Prioritet Finans AB  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan verkligen inte hitta någonting negativt att säga om detta bolag. Den likviditetslösning som från början bara var tänkt som temporär - är sedan sex år permanent. Urstark rekommendation.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra tjänst för fakturasälj som egen företagare. Det finns möjlighet till företagslån också hos Prioritet Finans. Möjlighet att skapa faktura i Akonomy systemet hos Prioritet Finans. Personalen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd med Prioritet Finans. Snabb handläggning, trevligt bemötande och tydlig kommunikation genom hela processen. Utbetalningarna har fungerat smidigt och det är enkelt att få kontakt med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt bemötande från samtliga jag talat med! Snabba och professionella, finns absolut inget att klaga på och jag kan inte annat än att rekommendera prioritet finans till alla. Otroligt nöjd med... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kreditvermittlung
  2. Finanzdienstleistungsinstitut

Über Prioritet Finans AB

Vom Unternehmen geschrieben

Vi på Prioritet Finans finansierar svensk idrott samtidigt som vi snabbt hjälper 6000 företag med pengar. Sälj eller belåna dina fakturor till oss och få betalt samma dag. Vi minimerar din risk att du ska förlora pengar om din kund går i konkurs. Utan telefonköer bemöter vi dina kunder som om de vore våra egna. Oavsett svåra tider eller inte, har vi alltid egna pengar att erbjuda dig.

Prioritet Finans skall inte förväxlas med en bank men vi har ett starkt eget kapital och köper varje år fakturor från företag för ca 14 miljarder kronor. Som företagets likviditetspartner jobbar vi nära din verksamhet och är på så sätt alltid tillgängliga för att på ett effektivt sätt hantera vårt gemensamma intresse – din likviditet..

Fakturaköp
Betalar dina kunder först efter 30 dagar eller längre? Vår tjänst fakturaköp ser till så att du som vill sälja fakturor får betalt direkt samma dag du skickar dem.

Företagslån
Med vårt företagslån kan du fortsätta utveckla ditt företag och öka lönsamheten. Saknar du pengar till nya projekt och investeringar? Vi är beredda att hjälpa dig.

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ert företag? Besök www.prioritet.se eller ring 031-200100.

Vom Unternehmen geschrieben

Prioritet Finans | Vi fixar pengarna - du lönsamheten

Störst i Sverige på fakturaköp

Sälj eller belåna dina fakturor till oss och få betalt samma dag. Vi sköter all administration så att du spar tid.

Bli kund

Alle Bewertungen

115 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Review

Priorit Finans har varit enkla att samarbeta med och deras process för fakturahantering går smidigt. Kommunikation fungerar bra och utbetalningarna kommer i tid. Generellt en pålitlig partner när det gäller finansiering och fakturaköp

8. Dezember 2025

Antwort von Prioritet Finans AB

Tack för ditt fina omdöme, Abraham!

Vi är glada att höra att samarbetet fungerat smidigt och att både kommunikation och utbetalningar levt upp till dina förväntningar. Det betyder allt för oss.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabba och lätta att nå

Lätta att nå och prata med, och snabb utbetalning.

27. November 2025

Antwort von Prioritet Finans AB

Vad roligt att höra, Leif!
Tack för ett fint samarbete.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utmärkt service med kunden i fokus!

Man känner verkligen att man är en prioritet från första stund. Fantastiskt kundbemötande med ett vänligt, professionellt och engagerat förhållningssätt genom hela processen.

Stort tack Julia för all hjälp – din service gjorde verkligen skillnad!
Rekommenderas varmt till alla som värdesätter kvalitet och personlig service

Hej Daniel,

Vilket otroligt omdöme. Stort tack!
Det betyder mycket för oss att du kände dig prioriterad och väl omhändertagen från första stund.
Julia tackar särskilt för omnämnandet!

Satisfied working with Prioritet Finans

We are very satisfied working with Prioritet Finans. We have our money on our bank account the same day or the next day at the latest. Very fast and efficient!

Antwort von Prioritet Finans AB

Thank you for the kind review, Ola!

That is exactly how we want our customers experience to be here. We appreciate you!

Kind regards

Supernöjd

Supernöjd. Snabb och bra service

Antwort von Prioritet Finans AB

Vi är minst lika nöjda med vårt fina samarbete!

Alltid trevliga

Alltid trevliga, snabba och lösningsorienterade.

3. November 2025

Antwort von Prioritet Finans AB

Det är precis så vi strävar mot att vara. Så kul att höra att du är nöjd, tack!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prioritet jobbar fort och har ett…

Prioritet jobbar fort och har ett trevligt bemötande

28. Oktober 2025

Hej Jan-Erik,

Stort tack för de fina orden. Vi jobbar alltid med att arbeta snabbt och hålla ett gott bemötande, roligt att du uppmärksammar det.

Great service

27. Oktober 2025

Hello Zacharia,

Thank you for the positive review. Providing great service is something we value highly in a partnership. Happy to hear that it's appriciated!

Best Regards

Hello,

Jamie truly is great! Thank you for your review.
I'll make sure to pass on your kind words.

Kind regards

Golvläggare

Snabb handläggning.

10. Oktober 2025

Antwort von Prioritet Finans AB

Kul att höra att du upplever det så. Vi strävar mot att vara snabba och smidiga för våra kunder!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De löste ett en faktura mot konsument…

De löste ett en faktura mot konsument med rot för 2026 för allas bästa, vi får pengar nu och kunden rot 2026 som ett annat bolag inte ville hantera pga av sk risk

10. Oktober 2025

Hejsan!

Stort tack för den fina recensionen. Vi är stolta över att vara dynamiska och kunna lösa situationer som denna, fantastiskt att höra att detta uppskattas.

Blir alltid väl bemött

Blir alltid väl bemött
Hjälpte mig att slussa genom inställningar
så att faktura köp fungerar ,
efter som Fort nox hade missat att informera mig.
Tog sig tid, så att det fungera igen.
Mycket tacksam.

8. Oktober 2025

Antwort von Prioritet Finans AB

Tack, Anders! Vilket omdöme!
Vi blir riktigt glada att höra att du känner dig väl bemött och att vi kunde hjälpa dig. Vi uppskattar verkligen vårt fina samarbete.

Fast and professional

Fast and professional

12. September 2025

Thank you, Jim!
That is important to us and we are happy that you're satisfied.

Have a great day

Antwort von Prioritet Finans AB

Stort tack för den fina recensionen. Det gläjder oss att vårt fokus på kundservice och snabba utbetalningar uppskattas.

Snabb service

Lätt att kontakta dem och få hjälp.

1. September 2025

Antwort von Prioritet Finans AB

Vad roligt att du upplever det så, det är vad vi strävar efter.
Tack för ditt snälla omdöme, Yasin!

Alice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr