Unternehmen hat geantwortet
Fikk først ett leverings estimat som ble endret til juni og så til September 2026. Så kom varen i April. Opprinnelig var det tidligere en April. Men fikk varen nærmere tidsvinduet som ble opplyst.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte varer med click og hent. Fikk en fantastisk serviceminded ung person som ekspederte denne bestillingen. Dette gjorde dagen min, takk.
Unternehmen hat geantwortet
Power Rud har vært en av de dårligste Power-butikkene i landet når det gjelder kundeservice, men det siste året har de blitt mye bedre på kundeservice, veldig bra!
Løxaveien 5, 1351, Rud, Norwegen

Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Power.no - Rud
Effektiv og hyggelig handel med kyndig personale

Antwort von Power.no - Rud
Hyggelig og hjelpsom betjening. Gode produkter til en god pris

Antwort von Power.no - Rud
Betalte for levering av Tv og oppsett av Tv og lydplanke.
De kom 3 timer for sent, koblet Tv feil slik at jeg fortsatt etter 2 dager ikke har kanaler, de hadde ikke tid til å gjøre det om igjen. Det samme med lydplanken, den står fortsatt i esken da de nektet å sette den opp...de snakket kun engelsk og den var vanskelig å forstå.
Jeg fikk ikke det jeg betalte for og jeg er eldre så jeg valgte å betale for dette da jeg ikke er teknisk av meg...så det var skuffende service!
Catrine Tørnqvist Hansen

Antwort von Power.no - Rud
Kom for å hente en click & collect vare. Han som stod på vareutlevering var helt fantastisk. Jeg måtte kjøpe noe tillegsutstyr så måtte inn i butikken. Dårlig vibe, snakket med tre personer før jeg fant rett vare (selv), alle bar preg av at de ville gå hjem, og jeg satt med en sånn følelse av at jeg bare var tiø bry. Omtrent ingen kunder i butikken. Klokka var 20.45 så skjønner at man kanskje er litt lei, men jeg fikk ikke lyst å handle her igjen.

Antwort von Power.no - Rud
Fikk forslag på å bruke poeng. En i utgangspunktet rabattert vare ble min uten noen kostnad

Antwort von Power.no - Rud
Etter litt frem og tilbake og laaang ventetid på ekspeditør som jeg hadde avtale med ble jeg betjent av en annen, kvalifisert medarbeider som resulterte i kjøp m/oppfølgning. Sistnevnte tok uoppfordret kontakt!!!! Håper ikke alle kunder må vente like lenge som meg…..

Antwort von Power.no - Rud
Ryddig og oversiktlig butikk. Hyggelig og hjelpsomt personell.

Antwort von Power.no - Rud
Fikk god og ærlig info av en veldig kunnskapsrik ansatt. Veldig fornøyd med handelen.

Antwort von Power.no - Rud
Altfor få ansatte i kjernetiden. Lenge å vente for å få hjelp.

Antwort von Power.no - Rud
Fikk beskjed om å hente varer og tok fri fra jobben. Kun en av to produkter var ankommet når jeg skulle hente ut på lager. Da hadde jeg allerede betalt uten at selger hadde sjekket om varene var på lager.

Antwort von Power.no - Rud
Kjøpte Iphone 17 og bestilte overføring fra gammel til ny telefon gjort i butikken. Skulle ta 1-2 timer.
Måtte ned en gang da de ikke fikk det til.
Skulle ta 1-2 timer. Hørte ingenting, ingen svarte på telefon, reiste ned til slutt for å høre hvordan det gikk. Skulle på jobbreise!
Telefonen var forlatt, de hadde ikke fått det til. Ingen beskjed til meg som kunde.
Betalte telefon kl 17.17, kjøpet gjort 12.00.
5 timer etterpå hadde personer gått hjem, ingen visste noe!
Måtte kjøpe ny Apple watch for at den skulle være kompatibel til ny telefon. Kjøpet prøvd gjort noen dager senere.
Måtte vente 35 min før jeg ble ekspedert. Ingen kø ordning. Kunder kom inn og fikk service med kjøp av printer og kabel til telefon før jeg ble betjent.
Opplevde at klokken jeg ønsket ikke var utstilt. Jeg kunne ikke få åpnet pakken og prøvet klokken før kjøp. Da gikk jeg.
Fikk super service og kjøpte klokke på Eplehuset.
Overføring fra gammel til ny telefon gjorde jeg selv, uten problemer.
Jeg setter aldri mine ben innenfor Power Rud!!
Skjer dere!!

Antwort von Power.no - Rud
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.