Power.no - Rud Bewertungen 80

3,9

Løxaveien 5, 1351 Rud, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fikk først ett leverings estimat som ble endret til juni og så til September 2026. Så kom varen i April. Opprinnelig var det tidligere en April. Men fikk varen nærmere tidsvinduet som ble opplyst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte varer med click og hent. Fikk en fantastisk serviceminded ung person som ekspederte denne bestillingen. Dette gjorde dagen min, takk.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Power Rud har vært en av de dårligste Power-butikkene i landet når det gjelder kundeservice, men det siste året har de blitt mye bedre på kundeservice, veldig bra!

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Løxaveien 5, 1351, Rud, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Rud

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

80 Bewertungen

Veldig god betjening. Fin kommunikasjon

2. Juni 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god betjening og fin kommunikasjon. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Meget dra service

2. Juni 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en meget bra opplevelse og fikk god service.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hyggelig selger og veldig god hjelp av…

Hyggelig selger og veldig god hjelp av support.

Hei Berit,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Rud var god, og at du fikk god hjelp underveis.

God hjelp og veiledning

Veldig bra hjjelp til varen jeg kjøpte.

31. Mai 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og veiledning ved kjøpet ditt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektiv og hyggelig handel med kyndig…

Effektiv og hyggelig handel med kyndig personale

29. Mai 2026

Hei Flemming,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at handelen på Rud opplevdes som både effektiv og hyggelig, og at den gode hjelpen ble satt pris på.

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. Gode produkter til en god pris

29. Mai 2026

Hei Lina,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hjelpsom, og at du er fornøyd med både produktene og prisen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betalte for levering av Tv og oppsett…

Betalte for levering av Tv og oppsett av Tv og lydplanke.
De kom 3 timer for sent, koblet Tv feil slik at jeg fortsatt etter 2 dager ikke har kanaler, de hadde ikke tid til å gjøre det om igjen. Det samme med lydplanken, den står fortsatt i esken da de nektet å sette den opp...de snakket kun engelsk og den var vanskelig å forstå.
Jeg fikk ikke det jeg betalte for og jeg er eldre så jeg valgte å betale for dette da jeg ikke er teknisk av meg...så det var skuffende service!
Catrine Tørnqvist Hansen

26. Mai 2026

Hei Catrine,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Det er leit å høre at du har hatt problemer med oppsett av din TV i etterkant av at du har handlet hos oss, dessverre er det ofte forskjell på hjemlevering og oppsett av TV da de aller fleste transportfirma ikke har muligheten til å utføre oppsett på TV. Allikevel er dette noe du skulle ha blitt informert om i butikk når kjøpet ble gjort, og jeg beklager dersom dette ikke ble gjort.

Dersom du fortsatt har problemer med TVen din, så ta gjerne kontakt med vår kundeservice eller kom innom oss i butikk - så skal vi bistå deg så godt vi kan.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Linn

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kom for å hente en click & collect…

Kom for å hente en click & collect vare. Han som stod på vareutlevering var helt fantastisk. Jeg måtte kjøpe noe tillegsutstyr så måtte inn i butikken. Dårlig vibe, snakket med tre personer før jeg fant rett vare (selv), alle bar preg av at de ville gå hjem, og jeg satt med en sånn følelse av at jeg bare var tiø bry. Omtrent ingen kunder i butikken. Klokka var 20.45 så skjønner at man kanskje er litt lei, men jeg fikk ikke lyst å handle her igjen.

Hei Heidi,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er veldig fint å høre at du fikk god hjelp på vareutleveringen. Samtidig er det leit å lese at besøket inne i butikken ga en helt annen følelse, spesielt når du måtte lete deg frem selv og satt igjen med inntrykket av å være til bry.

Det er nyttig tilbakemelding, og særlig når du beskriver både det som fungerte godt og det som ikke gjorde det. Vi setter pris på at du tok deg tid til å skrive dette.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Rud⚡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk forslag på å bruke poeng

Fikk forslag på å bruke poeng. En i utgangspunktet rabattert vare ble min uten noen kostnad

Hei Erlend,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du fikk forslag om å bruke poengene dine, og at det ga ekstra god verdi på kjøpet ditt.

Det er veldig fint at opplevelsen ble så positiv, spesielt når bonusen kunne brukes på en vare som allerede var rabattert.

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Rud var så god. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte varer med click og hent

23. Mai 2026

Hei Dawn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at Click og hent bestillingen ble en så god opplevelse, og at servicen gjorde dagen din ekstra bra.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

UFORTJENT TÅLMODIGHETEtter litt frem og tilbake og laaang…

Etter litt frem og tilbake og laaang ventetid på ekspeditør som jeg hadde avtale med ble jeg betjent av en annen, kvalifisert medarbeider som resulterte i kjøp m/oppfølgning. Sistnevnte tok uoppfordret kontakt!!!! Håper ikke alle kunder må vente like lenge som meg…..

22. Mai 2026

Hei Jan,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er veldig bra å høre at du til slutt fikk god hjelp og oppfølging, og at det endte med et kjøp. Samtidig skjønner vi godt at lang ventetid trekker ned helhetsinntrykket.

Vi setter pris på at du også trekker frem den gode hjelpen du fikk underveis. Tilbakemeldingen din er verdifull.

Ryddig og oversiktlig butikk

Ryddig og oversiktlig butikk. Hyggelig og hjelpsomt personell.

22. Mai 2026

Hei Elise,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at butikken oppleves som ryddig og oversiktlig, og at du fikk god hjelp under besøket. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Power Rud har vært en av de dårligste…

13. Mai 2026

Hei Andreas,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at opplevelsen hos POWER Rud har blitt mye bedre det siste året, og at kundeservicen nå oppleves som veldig bra.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fikk først ett leverings estimat som…

5. Mai 2026

Hei der,

Takk for at du delte opplevelsen din. Det er bra at varen kom frem, og fint å høre at leveringen til slutt landet nærmere tidsvinduet som ble opplyst.

Samtidig skjønner vi godt at skiftende leveringsestimater kan oppleves forvirrende underveis. Tilbakemeldingen din er nyttig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk god og ærlig info av en veldig…

Fikk god og ærlig info av en veldig kunnskapsrik ansatt. Veldig fornøyd med handelen.

9. Mai 2026

Hei Rud,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og ærlig informasjon, og at opplevelsen i varehuset var så bra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Altfor få ansatte i kjernetiden

Altfor få ansatte i kjernetiden. Lenge å vente for å få hjelp.

9. Mai 2026

Hei METTE-LISEN,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er kjedelig å høre at det tok lang tid å få hjelp i butikken, spesielt i kjernetiden.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din, og håper neste besøk blir bedre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Rud⚡

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lite kontroll på vareflyt…

Fikk beskjed om å hente varer og tok fri fra jobben. Kun en av to produkter var ankommet når jeg skulle hente ut på lager. Da hadde jeg allerede betalt uten at selger hadde sjekket om varene var på lager.

8. Mai 2026

Hei Stein,

Beklager så mye for opplevelsen din – du skal selvfølgelig ikke måtte ta fri fra jobb for å hente varer som ikke er kommet inn, særlig ikke når alt er betalt og ikke kontrollert mot lager først.
Vi tar dette videre internt og går gjennom rutinene våre for lagerkontroll før betaling, slik at dette ikke skjer igjen 👍

Jeg har i tillegg sendt deg en egen mail med en kompensasjon som jeg håper kan bidra med å rette litt på inntrykket ditt.
Vi ønsker deg velkommen tilbake for en hyggelig handel 😊

Veronica

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte Iphone 17 og bestilte overføring…

Kjøpte Iphone 17 og bestilte overføring fra gammel til ny telefon gjort i butikken. Skulle ta 1-2 timer.
Måtte ned en gang da de ikke fikk det til.
Skulle ta 1-2 timer. Hørte ingenting, ingen svarte på telefon, reiste ned til slutt for å høre hvordan det gikk. Skulle på jobbreise!
Telefonen var forlatt, de hadde ikke fått det til. Ingen beskjed til meg som kunde.
Betalte telefon kl 17.17, kjøpet gjort 12.00.
5 timer etterpå hadde personer gått hjem, ingen visste noe!
Måtte kjøpe ny Apple watch for at den skulle være kompatibel til ny telefon. Kjøpet prøvd gjort noen dager senere.
Måtte vente 35 min før jeg ble ekspedert. Ingen kø ordning. Kunder kom inn og fikk service med kjøp av printer og kabel til telefon før jeg ble betjent.
Opplevde at klokken jeg ønsket ikke var utstilt. Jeg kunne ikke få åpnet pakken og prøvet klokken før kjøp. Da gikk jeg.
Fikk super service og kjøpte klokke på Eplehuset.
Overføring fra gammel til ny telefon gjorde jeg selv, uten problemer.
Jeg setter aldri mine ben innenfor Power Rud!!
Skjer dere!!

24. April 2026

Hei Hanne,

Beklager på det sterkeste den opplevelsen du hadde i vår POWER butikk.
Både manglende oppfølging rundt overføring av telefon, fravær av beskjed når ting ikke fungerte, lang ventetid og dårlig organisert kø er langt unna den servicen vi skal levere.

Vi tar tilbakemeldingen din svært alvorlig og bruker den internt for å forbedre våre rutiner, spesielt rundt dataoverføring, kommunikasjon underveis og håndtering av ventende kunder 👍
Takk for at du tok deg tid til å beskrive hele opplevelsen – det gir oss et tydelig grunnlag for å skjerpe oss.

Ønsker deg uansett velkommen tilbake for en hyggeligere handel 😊

Veronica

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr