Power.no - Lørenskog Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Solheimsveien 6-8, 1473 Lørenskog, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktivert... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte på nett for henting i butikk. Svært hjelpsomt og hyggelig personale. Men, fikk hentemelding nr 2 etter at varen var hentet dagen før. Dette er ikke problem for meg, men kanskje prosedyrene... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lørenskog

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

260 Bewertungen

Alle Bewertungen

10.279 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres tilbud fra tid til tid er bra

Deres tilbud fra tid til tid er bra. Jeg har kjøpt ørepropper som tilbud og er fornøyd med det.

25. Juni 2026

Hei Mohamad,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med øreproppene og opplever at tilbudene våre fra tid til annen er gode.

Rask og hyggelig handel

24. Juni 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen var både rask og hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Lørenskog.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Parkeringsbot

Jeg har handlet på Power Lørenskog i en årrekke, og overraskelsen var derfor stor da jeg kom ut og hadde fått en parkeringsbot. Dette var tydeligvis noe nytt de hadde begynt med som jeg ikke hadde fått med meg. Joda etterpå så jeg at det var kommet opp skilt og plakater, men når man har handlet der i mange år og aldri trengt å registrere seg; da er ikke dette noe man tenker på når man bare skal inn og ut.

Klagde selvsagt til gribbene i P-Service med kvittering av kjøpet mitt. Sendte henvendelse til Power sin kundeservice, men der fikk jeg ingen hjelp. Enden på visa var at jeg fikk halvert boten, men dette var ikke et bra inntrykk.

Jeg handler nå heller på nabo Elkjøp hvor man ikke trenger å bekymre seg for å få bot.

8. Juni 2026

Hei Richard,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er leit å høre at besøket hos POWER Lørenskog endte med en parkeringsbot, særlig når du har handlet der i mange år og dette kom uventet.

Jeg forstår godt at dette ga et dårlig inntrykk, selv om skilting var satt opp. Når en rutine endres på et sted man kjenner godt, er det fort gjort å ikke få det med seg med en gang.

Det er bra at du i det minste fikk boten redusert, men opplevelsen du beskriver er likevel ikke slik den burde være. Tilbakemeldingen din er viktig, og vi setter pris på at du tok deg tid til å si ifra.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lørenskog⚡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk å handle av en så service…

Fantastisk å handle av en så service innstilt kar som Kasper. Positiv og veldig opptatt av kundens behov. Leverte super handle opplevelse! Jeg vet hvem jeg vil handle av neste gang også :)

22. Juni 2026

Hei Siri-Lotte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god handleopplevelse hos POWER Lørenskog, og at servicen gjorde så positivt inntrykk.

Vi setter stor pris på at du trekker frem engasjementet, hjelpsomheten og fokuset på behovene dine. Slike opplevelser betyr mye.

Dårlig service

Dårlig service

22. Juni 2026

Hei Yared,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du opplevde servicen du fikk hos oss som dårlig, det er jo ikke slik vi ønsker at ditt inntrykk av oss skal være og jeg beklager for dette. Kom gjerne innom oss og henvis til din omtale, så kan vi se på hva som gikk galt da du var her sammen og se om det finnes en løsning.🤗

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og hun gjorde alt hun kunne til det beste for meg. Jeg har bare gode kundeopplevelser med Power på Lørenskog. De har virkelig skjønt hva god kundeservice er.

20. Juni 2026

Hei A. Marthinsen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp hos POWER Lørenskog, og at opplevelsen din var så positiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at butikken har gitt deg gode opplevelser over tid.

Hyggelig og kunnskapsrik betjening

Hyggelig og kunnskapsrik betjening. Godt tilbud

21. Juni 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både kunnskapsrik og hyggelig, og at du fant et godt tilbud hos POWER Lørenskog.

Super service i butikken😊

20. Juni 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk super service i butikken, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med handle opplevelsen…

Veldig fornøyd med handle opplevelsen på Alna og Lørenskog. Dyktige selgere også som var veldig behjelpelige.

Hei Ømer,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god handleopplevelse både på Alna og Lørenskog, og at du opplevde selgerne som dyktige og hjelpsomme.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Super service av Gautha

Super service Gautha

19. Juni 2026

Hei Leif,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk super service hos POWER Lørenskog.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening som kunne gi råd og…

God betjening som kunne gi råd og veiledning.

Hei venn,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig fint å høre at du fikk god veiledning og betjening hos POWER Lørenskog.

Hei Lars-Eirik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen var kjapp og at du er fornøyd med prisen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Litt både og

Lett å bestille ting, kunne vert enklere å spore, det sår bare at ordren klargjøres til og me på forventet leveringsdato, har ikke fått noe oppdateringer, dette er veldig dumt da man potensielt skal kunne bruke mye penger.

Hei kjære kunde,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, det setter vi pris på!

Vi beklager for mangelfull informasjon og utfordringene du har opplevd med sporing av ordren din. Vi forstår at dette er frustrerende, og din tilbakemelding tas med videre internt for å se om vi kan finne muligheter for å utbedre dette.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i butikk eller via vår kundeservice så skal vi gjøre vårt beste for å gi deg en oppdatering på din ordre.📞💬

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen var veldig hyggelig og…

Servicen var veldig hyggelig og hjelpsom. Butikken er flott.

Hei Aleksandra,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde servicen som hjelpsom og at du likte butikken.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Poszło sprawnie i szybko szczego jestem…

Poszło sprawnie i szybko szczego jestem zadowolony

Cześć Adam,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt gikk raskt og smidig, og at du er fornøyd med opplevelsen hos POWER Lørenskog.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og håper vi kan gi deg en like god opplevelse neste gang også.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fikk sms om at varen jeg hadde…

Jeg fikk sms om at varen jeg hadde bestilt (en tank for retur av overflødig toner) hadde ankommet. Jeg hadde venta i 2 uker.
Når jeg kom til Power Lørenskog så fant de ikke varen! Etter å ha vært i butikken i 1 time måtte jeg gå.
Jeg har en printer fordi jeg har et behov for den! Tror jeg må tenke meg om før jeg bestiller kritisk del hos Power igjen!

9. Juni 2026

Hei Roy,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Jeg beklager for opplevelsen du hadde og at varen du hadde bestilt og fått hentemelding på allikevel ikke var tilstede i butikken da du var innom oss, jeg forstår godt at dette er frustrerende.😔

Butikken er informert om din tilbakemelding og jeg håper de har fått ordnet opp i dette med deg direkte, da jeg ser at besstillingen din skal ha blitt overført til en annen butikk.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skulle hente ett forhåndsbestilt og…

Skulle hente ett forhåndsbestilt og betalt produkt. Henvendte oss i hovedkassa, men ble henvist videre til en annen avdeling. Her var det få ansatte som var tilgjengelig. Fikk etterhvert hjelp av en vi huket tak i ( ventet nesten 30 minutter) da havnet vi tilbake i kassen hvor vi startet. Han som hjalp oss var super han. Kanskje alle henteproduktene burde vært stående i hovedkassa ( der det er ansatte tilgjengelig)

13. Juni 2026

Hei Anett,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om det du opplevde når du var hos oss, det setter vi stor pris på!

Jeg beklager for at det ble mye frem og tilbake ved ditt besøk, og at det tok så lang tid før du til slutt fikk utlevert varen du hadde forhåndsbestilt. Jeg forstår godt at dette oppleves som frustrerende, og det var virkelig ikke meningen å gjøre besøket ditt hos oss så rotete.😔

Vi tar med oss din tilbakemelding videre og vil se på våre rutiner internt for å se om det er mulig for oss å gjøre utbedringer her i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Takk til Tom I kassa for langt over…

Takk til Tom I kassa for langt over snittet god kundeservice

13. Juni 2026

Hei Idar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kundeservice langt over snittet hos POWER Lørenskog.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og slike tilbakemeldinger betyr mye.

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Lørenskog var rask og effektiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper å se deg igjen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det tok veldig lang tid med utlevering…

Det tok veldig lang tid med utlevering av produktet. Etter ca 40 minutters venting, viste det seg at de ikke hadde produktet på lager. Vi fikk til slutt utstillingsmodellen i stedet og 8 prosent i avslag på prisen. Har også tidligere opplevd at lagerstatus i systemet ikke stemmer med virkelig status.

Hei Roger,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er leit å høre at utleveringen tok så lang tid, og at lagerstatusen ikke stemte med det som faktisk var tilgjengelig i butikken.

Det er bra at dere til slutt fant en løsning der og da, men vi forstår godt at ventetiden og usikkerheten trekker ned totalinntrykket.

Tilbakemeldinger som dette er verdifulle, særlig når det gjelder samspillet mellom lagerstatus og faktisk beholdning i butikk. Vi tar det med oss videre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lørenskog⚡

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr