Bestilte støvsuger på klikk og hent, men når vi kom for å hente, fant de ikke varen selv om jeg snakket med dere en time før… Da fikk vi en lik, men litt bedre modell til samme pris. Det var raust, se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opplevde god service, tålmodig selger, forsøkte ikke «presse» på meg en dyrere vare, opplevde å få ærlige og gode svar. Trekker litt ned att selger brukte lang tid på registrer kjøp på pc og att det v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var innom Power for å se på en Ninja Creami, og ble tatt godt imot av Leo. Han kunne tydeligvis produktet sitt – forklarte forskjellen på modellene uten å bli for teknisk, og pushet oss aldri til... Mehr ansehen
Løxaveien 5, 1351, Rud, Norwegen

Bittet Kunden um Bewertungen
Jeg er veldig fornøyd med han som satt i kassa. Han var hyggelig og hjelpsom. Men i avdelingen der jeg trengte hjelp, var det ingen som kom bort til meg, selv om det ikke var så mange kunder der. Det var flere ansatte som stod og snakket sammen og brukte telefonen. De reagerte heller ikke da jeg kom nærmere. De snakket seg imellom og lo høyt, så jeg måtte til slutt rope høyt etter hjelp.
Da de først så meg, var heldigvis han som hjalp meg veldig hyggelig og hjelpsom

Antwort von Power.no - Rud
Vi ble feilinformert om produktet og oppdaget dette først da vi pakket ut produktet hjemme. Må returnere varen og det er kjedelig å bruke tid på det.

Antwort von Power.no - Rud
God service ved kjøp og meget god hjelp av support

Antwort von Power.no - Rud
very helpful staff from the beginning to the end of the purchase and transferring data from one IP to another even lent wifi And they patiently waited for the end thank you very much

Hyggelig betjening
veldig hjelpsomme
Kommer til og handle mere på Power Rud.

Antwort von Power.no - Rud
Svært dårlig oppfølging i forbindelse med planlegging og bestilling av kjøkken via Power, Rud. Alt for lav kapasitet. Startet prosessen i vinter, og har fortsatt ikke fått et komplett tilbud i august! Dyktige og hyggelige når vi møtes, men det stopper tilnærmet opp etter hvert møte. Nå har de slettet tilbudet vårt, og umulig å booke ny time. De ringer ikke opp, selv om de sier de skal. Kontaktperson er aldri i butikken når vi stikker innom....Tilbudet var forøvrig på brukeren til min mann; Dag-Håkon Eriksen.

Antwort von Power.no - Rud
God pris på produktet vi kjøpte, men dårlig sørvice og fikk feil informasjon om hva som fulgte med produktet vi kjøpte.

Antwort von Power.no - Rud
Jeg ble veldig godt mottatt, og selgeren var problemorientert, og fant raskt frem til hvilket tv jeg skulle ha. Dette var torsdag. Så skulle den kalibreres. Fredag var den ikke ferdig. Lørdag hørte jeg ingen ting. Isac mandag kl 1230 ringte jeg, på servicetelefonen kunne de ikke svare, men jeg skulle bli oppringt. Nå en halv time senere har jeg fortsatt ikke hørt noe.

Antwort von Power.no - Rud
Fikk kjøpt akkurat det jeg var ute etter hyggelig betjening 🙂

Antwort von Power.no - Rud
Var innom her om dagen hvor jeg møtte på to veldig høffelige ordentlige menn. Mener det var Jakob og Iver de het. Fikk en ordentlig god opplevelse, med masse fin hjelp. Jeg kommer 100% tilbake etter dette!

Antwort von Power.no - Rud
De forholder seg ikke til 30-minutters garantien ved klikk og reserver.
Jeg møtte opp litt før det var gått 30 minutter etter at jeg reserverte produktet på nett. Fikk beskjed at det kunne ta opp til en time (til) for å finne frem produktet. Den ansatte mente han hadde sitt på det tørre siden jeg ikke hadde fått hentemelding.
30-minutters garantien hadde åpenbart ingen verdi.
Bomtur, kjørte hjem og returnerte senere, ble da ekspedert av en hyggelig kar.

Antwort von Power.no - Rud
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.