Prioritet Finans AB  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan verkligen inte hitta någonting negativt att säga om detta bolag. Den likviditetslösning som från början bara var tänkt som temporär - är sedan sex år permanent. Urstark rekommendation.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra tjänst för fakturasälj som egen företagare. Det finns möjlighet till företagslån också hos Prioritet Finans. Möjlighet att skapa faktura i Akonomy systemet hos Prioritet Finans. Personalen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd med Prioritet Finans. Snabb handläggning, trevligt bemötande och tydlig kommunikation genom hela processen. Utbetalningarna har fungerat smidigt och det är enkelt att få kontakt med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt bemötande från samtliga jag talat med! Snabba och professionella, finns absolut inget att klaga på och jag kan inte annat än att rekommendera prioritet finans till alla. Otroligt nöjd med... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kreditvermittlung
  2. Finanzdienstleistungsinstitut

Über Prioritet Finans AB

Vom Unternehmen geschrieben

Vi på Prioritet Finans finansierar svensk idrott samtidigt som vi snabbt hjälper 6000 företag med pengar. Sälj eller belåna dina fakturor till oss och få betalt samma dag. Vi minimerar din risk att du ska förlora pengar om din kund går i konkurs. Utan telefonköer bemöter vi dina kunder som om de vore våra egna. Oavsett svåra tider eller inte, har vi alltid egna pengar att erbjuda dig.

Prioritet Finans skall inte förväxlas med en bank men vi har ett starkt eget kapital och köper varje år fakturor från företag för ca 14 miljarder kronor. Som företagets likviditetspartner jobbar vi nära din verksamhet och är på så sätt alltid tillgängliga för att på ett effektivt sätt hantera vårt gemensamma intresse – din likviditet..

Fakturaköp
Betalar dina kunder först efter 30 dagar eller längre? Vår tjänst fakturaköp ser till så att du som vill sälja fakturor får betalt direkt samma dag du skickar dem.

Företagslån
Med vårt företagslån kan du fortsätta utveckla ditt företag och öka lönsamheten. Saknar du pengar till nya projekt och investeringar? Vi är beredda att hjälpa dig.

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ert företag? Besök www.prioritet.se eller ring 031-200100.

Vom Unternehmen geschrieben

Prioritet Finans | Vi fixar pengarna - du lönsamheten

Störst i Sverige på fakturaköp

Sälj eller belåna dina fakturor till oss och få betalt samma dag. Vi sköter all administration så att du spar tid.

Bli kund

Alle Bewertungen

115 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk service

Fantastisk service, jättebra bemötande, snabb administration, pengarna på några timmar

1. September 2025

Hej Fredrik,

Det är exakt så det ska vara och vi är glada att hört att du har sån positiv upplevelse med oss!

Allt funkar perfekt.

Allt funkar perfekt.

1. September 2025

Antwort von Prioritet Finans AB

Det värmer att höra att du är så nöjd, och vi uppskattar verkligen dig som kund hos oss. Tack Ulf!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick sån fin hjälp och bra…

Vi fick sån fin hjälp och bra återkoppling. Kunde inte blivit mer nöjd! Tack för samarbetet och till trevliga anställda!

28. August 2025

Hej Felicia,

Stort tack för ditt omdöme!
Vi är minst lika nöjda med vårt fina samarbete.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A very appreciated and uncomplicated…

A very appreciated and uncomplicated relationship!

31. Juli 2025

Antwort von Prioritet Finans AB

Thank you for the great review,

We are happy to hear that you find our partnership uncomplicated and appreciated. We believe that's how a business relationship should be!

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni är alltid på bollen och er personal…

Ni är alltid på bollen och er personal är alltid hjälpsamma och trevliga!!!

28. Juli 2025

Hej Mathias,

Stort tack för de fina orden. Vi är glada att du fått ett så bra intryck av vår personal, alltid roligt när man kan hjälpa en kund.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är glad varje dag för att vi blev…

Är glad varje dag för att vi blev kontaktade av Prioritet. De är tillmötesgående, flexibla, och väldigt snabba.
King2Music Records AB är väldigt nöjda. Vi har rekommenderat Prioritet till flera utav våra kunder.

30. Juli 2025

Hej Carl,

Vad fantastiskt att höra! Vi är glada att kunna erbjuda en så omtyckt tjänst och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inte så enkelt som det låter

Inte så enkelt som det låter. Om jag inte är helt fel underrättad så måste du gå i borgen för låt säga ett avtal för fakturaköp. Så ex som de säger"Vi minimerar din risk att du ska förlora pengar om din kund går i konkurs". stämmer inte. Kan bli väldigt tråkigt.

16. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Mats,
Detta måste jag dessvärre dementera.

Om vi som finansbolag, eller du som kund tar kreditrisken beror på vilket sorts avtal du har. Vi har flera avtalsformer där vi tar kreditrisken.

Vi kräver dock alltid att du som firmatecknare går i borgen för ditt eget företag, misstänker att det kan vara där missförståndet grundat sig.

Profsiga

Mycket bra service och snabba att leverera

4. Juli 2025

Hej Björn!

Stort tack för ditt fina omdöme. Riktigt kul att höra att du uppskattar våra tjänster, vi är samtidigt väldigt glada att ha dig som kund.

Hello Martin,

Thank you for the positive review! We are always happy to assist with fast administration and payouts. Great to have you as a customer.

Best Regards

quick an perfect

24. Juni 2025

Hello,

Thank you for the positive review, being quick is something we find essential in our line of business. We are also very happy to hear you find us perfect.

Best Regards

Hej Jan,

Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att kunna nå dina förväntningar och är tacksamma för det goda samarbete vi har.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

För mig är Prioritet Finans vår…

För mig är Prioritet Finans vår kontaktperson Stefan. Alltid tillgänglig, alltid förstående och alltid fokus på rätt sak; Business. Det finns andra aktörer som erbjuder oss bättre villkor men än så länge blir vi alltid påminda genom Stefans insats att vi är på rätt ställe. Kudos.

17. Juni 2025

Hej Anton,

Tack för din recension. Vad roligt att höra att Stefan gör ett sådant starkt intryck. Precis så vill vi att våra kundrelationer ska kännas: tillgängliga, lyhörda och affärsdrivna.

Enkelt att använda

Enkelt att använda

12. Juni 2025

Hej Erik,

Självklart skall en finanspartner vara enkel att använda, roligt att det uppskattas. Tack för din recension.

Mo,

Tack för det positiva omdömet. Enkelt, snabbt och smidigt är precis så vi tycker ett samarbete skall fungera.

Genomgående proffsigt!

Snabb och bra service, mycket lätta att komma i kontakt med vid eventuella frågor. Genomgående proffsigt!

28. Mai 2025

Hej Robert,

Tusen tack för ditt omdöme!
Vad roligt att du upplever det så, det är vad vi strävar efter.

Alice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr