Er det her en aprilsnar? Jeg ringer til Fiskehuset Hornbæk mandag kl 16.58 og får oplyst priser på stenbiderrogn, 100 g for 125 og 300 g for 300! Opslaget i dag på FB er de samme priser. Men da jeg... Mehr ansehen
Altid super lækker mad og friske råvarer! Sødt personale, samt en perfekt beliggenhed. Elsker at komme på havnen og nyde et måltid og det gode udvalg af drikkevarer. Og ikke mindst alle de gode arrang... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fiskehuset Hornbæk har en stolt tradition med servering af frisk fisk og skaldyr på havnefronten siden 1930. Vi hylder det maritime liv og byder jer velkommen i Fiskebutikken og Maritina til en lækker madoplevelse direkte fra havet til jeres tallerken!
Havnevej 32, 3100, Hornbæk, Dänemark
- +45 49 70 04 37
- kontakt@fiskehusethornbaek.dk
- fiskehusethornbaek.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig nogensinde igen!
Nok det værste sted jeg nogensind har bestilt take away!!! Maden stod på et bord ud for restauranten sammen med affald og brugte glas og tallerken. Den var nået at blive iskoldt! Da jeg skulle tage posen kiggede en medarbejder på mig og spurgte om det var min bestilling, jeg svarede at der står min nummer men mangler drikkevarer. Han kiggede med et blik “jeg er lige glad” og da jeg spurgte om jeg skal hente ved baren så svarede han “ved det ikke, måske”. Foran barren var der allerede 5 mennesker foran mig, efter 10 minutter var der stadig 4, hvor jeg gav op og kørte kun for at opdage da jeg åbnede maden hjem, at der også manglede fritter til den ene bestilling og dressing til den anden!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
SKAL ALDRIG NOGENSINDE DER IGEN!!!!!!
Er det her en aprilsnar?
Er det her en aprilsnar?
Jeg ringer til Fiskehuset Hornbæk mandag kl 16.58 og får oplyst priser på stenbiderrogn, 100 g for 125 og 300 g for 300! Opslaget i dag på FB er de samme priser. Men da jeg kom til Fiskehuset Hornbæk tirsdag kl. 10, er prisen ændret markant, til 650 for 500g!
Jeg konfronterede damen med den telefonsamtale jeg havde haft mandag og en medarbejder i butikken kunne bekræfte at have overhørt samtalen.
Jeg kunne jo bare have gået, men kunne desværre ikke nå til Espergærde havn, hvor jeg altid har fået god og loyal behandling
De bedste fiskefrikadeller 😋
Derudover har jeg købt remoulade, torskerogn og ål - alt sammen god kvalitet. Venlig og imødekommende personale.
Det værste restaurantbesøg nogensinde
På hjemmesiden præsentation af en masse fine billeder med hvide duge og flot borddækning. Blev derfor fristet og bookede bord på Maritina til 2 personer søndag kl. 07/12 kl. 12. Modtog kort efter en bekræftelse fra "Maritina reservations snabel a superbexperience.com". Bookningen blev foretaget 14/11. 2 dage før fik jeg besked om at bekræfte vores bookning. Så det virkede til at være et meget seriøst sted, hvilket jeg påskønner.
Da vi ankom efter at have gået halvdelen af etape 3 af Nordkystruten, ønskede vi at komme ind i varmen og slappe lidt af. Men der var lukket!! Vi henvendte os i fiskehuset, som bekræftede lukningen. På hjemmesiden fremgår søndagsåbningstiderne til at være 11-20.
Så vores Maritina-besøg foregik på et bord-bænkesæt i indgangen til Fiskehuset, hvor der var pivkoldt og meget lidt hyggeligt. Vi valgte stjerneskuddene. Sjældent har jeg set så triste stjerneskud. Brødet var ikke ristet, ovenpå to friturefede fiskefiletter, et stykke røget laks, fed krebsehalesalat, frisk ærteskud og en citronbåd. Hvis ikke man ville have vin, var udvalget af drikkevarer ringere, end hvad man finder på en tankstation - ikke engang en flaske vand var det muligt at få.
Min veninde og jeg kommer der aldrig mere.
Øv øv
Øv, og det kunne være så nemt for jer. Var inde at købe krebsehalesalat, har købt den igennem mange år. Nu har jeg vejet den de sidste par gange og det er aldrig til kundens fordel. Prisen var steget 10 procent tilgængelig var der kun 275 gram inkl. emballagen i stedet for 300 gram, ekspedienten stod frem og tilbage med skeen, jeg skulle jo nødigt have mere end de 300 gram, det fik jeg så heller ikke. Det må altså være irriterende at ligge med så dårligt et gennemsnit på trustpilot, gi altid kunden lidt mere end de forventer, det lønner sig på den lange bane.
Lang tid om at få mad
Lang tid om at få mad, tager betaling for den for den forrige kunde og egen mad, mangler salt og peber.
Fiskehuset ifm
Fiskehuset ifm. Hornbæk Havnefest
Tilbyder et bord men ingen servering af mad og drikke i over 20 min!
// familien
Skuffende oplevelse
Utroligt dårligt mad, fiskefileter var mest panering, dårligt tilberedt og stjerneskud var en “sørgelig” efterligning af et stjerneskud. Det er bare ikke godt nok til prisen!
Fiske filet / Panering’s filet …
Når man ønsker at spise en god fiskefilet, går man til fiskehuset, Men i Hornbæk fiske restaurant får man en fin servering, men det der serveres er over 50 % panering, tænker det nærmer sig 70 % panering.
På godt gammeldags dansk. I skulle skamme jer 😡
Handicap i el-kørestol besøgte Fiskehuset I Hornbæk havn idag
Besøgte Fiskehuset I Hornbæk havn idag. Super god oplevelse! Lækker mad! Er desværre bundet til en el-kørestol, og den service og hjælp jeg fik fra både ejer (?), personale og flere gæster (!!!), da det begyndte at regne, og jeg og en ældre ven ville søge ly under en parasol, eller indenfor I det super lækre restaurantlokale (med udsigt over havneområdet), var simpelthen - Ekseptionelt!!!! Grundet elendig el-kørestol, måtte vi opgive - men TUSIND TUSIND TAK!!! for den store indsats!!! I var så søde og hjælpsomme!! Som handicappet, føler man sig SÅ velkommen her! Fra en skala fra 1 til 5?: 10 med pil opad!!!! De bedste varmeste hilsener fra Linda og Christer.
Særdeles god Krebsehale salat med…
Særdeles god Krebsehale salat med masser af krebs og god smag. Få næppe Bedre end Nordsjælland.
Og absolut helt friske fiskefileter, på mit stjerneskud.
Jeg købte krabbesalat og fiskefilet til…
Jeg købte krabbesalat og fiskefilet til en frokost i dag. Krabbesalaten bestod af noget i nærheden af 50% mayo og smagte af ingenting. Fiskefilletten var tør og, som krabbesalaten, totalt uden smag. At betale over 100 kr. for noget så kedsommeligt gør jeg kun én gang. Når jeg skal have fisk næste gang, kører jeg til Gilleleje, hvor jeg VED, man får kvalitet for pengene.
Dejlig fisk og betjening gennem alle…
Dejlig fisk og betjening gennem alle årene
Top Burger Hang Over nytårsdag.
Burger Hang Over nytårsdag. Et sted mellem 4 og 5 stjerner, afgjort tættere på de 5. Smagfuldt & veltilberedt kød (wagyu beef), frisk & let sprød bun, masser af smeltet ost, sauce og lækkert tilbehør. Serveret med smil & venlig stemning.
Ses naturligvis igen.
Synd at de serverer stjerneskud baseret…
Synd at de serverer stjerneskud baseret på intetsigende fabriksfremstillede fiskefileter - og rejer hentet fra lage - det burde i stedet være et stjerneskud tilberedt med friske smørstegte fiskefileter på nyristet bagerbrød med friske hvide asparges , friske håndpillede rejer , rogn, citron og dild
Dejligt sted, men trist mad
Dejligt sted, skøn udsigt, søde servitricer....derfor er det så synd de serverer så kedelig mad...
Supert sted at handle og spise fisk
Supert sted at handle og spise fisk
Noget sløj betjening
Noget sløj betjening, virkede som om drengene ikke havde styr på bordnumrerne. Ventede lææænge på maden.
Pomfritterne var noget overstegte. Fisken var god.
Trist og kedelig, bort set fr- ……….
Min kone og jeg bestilte fiskefilet og fiskefrikadeller med pomfrits. Fisk og frikadeller var der ikke noget i vejen med, men pomfritterne var stort set uspiselige.
Man skulle tro pomfritterne var flere dage gamle ud over at være tørre, kedelige og gummiagtige.
Meget få og enkelte var friske og sprøde og kunne spises, resten blev efterladt og så ryger de vel i frituren igen og igen. Næste gang er vi mere påpasselige med at bestille med po fritter.
Lækker fiskerestaurant
Fantastisk restaurant med udsøgt fisk og andre delikate retter. Fremragende service og skønne omgivelser.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.