Power.no - Halden Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Walkers gate 10, 1771 Halden, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blid og hyggelig ung dame som boblet av hjelpsomhet og service. Jeg hadde bestemt meg for den vaskemaskinen jeg ville ha, og hun var meget hjelpsom med å forklare meg alt om produktet. At hun gjerne s... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Handel og service er dere veldig gode på 5 av 5. Men nåt det kommer til den biten med kundeparkering så har dere ordnet en greie som gjør att hvis vi ikke reggistrerer med bilnummer att vi er inne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tittet etter en ny gaming skjerm, fikk god hjelp av en ung Man, fant en enda bedre skjerm for bare 200 kroner mer enn jeg tenkte før jeg kom inn i butikken. 1920x1080 kan ikke måle seg mot denne 2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra service eg er godt fornøyd med det eg har fått kunne kjøpe og gleder meg til neste kjøp. Alt I alt eg er veldig glad I derre.

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Walkers gate 10, 1771, Halden, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Halden

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9.085 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra service eg er godt fornøyd…

2. August 2026

Hei Shkodran,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med servicen og det du har kjøpt hos oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at du allerede gleder deg til neste kjøp.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra service av personalet.

Bra service av personalet.

2. August 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra service av personalet i Halden, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Arve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av en kunnskapsrik ekspeditør i Halden den 30. juli.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og slike tilbakemeldinger betyr mye.

Hyggelige personer

Hyggelige personer, imøtekommende og serviceinnstilte. Fant varen raskt og effektivt til meg.

29. Juli 2026

Hei Fredrik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, og at du fikk rask og effektiv hjelp i Halden-butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Helt grei rask service

Helt grei rask service. Hjalp til med å sjekke lager manuelt, bærehjelp med mer

16. Juli 2026

Hei kai,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask service og god hjelp i Halden, både med manuell lagersjekk og bærehjelp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Får alltid god hjelp og veiledning på…

Får alltid god hjelp og veiledning på Power i Halden. Vennlige ansatte som alltid gjør sitt beste for å hjelpe hvis det skulle være noe problem

24. Juli 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid får god hjelp og veiledning hos POWER i Halden, og at de ansatte oppleves som vennlige og løsningsorienterte.

Hei Eivind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse hos POWER Halden.

GOD kundeservice

GOD kundeservice, møtt med ett smil når du kommer inn I butikken.

14. Juli 2026

Hei Ann Kristin Snekkestad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Halden var så god, og at du ble møtt med et smil i butikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tittet etter en ny gaming skjerm

1920x1080 kan ikke måle seg mot denne 2k skjermen.

14. Juli 2026

Hei vikingofnorway,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i butikken, og at du endte opp med en skjerm du er enda mer fornøyd med.

Det høres ut som besøket i Halden ble en skikkelig oppgradering for gamingopplevelsen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt dårlige språkformer

Den unge mannen i kassen fikk ikke opp esken som var låst med produktet jeg skulle ha, så han sa faen jeg er helt autist i dag, mens han lo hånete av det. Jeg sa jeg er autist jeg hadde flint klart og åpne en boks.. også ble jeg veldig lei meg, vil aldri komme tilbake til power

Hei Elida,

Det du beskriver er ikke greit, og jeg forstår at dette gjorde deg veldig lei deg.

Jeg kan hjelpe med å få dette sendt videre, men jeg trenger e-postadressen din først.

Send gjerne:
1. E-postadressen din
2. Gjerne dato for besøket i Halden-butikken
3. Om du husker omtrent tidspunkt eller navn på medarbeideren

Hvis du har flere detaljer om hendelsen, kan du også skrive dem i samme svar.

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse.

Veldig god sørvis

Hei Torunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Halden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den egentlige kundenoppga mitt nummer

Den egentlige kundenoppga mitt nummer. Nå har jeg fått 3 vurderinger.

Hei Tore,

Takk for at du deler din tilbakemelding med oss.

Det er leit å høre at det er blitt registrert et feil telefonnummer på et kjøp hos oss, det er selvfølgelig ikke noe som skal skje - men det kan allikevel forekomme dersom den opprinnelige kunden har vært uheldig og skrevet feil på en nettordre eller at en ansatt hos oss har hørt feil av kunden. Vi beklager ulempen dette har medført for deg med tanke på epost/SMS-korrespondanse.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Fungerte ikke som lovet

Fungerte ikke som lovet. Ble levert tilbake uten problemer.

10. Juli 2026

Hei buca,

Takk for at du delte opplevelsen din.

Det er bra å høre at tilbakeleveringen gikk enkelt, selv om produktet ikke fungerte som forventet.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og tar den med oss videre.

Hyggelig betjening og rask avklaring

Hyggelig betjening og rask avklaring

10. Juli 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både hyggelig betjening og rask avklaring hos POWER Halden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Positiv hyggelig og hjelpsom…

Positiv hyggelig og hjelpsom kundebehandler.

5. Juli 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Halden var positiv, og at du møtte en hyggelig og hjelpsom kundebehandler.

Hyggelig betjening

6. Juli 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen i Halden som hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjelpsomme ,hyggelige ansatte har fått…

Hjelpsomme ,hyggelige ansatte har fått masse god hjelp med flere ting og det har ikke kostet meg noe👍🤩dette gjelder Halden👌.

4. Juli 2026

Hei Torill,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du har fått god hjelp av hjelpsomme og hyggelige ansatte i Halden.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at du har fått hjelp med flere ting underveis.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service opplevd er upåklagelig og de…

Service opplevd er upåklagelig og de gikk langt over normal god service som jeg alltid opplever ved Power Halden. De løste utfordringen ved mitt kjøp på en ypperlig, og overaskende positiv måte.

2. Juli 2026

Hei Øyvind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Halden var så god, og at utfordringen med kjøpet ditt ble løst på en så positiv måte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bruker stort sett alltid Power når…

Jeg bruker stort sett alltid Power når jeg handler elektriske varer. Fornøyd med service, personalet og pris. Topp behandling har jeg fått.

2. Juli 2026

Hei Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du stadig velger POWER, og at du er fornøyd med både service, pris og opplevelsen i Halden. Slike ord setter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rask og god service på det jeg trengte…

Rask og god service på det jeg trengte hjelp til.

1. Juli 2026

Hei KENT,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp med det du trengte.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr