Unternehmen hat geantwortet
Handel og service er dere veldig gode på 5 av 5. Men nåt det kommer til den biten med kundeparkering så har dere ordnet en greie som gjør att hvis vi ikke reggistrerer med bilnummer att vi er inne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tittet etter en ny gaming skjerm, fikk god hjelp av en ung Man, fant en enda bedre skjerm for bare 200 kroner mer enn jeg tenkte før jeg kom inn i butikken. 1920x1080 kan ikke måle seg mot denne 2... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig bra service eg er godt fornøyd med det eg har fått kunne kjøpe og gleder meg til neste kjøp. Alt I alt eg er veldig glad I derre.
Walkers gate 10, 1771, Halden, Norwegen

Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Power.no - Halden
Blid og hyggelig ung dame som boblet av hjelpsomhet og service. Jeg hadde bestemt meg for den vaskemaskinen jeg ville ha, og hun var meget hjelpsom med å forklare meg alt om produktet. At hun gjerne skulle selge meg litt mere tar jeg som et tegn på en god selger. Hele tiden høflig og vennlig pratsom. Humor hade hun også. Alt i alt en god opplevelse hos Power denne dagen.

Antwort von Power.no - Halden
Hyggelig betjening, men denne gangen ble det bare 4 stjerner, da selger pratet om mulig ekstra rabatt, men varen ble ikke registrert og rabatt ikke lagt inn så når vi kom i kassen gikk varen inn med full pris.

Antwort von Power.no - Halden
Bra. Hyggelig og overraskende at det ble løst.

Antwort von Power.no - Halden
Jeg fikk det jeg skulle, fort og greit, men ble møtt av parkeringsvakt og trussel om bot for å ha vært i butikken i 5-7 minutter. Parkerte utenfor på P-plass merket for kunder av Power, var inne i butikken under 10 minutter, p-vakt stod utenfor og truet med bot. Skulle visstnok registrert bilnr på vei inn i butikken, men det står det ingenting om på P-plass. Velger annen butikk neste gang

Antwort von Power.no - Halden
God service, hjelpsomt personale og betjening med smil og ønsker deg velkommen.

Hyggelig selger, MEN...
nødvendig å dra tilbake!
Tel. umulig å bruke!
Får beskjed at SIM-kort mangler...
Jeg hadde min 'gamle' tel. med meg, pga SIM-kort,
men fikk beskjed om at han trengte det ikke,
at alt var i orden.
Dro hjem, og oppdaget den IKKE var i orden.
Veldig upraktisk når jeg er avhengig av folk som kan kjøre meg, eller må ta taxi...
Dessuten: fått bonus???

Antwort von Power.no - Halden
Jeg holdt av varen kjørte bort pg fikk den med en gnag. Alt var fint og lett☺️

Antwort von Power.no - Halden
Kjøpte ny vaskemaskin. Ble møtt av en hyggelig og servicevennlig ansatt

Antwort von Power.no - Halden
Hurtig ekspedert av en hyggelig ansatt. Virket kunnskapsrik

Antwort von Power.no - Halden
POWER Halden yter utrolig bra kundeservice og forståelse for kundens behov og de er veldig løsningsorienterte når problemer oppstår

Antwort von Power.no - Halden
Skulle kjøpe noe på outleten. På det produktet manglet det en del, de ansatte visste ikke om det hadde noe med funskjonen på produktet. det var heller ikke registrert at det manglet å delen var ikke å få tak i heller. De var ikke villig å gå ned mer i pris heller. Det var lang ventetid for å få bistand til å finne produkt også.

Antwort von Power.no - Halden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.