Join our little band of rascals as we prank our enemies, friends and family with funny cards, glitter trapped envelopes, offensive pens, crazy gifts and so much more. For every fun day we have a fun way of showing what you feel about your friends, family and frenemies! Unforgettable Christmas wishes blasting from the speakers of the card, a never ending birthday song or appreciation for your mother and father, its all here. What do you give a friend that already has everything? How do you show your love for your valentine in a way they will never forget? (Atleast for 3-6 hours until the battery dies or they break the card and glitter greets their living room) Are you looking for a way to get back at an ex lover or terrible boss? We have it on our website. 50+ ways to say i love you or i hate you :-) Add a personal handwritten message, add an even more annoying glitter trap enveloppe or hide a screaming goat or meowing cat noise in their house or office. At pranktastic we deliver laughs all around the world, we ship worldwide and we add more and more amazing prank gifts every year
Flevolaan 19b, 1382jx, Weesp, Niederlande
- Info@pranktastic.com
- pranktastic.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Flasche Lieferadresse, war Ihnen egal
Ich wollte 2 Karten bestellen und hab meine normale Wohnadresse angegeben. Warum auch immer war die Lieferadresse eine ganz andere, sogar ziemlichweit weg. Trotz mehrmaligem Melden, dass die Adresse falsch ist, wurde es nicht korrigiert und die Karten an die falsche Adresse zugestellt. Gott sei dank, konnte ich über Paypal mein Geld zurück bekommen. Frechheit!
Leider sehr enttäuschend und den hohen Preis nicht wert!
Habe den Shop auf der Originalen amerikanischen Webseite Jokergreetings gefunden und mich gefreut, keine 20€ Shipping zahlen zu müssen. Dadurch, dass die Preise wirklich unverschämt hoch sind, habe ich nun zum selben Preis deutlich weniger Artikel gekauft.. ein ziemlicher Flopp!
Die Verpackung und Produkte sind okay. Versand hat erstaunlich lange gedauert. Nicht zu empfehlen!