Fick rätt parfymer och en gåva på det, tack tack tack speciellt då det är min mans födelsedag! Leveransen tog väldigt lång tid men vet att det inte är företagens fel men så var det för mig! An... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Skulle inte rekommendera att köpa från detta företag. Har flertalet gånger fått fel parfym testers där det tar flera dagar att få svar från kundtjänst, då fick man hjälp. MEN min senaste beställning h... Mehr ansehen
De hade inte parfymen jag ville så jag anmälde mig för att bli underrättad när den kom tillbaka. Nu är de så att flera företag har samma service men antingen de glömmer att underrätta dig eller om... Mehr ansehen
Otroligt bra utval av parfymer som inte endast är till bästa pris utan även fri frakt. Wow säger jag bara, vill även tacka personalen som är så duktiga och snabba på att svara på mail gällande allt ma... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Profumo.se specialiserar sig på att erbjuda exklusiva parfymer online, inköpta från auktoriserade grossister i EU. Med ett brett utbud av dofter för både kvinnor och män, erbjuder vi populära varumärken och de senaste trenderna inom doft världen. Genom snabba leveranser och en professionell kundservice har vi skapat en pålitlig plattform för doft älskare att enkelt beställa sina favorit parfymer online.
Kontaktinformationen
Schweden
- profumo.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Garanterat 5 stjärnor!
Väldigt snabb leverans med högkvalitativa dofter. Personalen var professionell och kunde sin produkt innantill. Rekommenderar starkt till dem som är ute efter äkta vara, god service och snabba leveranstider till ett överraskande bra pris.
Billigt och snabbt!
Billigt och snabbt!
Intentionen att uppgradera mig till ett set vid mitt första köp var en trevlig gest :). De var måna om mig som kund upplevde jag. Rekommenderas!
Fick aldrig min order
Fick aldrig min order, försöker kontakta företaget via majl då dom har ej nån telefonnummer. Jag har inte fått återkoppling gällande min beställning. Så dåligt av dom att blåsa folk på pengar
Uppdatering: Fick svar så fort jag la upp min omdöme. De tar ingen ansvar eftersom jag har inte betalat ytterligare 59 kr för att försäkra mitt paket och eftersom dom har ”skickat” paketen är inte deras ansvar om kunden få den eller inte. Med andra ord dom skiter i fullständigt och lägger ansvaret till postnord och viceversa. Aldrig mer….
Allt gick smidigt och snabbt paketet…
Allt gick smidigt och snabbt paketet kom fram utan problem och i bra skick
Snabb leverans som uppskattas väldigt…
Snabb leverans som uppskattas väldigt mycket.
Proffsigt
Proffsigt, snabbt och enkelt. Jag kommer garanterat handla här i fortsättningen.
10/10
NÖJD!
Bra pris. Snabb leverans. Inget krångel. Supernöjd!
Vilka pärlor alltså
Vilka pärlor alltså! Dom har räddat sons skolavslutning. Fantastiskt kundbemötande när vi ställde till det med leverans mm. Dom löste problemet direkt åt oss.
Så alla stjärnor möjligt till detta företaget!
Snabb leverans och supergod parfym med 🌹🌹
Snabb leverans billigt och luktar…
Snabb leverans billigt och luktar magnifikt
Excellent
Packing is good 💯 fast Delivery. quality product
Tack för er snabbt och bra kvalitet
Tack för er snabbt och bra kvalitet
M.v.h
Awat
Snabbt
Snabbt, billigare produkt än andra webbsidor och trygg leverans.
Enastående
Enastående, grymt kundservice. Kommer definitivt handla därifrån igen!!!
Riktigt bra priser och snabb leverans
Riktigt bra priser och snabb leverans, blir defensivt fler köp från Profumo!!
Bra marknadspriser jämfört med andra
Bra marknadspriser jämfört med andra, leverans på 1-2 dagar. Rekommenderas
Tack för snabb leverans och bra priser
Tack för snabb leverans och bra priser. Synd bara att ni hade slut på JPG, annars hade jag även beställt den för de priset ni har. Nöjd kund :)
Bra parfymer till förmånliga priser
Bra parfymer till förmånliga priser! Köper gärna igen! Fick leverans dagen efter!
Riktigt bra service och riktigt bra…
Riktigt bra service och riktigt bra kvalitet på parfymerna.
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Väldigt unika parfymer
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.