Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktivert... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kjempeservice på Power Lørenskog! Jeg kjøpte en printer på klikk og hent før pinsen. Måtte returnere den da blekkpatronene som fulgte med var knusktørre uken etter. Fikk pengene tilbake uten noe spørs... Mehr ansehen
Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Norwegen

Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Power.no - Lørenskog
Super service,flink til å forklare og vis produkter.

Antwort von Power.no - Lørenskog
For lang tid å vente i butikk - TV-avd. og ved utlevering. Fin service når hjelpen først kom og hjelp til og inn i bil.

Antwort von Power.no - Lørenskog
Jeg må dessverre henge ut en selger som ble for ivrig og jeg som ble lettlurt. Han prøvde å selge meg Telia X med ubegrenset data til 349,- og itillegg skulle jeg få med den støvsugeren jeg hadde opprinnelig tenkt å kjøpe.
For godt til å være sant gikk jeg med på det og etter å ha snakket med Telia selv, koster abonnementet 499,-
Det ble en tur til butikken i Lørenskog. Heldigvis var det en som virket å ha mer erfaring som ordnet opp i det.
Mathias H.? Gjør jobben skikkelig neste gang og ikke la kollegaen din ordne opp i rotet ditt!

Antwort von Power.no - Lørenskog
Å få beskjed om å stå i kø, for å hente click og collect, etter 40-45min komme frem, at nei det skulle jeg fått i kassa, der de sendte meg til køen.

Antwort von Power.no - Lørenskog
Fantastisk opplevelse. En utrolig hyggelig kundebehandler. På power Lørenskog og etterpå Alnabru.

Antwort von Power.no - Lørenskog
Ble møtt av en kjempehyggelig selger fra Bergen. Hun hadde god kunnskap om de ulike hvitevarene og ga gode anbefalinger. Servicen var upåklagelig, tok seg god tid til oss, var rolig og behagelig. Vi gikk derfra og følte at vi virkelig hadde fått VIP behandling av selgeren!

Antwort von Power.no - Lørenskog
Hyggelig og effektiv kundebehandling, god pris.

Antwort von Power.no - Lørenskog
Til tross for mye folk og litt "kaos" (åpningsfest med mye folk), så hadde de en rask og effektiv ekspedering.
Vi fikk raskt hjelp av en svært hyggelig medarbeider som hjalp oss med å få det vi trengte.

Antwort von Power.no - Lørenskog
Mitt inntrykk er at Power må ha satset på sitt personale, uansett butikk blir jeg fanget og føler meg sett og velkommen i butikken. Føler en trygghet å snakke med ansatte som forklarer og veileder som gjør meg trygg på å kjøpe et ønsket produkt. Har handlet alt av nødvendig produkter gjennom mange år hos Power.

Antwort von Power.no - Lørenskog
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.