Power.no - Lørenskog Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Solheimsveien 6-8, 1473 Lørenskog, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktivert... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte på nett for henting i butikk. Svært hjelpsomt og hyggelig personale. Men, fikk hentemelding nr 2 etter at varen var hentet dagen før. Dette er ikke problem for meg, men kanskje prosedyrene... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lørenskog

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

260 Bewertungen

Alle Bewertungen

10.319 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk fantastisk service av ei lyshåret…

Fikk fantastisk service av ei lyshåret jente i hvitevare avdelingen. God på å forklare blid og hyggelig uten å presse. Utrolig få som virkelig kan selger yrket men hun kunne det.

Hei Line,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i hvitevareavdelingen på Lørenskog, og at opplevelsen var både trygg, hyggelig og informativ.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veldig dårlig kundeservice hos Power…

Veldig dårlig kundeservice hos Power Lørenskog.

Jeg fant en ladekabel på nett til 199 kroner, og nettsiden viste at den var på lager i butikken. Da jeg kom dit, fant jeg kabelen på et stativ som også var merket med 199 kroner. I kassen viste det seg plutselig at den kostet 299 kroner. Selgeren forklarte at jeg hadde funnet feil type.

Jeg spurte om han kunne hjelpe meg med å finne riktig kabel, men ble bare sendt videre til mobilavdelingen. De ansatte der gjorde ingen reell innsats for å lete og ga meg raskt beskjed om at varen ikke fantes lenger. Dette til tross for at nettsiden viste den som tilgjengelig både på Power Lørenskog og i flere andre butikker.

Jeg påpekte at lagerstatusen viste at varen skulle finnes i butikken, men fikk verken noen forklaring eller hjelp til å undersøke saken nærmere. Jeg gikk derfor ut av butikken og reserverte varen på nett. Kort tid senere fikk jeg beskjed om at den var funnet og lå klar til henting.

Varen fantes altså i butikken hele tiden. Det som manglet, var vilje til å hjelpe kunden. En unødvendig frustrerende opplevelse og svært dårlig service.

Hei Ronarn,

Takk for at du deler din erfaring med oss.

Vi beklager så mye for den unødvendige frustrasjonen og den manglende hjelpen du opplevde hos Power Lørenskog. Det er beklagelig at du ble avvist i butikken til tross for at varen var på lager og ble klargjort for reservasjon rett etterpå. Slik skal det ikke være.

Din tilbakemelding vil blit tatt med videre internt hos oss slik at varehus kan gå over sine rutiner og skjerpe disse fremover, takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen POWER Kundeservice på vegne av POWER Lørenskog

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kundeservice

Hei Kjell,

Takk for vurderingen. Det setter vi pris på.

Fint å se at du har hatt en god opplevelse med kundeservice hos POWER Lørenskog.

Anbefales.

Ble raskt ekspedert og meget god kundeservice.

Hei Jane,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble raskt ekspedert og fikk meget god kundeservice.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Lørenskog.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hadde en selger som virkelig kan jobben…

Hadde en selger som virkelig kan jobben sin seriøst, som gjorde alt for kunden

3. August 2026

Hei Ronaldo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp av en selger som virkelig kunne jobben sin og gjorde det lille ekstra.

Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om, og vi håper du får like god hjelp neste gang også.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte på nett for henting i butikk

Bestilte på nett for henting i butikk. Svært hjelpsomt og hyggelig personale.
Men, fikk hentemelding nr 2 etter at varen var hentet dagen før. Dette er ikke problem for meg, men kanskje prosedyrene i butikken bør gjennomgås.

4. August 2026

Hei Dagfinn,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at henting i butikk fungerte godt, og at du møtte hjelpsomme og hyggelige ansatte.

Ekstra hentemelding etter at varen allerede var hentet skal naturligvis ikke skape forvirring, og innspillet ditt er nyttig. Slike meldinger kan i noen tilfeller sendes automatisk, men det er fint at du gjør oss oppmerksomme på det.

Vi setter stor pris på både de gode ordene og den konstruktive kommentaren din.

Åpnet pakken idag

Kjøpte gimbal på fredag og Åpnet pakken på søndag, men der mangler remotekontrollen, uten remotekontrollen er den ikke like lett å styre.

2. August 2026

Hei Ravinder,

Takk for at du deler din opplevelse med oss.

Det er leit å høre at varen du kjøpte hos oss manglet kontrolleren, det er jo ikke slik det skal være og vi beklager for ulempen dette har medført deg. Kom gjerne innom oss i butikk slik at vi kan bistå deg med å rette opp i dette, henvis gjerne til din omtale!

Med vennlig hilsen POWER Kundeservice på vegne av POWER Lørenskog

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig bra kundeservice !

Utrolig bra kundeservice etter at vi benyttet oss av prisgarantien. De ansatte løste det uten problemer.

31. Juli 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp med prisgarantien, og at alt ble løst på en smidig måte.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med POWER Lørenskog.

personale

personale , alltid god service ,

31. Juli 2026

Hei Husein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service og et personale som leverer hver gang.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette om POWER Lørenskog.

Bra hurtig vendlig

30. Juli 2026

Hei TERJE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var bra, hurtig og vennlig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette om POWER Lørenskog.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kjøpte en fryseboks men lokket suger…

Kjøpte en fryseboks men lokket suger seg ikke fast

28. Juli 2026

Hei Terje,

Terje, takk for at du deler dette. Det er skuffende å høre at fryseboksen ikke fungerer som forventet når lokket ikke slutter tett, og jeg forstår godt at det oppleves frustrerende. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til varehuset på Lørenskog, slik at de kan se nærmere på både produktopplevelsen og oppfølgingen rundt saken. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre både produkter og rutiner videre. 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg traff serviceinnstilt betjening…

Jeg traff serviceinnstilt betjening allerede ved inngangen, og det fortsatte med Morten på vinskap. Vi fikk en god prat. Det var ekstra morsomt at han foreslo nettopp det skapet jeg selv hadde plukket frem fra nettet. Da ble det kjøp.

25. Juli 2026

Hei Kjell-Ivar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt av serviceinnstilt betjening fra første stund, og at besøket i Lørenskog ble en så god opplevelse.

Ekstra gøy er det også når magefølelsen stemmer, og at skapet du hadde sett deg ut på nett viste seg å være helt riktig valg også i butikk.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig betjening og jeg fikk det jeg…

Hyggelig betjening og jeg fikk det jeg skulle ha:)

23. Juli 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og fant det du skulle ha.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som alltid hjelpsomne blade selgere pa…

Som alltid hjelpsomne blade selgere pa power Lorenskog. Tom passed pa att jeg har tatt o-bilett✌💯🇳🇴

18. Juli 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever hjelpsomme og blide selgere hos POWER Lørenskog, og ekstra fint at Tom passet på o-billetten også.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service

Ansatte var veldig hyggelig og imøtekommende. Måten de behandler og tar imot kundene er fantastisk.

21. Juli 2026

Hei Sitotaw,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og ble møtt på en så vennlig og imøtekommende måte i Lørenskog. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Nytt kjøleskap

Måtte kjøpe nytt kjøleskap, og ble møtt av en kunnskapsrik og veldig serviceinnstilt medarbeider.

20. Juli 2026

Hei Nils,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt av en kunnskapsrik og serviceinnstilt medarbeider da du skulle kjøpe nytt kjøleskap. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Innbytte kampanje.

Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og flinke ansatte. Vi håper at de rimelige maskinene fungerer greit til vårt bruk. Takk for handelen.

21. Juli 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp i Lørenskog, og at innbyttet ble ordnet på en smidig måte.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen, og håper de nye PC-ene passer perfekt til reisebruk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig og kunnskapsrik selger som…

Hyggelig og kunnskapsrik selger som heter Marius på Power Løreskog

14. Juli 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av en hyggelig og kunnskapsrik selger hos POWER Lørenskog.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og slike tilbakemeldinger betyr mye.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Våres opplevelse er veldig bra på power…

Våres opplevelse er veldig bra på power Lørenskog og han som jobber der som heter Gautha var hjelpsom og veldig snill.
Han hjalp oss med å løse vårt problem med telefoni som det tok oss lang tid før vi fikk løst det med ham.Tusen takk ,Gautha.🙂🙂🙂

18. Juli 2026

Hei Teresa,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere hadde en så god opplevelse hos POWER Lørenskog, og at dere fikk god hjelp med telefoniutfordringen.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at hjelpen dere fikk gjorde en forskjell.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Topp service i butikken, men.

Topp service i butikken, men lager for elektroavfall er grusomt. Har de som rydder tatt ferie? Dette er en del av butikken!

19. Juli 2026

Hei Kluge,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde topp service i butikken, og samtidig er det klart at området for elektroavfall ikke ga et godt inntrykk. Beklager opplevelsen.

Dette er nyttig tilbakemelding, og slike inntrykk er viktige fordi hele butikkopplevelsen teller.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr