ikke mindst fordi vi endelig igen må tage på restaurant, bar mm. Men også fordi vi havde fået bord på PS-bar, hvor vi ellers plejer at være trofaste kunder.

Efter en så lang nedlukning, er det til vores store overraskelse at i formår at yde så dårlig service, som vi fik. Man skulle ellers være i den tro, at i gerne vil trække kunder til jer, fremfor at skræmme dem væk.

Vi ankom klokken 17:00, hvor vi havde bestilt bord. Allerede kl. 17:05 var vi klar til at bestille, men ingen kom - ja faktisk så det ud som om ingen var opmærksomme på os. Det var først kl. 17:20 vi fik fat i en tjener og det var kun fordi hun viste nogle over, til bordet ved siden af os. Vi sagde til hende at vi gerne vil bestille og hun gav os besked om, at hun vil gå videre med det. Først 17:30 kommer der en og tager imod vores ordre. Vi bestilte 2x Charcuterie, 2x Friteret blæksprutte og 2x tomatsalat. Vi gjorde endda meget ud af fortælle at vi skulle have TO af hver ting. Ca. 10 min efter vi har bestilt kommer samme tjener igen, som tog imod vores ordre. Han havde glemt hvad vi havde bestilt og vi måtte igen fortælle det. Da vores mad langt om længe kom, var det en anden tjener som serverede det. Dog kom over halvdelen af vores mad ikke. Vi skulle ifølge ham kun have bestilt 1x Charcuterie og 1x Friteret blæksprutte. Vi var meget forundret over at dette kunne fejle, da vi i forvejen havde gentaget det over to omgange til den tidligere tjener, idet han havde glemt det første gang.. Tjeneren som serverede vores mad, gik straks ud i køkkenet for at sørge for at resten af maden vil komme.

En tredje tjener kom og serverede det sidste af vores mad noget tid efter. Hun kom med 1x Charcuterie og 1x Friteret blæksprutte. Vi gjorde hende opmærksom på de forudgående fejl og tilgengæld tilbød hun os ekstra olie som undskyldning?.. derudover gjorde vi hende opmærksom på at vi forsat manglede 2x tomatsalat og lagde igen vægt på at det skulle være TO. Hendes kommentar til det var “når ja, så lang tid tager det ikke at lave tomatsalat”. Dette synes vi ærligt ikke er fair sagt af hende i det vi har ventet længe på at få vores mad. Herefter gik hun i køkkenet for at hente det til os. Hun kom tilbage med 1x tomatsalat, hvorfor vi igen måtte sige at det skulle være 2!..

Den første tjener kom, da vi var midt i vores mad. Han spurgte om alt var som det skulle være. Vi gjorde ham opmærksom på at han havde glemt over halvdelen af vores ordre. Hans kommentar til det var “når.. det hørte jeg ikke”. Overraskende nok, da vi havde gentaget det for ham to gange, da han jo havde glemt hvad vi havde bestilt første gang han tog imod ordren. Derefter sagde han, at det gad han ikke diskutere med os, imens han gik væk med et irritabelt toneleje.

Da klokken var 18:30 kommer samme tjener hen til os igen. Han ville gøre os opmærksom på, at der nu kun var en halv time tilbage af vores bordreservation. Vi blev tilbudt at hvis ikke vi var færdige med vores drinks, så kunne vi tage dem med over i jeres sofaer bagefter, hvilket som sådan var fint nok for os, hvis det blev tilfældet.

Da klokken bliver 18:50 kommer han igen. Nu skulle vi betale, hvilket også var fint. Imens vi betaler, gør han os opmærksomme på at vi nu kun har bordet i 10 minuttet mere. Vi fortæller ham, at vi lige skal drikke ud og at det passer med at vi går et par minutter i 19:00. Han svarer tilbage ved at sige, at han jo også skal gøre bordet rent og derfor måtte vi godt være væk klokken er 18:55. Vi gjorde ham opmærksom på at vi faktisk havde bordet til kl. 19:00! I rent provokation kommer han tilbage lige efter. Han begynder at tage vores ting ud, samt gøre bordet rent, og bruger den samme hånd som han har sin klud til at tage vores glas med vand, imens vi stadig sidder ved det, trods klokken på det tidspunkt har været 18:54.

