Snabb leverans och fin personlig kontakt vilket är så uppskattat! Varan var perfekt, blir säkert fler beställningar framöver. Rekommenderas starkt!

Trevliga och toppen service när PostNord svamlade bort mitt paket, Tog inte länge innan jag hade ett nytt paket att hämta, fick lite bonus produkter😀

Beställde doftoljor efter några dagar kom paketet med alla dofterna och det funkade toppen! Bra priser och snabbleverans. Kommer handla igen i framtiden.

Bra priser o den beskrivna doften överrenstämmer i verkligheten. Snabb leverans trots att den blev levererad felaktigt. Snabb återkoppling.

1. Parfum- und Kosmetikanbieter

Doftaura säljer trendiga produkter inom dofter, spa, wellness och heminredning för dessa ändamål. Med våra produkter får du ett väldoftande hem till ett attraktivt pris. Vi har ett brett sortiment som kombinerar härliga dofter med unik design, allt för att skapa rätt atmosfär i hemmet eller i era lokaler.

4,5

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Utmärkt!

13. April 2026

Antwort von Doftaura

Tack Linda för alla stjärnor, hoppas vi hörs igen.

Bra service

Bra och snabb service

12. April 2026

Antwort von Doftaura

Vi packade snabbt, postnord kom dagen efter och hämtade, de hittade fram direkt.
Tack för alla stjärnor👍

Doft olja

Bra service. Snabb frakt. Nöjd med produkterna som jag beställde.

28. Februar 2026

Antwort von Doftaura

Tack snälla för din fina recension! 🤩
Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både servicen, leveransen och produkterna. Precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss!

Supernöjd

Jag är väldigt nöjd.
Doftar underbart och snabb leverans.

4. Januar 2026

Antwort von Doftaura

Tack för din fina respons! Mvh Erik & Laura.

Snabb leverans

Snabb leverans, tyvärr föll inte dofterna i min smak.

24. November 2025

Antwort von Doftaura

Hej Janette, synd att det inte passade med doftoljorna för dig. Hoppas Jojobatvålen föll i din smak. Mvh
doftaura.se

Utmärkt service

4. Dezember 2025

Antwort von Doftaura

Tack för ditt tålamod. Hoppas det blir bättre nästa gång!

Hej Daniela.
Beklagar att du inte fått din beställning😒 Vi har med ljus och lykta sökt via postnord, de jobbar vidare utan framgång just nu. Nu har vi återbetalat dig. Vi ber om ursäkt för försvunnen leverans.

Bra priser o den beskrivna doften…

21. Juli 2025

Antwort von Doftaura

Tack Gull-Britt för ditt tålamod med att vänta på leveransen. Postnord prickade inte rätt denna gång, men den som väntar på något gott..........👍
Mvh Laura på DoftAura.se

Produkten motsvarade min förhoppning

25. Juni 2025

Antwort von Doftaura

Fint att det kom fram snabbt. Då får vi tacka postnord igen👏