Vi forlod bordet kl. 18:58. Derefter gik vi på toilettet og da klokken var 19:05 forlod vi ps-bar. På det tidspunkt var der ingen der havde sat sig ved det bord vi havde og vi var derfor endnu mere uforstående overfor, hvorfor der skulle stresses sådan om os.

Vores aften på ps-bar kostede 1170 kr. Det er en pris vi gerne betaler for mad, drinks, og god service. Men at tage 1170 kr. for ovenstående oplevelse som vi fik med så dårlig service, det kan i ikke være bekendt! Vi er efter denne oplevelse blevet meget i tvivl om hvorvidt vores “girls night out” skal afholdes på ps-bar igen. Vi er dermed også itvivl om hvorvidt vi vil anbefale ps-bar til andre i fremtiden.

23. Mai 2021

Selv McDonald's har bedre service

Aldrig har jeg oplevet så dårligt et restaurant besøg. Mit besøg til PS bar og Grill, ligger ud med en diskussion med dørmanden, om han skal se en lægeerklæring på jeg er fritaget. Hvilket er imod dataloven, og en meget privat sag. Tog jeg ikke mundbind på, eller viste en lægeerklæring måtte jeg ikke gå ind.

Vi får sat os. Bestiller drikkevare og mad samme tid. Vi beder om at få det serveret forret først og hovedret derefter. Det kommer så på samme tid. Hvor vores drikkevare først kommer 10 min efter. Der var ikke smør til brødet. Køber du en hovedret (jeg fik lammerack) skal man betale ekstra for at få; sovs, tilbehør (her fik jeg pommes, men der var så lidt, at det lignede det var en håndfuld fra en 5 årig) samt yderligere gebyr for at få dyppelse til sine pommes. Magen til røveri. Min sparkling vand var flad, jeg fik heller ikke is til, og der blev IKKE under middagen spurgt om: "er alt som det skal være", "mangler i noget at drikke?". Vi sad med tomme tallerkner foran os i 40 min inden de blev fjernet. Vi blev ikke tilbudt dessert. Det skulle vi selv spørge efter. Tager man de priser for sin mad, som PS bar og grill gør, forventer man også en langt bedre service.
Jeg betalte alene 640kr for mit eget måltid alene. der skulle man tro servicen kom med i prisen. Tror næsten det havde været en bedre oplevelse, hvis det var 7.klasser som serverede for mig.
Selvom jeg sad i midten af lokalet, trak det helt vanvittigt, så det var koldt at sidde der.
Kunne jeg give nul stjerner havde jeg gjort det. Vil aldrig besøge PS igen, og heller ikke anbefale det.
Syntes det er ærgerligt, da jeg ellers havde hørt godt om det.

4. Mai 2021

Nægtede adgang til fritaget

Jeg var forleden dag inde og skulle have en drink på ps bar i city, og vi skulle vente i 20 min ca efter den nye regel der er. Da jeg vil træde indenfor og vente skal jeg stå og forklare at jeg er fritaget i længere tid med vagten som ikke tror på mig, og derefter manageren fordi de siger at jeg skal have mundbind på, ellers må jeg ikke være indenfor. Virkelig en øv oplevelse da de tydeligvis ikke har styr på reglerne da det er ulovligt at nægte en adgang som er fritaget... efter 15 min siger de at jeg kan stå udenfor og vente så. i det mindste fik vi en gratis drink grundet den længere konflikt jeg skulle igennem..

3. Mai 2021

Dårlig betjening, for dyr mad, og lang ventetid

Dårlig betjening, for dyr mad, og lang ventetid

Jeg besøgte PS Bar og Grill på Østerbro hvor betjeningen var forfærdelig. Først ventede vi en time på vores mad, og da vi bad om brød "glemte" tjeneren os og gav sig til andre ting. Derudover er både mad og drikkevarer utrolige dyre ift. kvaliteten.

2. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var på PS Østerbro i går og må bare…

Var på PS Østerbro i går og må bare sige at det gør jeg ALDRIG igen. Magen til uforskammet "manager" skal man fanme lede længe efter....
Totalt latterligt sted. Kan fraråde at besøge PS på Østerbro.....

24. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goda hamburgare

Vi har ätit på PS Østerbro säkert 25 gånger under de senaste tre åren och har i princip alltid fått fin service och god mat, senast i kväll. Ibland har vi fått vänta lite för länge men när hamburgarna väl kommit in har det varit värt all väntan!

2. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great place with a great vibe

Great place with a great vibe, very laid back, nice attire, outfits, really good clubbing music in the evening. Very busy with people on the weekends. if you want to experience how its done in Copenhagen (the more classy way) check it out

8. November 2020

Havde givet 0 stjerner

Havde givet 0 stjerner, hvis det var muligt.
Meget flabet ansatte, herunder især manageren på PS bar city. Uforskammet opførsel, da der findes et 12 cm langt hår midt i laksen.
Ødelagt aften grundet dårlig mad og endnu dårligere service. Jeg skriver en mail til ejeren ang. dette, men får intet svar.

24. Oktober 2020

Besøgte PS Bar på Østerbro

En halvsløj oplevelse til overpriser. Kød serveres for sig selv på tallerken, hvortil der skal købes tilbehør bl.a. kartoffel/pomme frites som man får med de fleste steder. Udover det købte vi 3 x side orders som var helt utilstrækkeligt. 2 blade spinat og 1 skefuld bulgur til kr. 45,-. Jeg kunne blive ved.
Det lyser langt væk af at de servere meget lidt for at tjene en masse penge.

Det er for dårligt at man skal sjatkøbe sig til tilbehør som burde være en naturlig ting. Til uhyrlige priser. Et glas champagne til kr. 145,-

En underlig oplevelse at efter at have betalt kr. 920,-
var vi stadig sultne og måtte køre hjem og spise. Og dette på en middelmådig restaurant.

Man kan sagtens finde andre spisesteder hvor du får det samme til en 5-600 kr. og hvor du bliver tilstrækkeligt mæt.

18. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den værste service jeg nogensinde har oplevet!!

Den værste service jeg nogensinde har fået på et betalende sted, samtidig med en talentløs og uforskammet tjener. Det tog ham 30 min at serverer 2 drinks hvor han kræver vi betaler efter 5 min. mens vi venter vi stadig venter. Da vi endelig får vores bestilling, har vi 5 min. Til at drikke ud og blev truet med bøder af politiet hvis vi ikke gik 21.57..

Det er den værste kundeoplevelse jeg nogensinde har haft, og jeg håber ingen nogensinde vil overveje at støtte dette forfærdelige sted! De fortjener intet, og tjeneren vi fik håber jeg får en fyrer seddel hurtigst muligt!!!!!!!!!!!! Han bevidst løj for at redde sit eget skind! Jeg har kvitteringer til at bevise tidspunkter for bestilling, køb og afslutning.

Øv en dårlig oplevelse.

Øv en dårlig oplevelse.
Fødselsdags fejring på the market asian, sindssyg god oplevelse og lækker mad! Ville afslutte med 1 drink på PS som vi bestilte kl. 21:24 præcis, efter 28 min. Ventetid på 2 drinks og 1 øl var vi godt trætte. 8 min ekstra og vi får vores bestilling. Herefter bliver vi bedt om at går 3 min efter vi har fået vores drikkelse, og truet med at få en bøde hvis vi ikke gik. Vi spurgte så pænt om vi kunne få dem med i en “to go” kop da vi lige havde fået dem, men nej det kunne de ikke, vi skulle bare gå nu eller de ville give os en bøde. Magen til dårlig betjenelse og dårlig værtsskab skal man lede længe efter..

Forfærdelig service!

Efter en vellykket fødselsdagsfejring valgte vi at tage en sidste drink på PS, uden nedlukning kl. 22. Efter at have ventet på 2 drinks og 1 øl i 30 min, bliver vi nærmest tvunget til at betale - stadigvæk uden drikkevarer. Da vi endelig får dem, har vi 7 minutter til at drikke ud. Dette stopper dog ikke tjeneren fra at fjerne os fra bordet efter 3 min., med trusler om bøder, hvis ikke vi forsvinder.

Jeg rejste mig og gik!

Jeg rejste mig og gik! ....i går til frokost, da manageren kom ud og krævede at jeg og min ledsager registrerede os til opsporing af COVID-19, hvis vi ville spiser der! Ellers ville de ikke servere for os. Jeg havde sagt til tjeneren, at jeg ikke ønskede at blive registreret.

PS, I kræver data af jeres kunder, nu tidligere kunder, som I ikke har ret til! Det er frivilligt, at opgive personlige data. Er det I gør overhovedet lovligt? Ved I selv om det er? Jeg tvivler stærkt!

I går langt over stregen!
Vi ses ikke igen!

27. September 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr