Power.no - Alnabru Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Smalvollveien 65, 0667 Oslo, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kjøpte skriver outlet. Jeg spurte om blekkpatronene medfulgte og fikk ja. Vel hjemme og nesten ferdig med installering oppdages at blekket var inntaket. Tilbake for å få nye, dere hadde ikke. Hjem ett... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ble møtt av en hyggelig dame straks jeg satte foten inn på avdelingen, vi fant fort ut av hva slags vare det gjaldt. Varen måtte hentes på lageret. Takk for en glimrende jobb og hyggelig betjening

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og effektiv service på power alnabru, med henting av nytt kjøleskap og innlevering av det gamle. Positiv og hyggelig fyr i skranken som også leverte ut varer, tror han heter Andreas

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Alnabru

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

175 Bewertungen

Alle Bewertungen

9.458 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hei Henny Irene

Du har et godt poeng – hvordan vi møter kundene våre betyr mye for opplevelsen i butikk. Vi tar dette videre med butikken, for vi ønsker at alle som besøker oss skal bli møtt på en hyggelig og imøtekommende måte 😊
Takk for at du sier ifra – det hjelper oss å bli bedre.

Top service

14. Februar 2026

Hi Jangiz,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er utrolig hyggelig å høre at du opplevde toppservice hos oss på Alnabru. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Meget hjelpsom.

14. Februar 2026

Hei Annbjørg,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde servicen som meget hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det betyr mye for oss å vite at teamet vårt kunne hjelpe deg på en god måte. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selger løy til meg for å selge

Jeg opplevde at selger direkte løy til meg.
Da jeg ville vite prisen på et produkt ble jeg fortalt at den kostet 1000kr men at jeg kunne få den for 698kr.
Takket ja til det og for servicen.
Sjekket i etterkant produktet jeg kjøpte og så at den reelle prisen VAR 698kr.
Selgeren valgte å lyve til meg for å sikre salget. Dette er slett service av vedkommende.
Skal formidles at produktet er bra det, og jeg hadde nok kjøpt til den prisen uansett om han hadde vært ærlig.
Skjerpings til denne selgeren!

12. Februar 2026

Hei Anna-Lena,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding og sier ifra.
Det er leit om en selger bevisst oppgir en høyere «førpris» for å få det til å se ut som du får rabatt, når prisen i realiteten er den samme.
Slik skal vi ikke opptre, og du skal kunne stole på informasjonen du får hos oss 👍
Vi beklager dette, og tar tilbakemeldingen din videre internt slik at selgeren og butikken blir fulgt opp. Takk for at du likevel deler at du er fornøyd med selve produktet.

Ønsker deg en fin dag! 🤩

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hei Eldre kunde,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi setter stor pris på at du deler dine erfaringer med oss.

Vi forstår at det kan være frustrerende når du opplever at fokuset ligger på dyrere produkter fremfor å finne den beste løsningen for dine behov. For slik spesifikk tilbakemelding om servicen vår, anbefaler vi at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dine tanker med oss!

Power Alana dritt kundeservice

Jeg var innom butikken dere på Alana. Som vanlig står en gjeng ungdommer/medarbeidere på 4-5 stk og skravler og ser ut til å diskutere hvem av dem som skal hjelpe oss når vi er på vei bort til dem. Vi skal kjøpe en AirPods maks som på nettsiden står dere skal ha på lager. Han sjekker, går inn på lager kommer tilbake og sier at dere har ikke i den fargen. Jeg drar derfra, men etter en halvtime gjøre en bestilling på klikk og hent og får kjapt melding at varen er klar for henting!! Så da må jeg dra tilbake enda engang. Tilbake ved kassen er det som vanlig mange irriterte kunder, han bak meg gir opp og legger fra seg trommemaskinen han skulle kjøpe og sier at han gidder ikke mer. Det er ikke første gang at de er sløve og kaotisk i den butikken. Ungdommene som jobber der ser ut til å være opptatt av alt annet enn kundene.

8. Februar 2026

Hei Amang,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.

Vi beklager virkelig den opplevelsen du har hatt hos oss. Det du beskriver; fra dårlig kundemottak og feil lagerinformasjon til unødvendige ekstra turer og lang ventetid i kassen, er ikke den servicen vi skal levere. At dette er gjentatte opplevelser gjør det enda mer alvorlig og vi tar dette med oss videre.

Dette er ikke godt nok, og vi forstår frustrasjonen din.

Takk for at du gir oss beskjed, selv om opplevelsen har vært langt under forventningene.🙁

Ønsker deg en fin dag videre!👍

Kunde opplevelse

Hei,
Veldig bra kundeservice.
Og det er for lang ventetid ved utlevering.

Hei Selman,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er fantastisk å høre at du opplevde veldig bra kundeservice hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi forstår at lang ventetid ved utlevering kan være frustrerende, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å gjøre hentingen så smidig som mulig for våre kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er veldig fornøyd med å handle hos…

Jeg er veldig fornøyd med å handle hos Power.

Hei JUVENAL,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med å handle hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er kunder som deg som gjør jobben vår så meningsfull. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Det er veldig fornøyd;)

Det er veldig fornøyd

Hei Yemane,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med opplevelsen din hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den positive opplevelsen din.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan. Vi håper du får mye glede av produktet ditt!

Gode Kundeservice

5. Februar 2026

Hei IRAD AHMED ALI,

Tusen takk for din positive tilbakemelding og 4-stjernes vurdering av vår kundeservice på POWER Alnabru!

Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundeservice hos oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye for vårt team og motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

لا يوجد خطأ شكرا لكم علي خدمة

لا يوجد خطأ شكرا لكم علي خدمة

3. Februar 2026

Hi Tawfeeg,

Thank you for leaving a review with us, we appreciate you taking the time to give us feedback.

If there is anything that could've gone better with your visit, please don't hesitate to contact us. 😊

Hope you have a pleasant day!

Best regards,

Skulle kjøpe kaffetrakter

Skulle kjøpe kaffetrakter. De to som var utstilt med pris var bestillingsvare. Den som de hadde var hverken utstilt, eller priset. Da vi ba om å få se på trakteren de hadde kunne de ikke åpne esken, for da ble det B vare.
Dette er for dårlig. Still ut den ene trakteren man faktisk har, og pris. Skjønner bestillingstid på en sofa, men på en kaffetrakter er for drøyt.

1. Februar 2026

Hei Roar,

Vi setter pris på at du tar deg tiden til å legge igjen en tilbakemelding.🌟

Beklager at du opplevde besøket hos oss på denne måten, vi ønsker jo gjerne at kundene våre skal ha mulighet til å se på en del av sortimentet vårt. Dessverre er det ikke alltid mulighet for oss å ha alle modeller utstilt i butikk, allikevel er det uheldig at du i denne sammenheng ikke fikk mulighet til å se på den varen som var i lager og dette tar vi med oss videre. 👍

God pris

God pris. Flott rabatt. Godt produkt.

Hei Inge,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det er deilig å høre at du er fornøyd med både prisen og rabatten, og at produktet holder høy kvalitet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjelp og fikk akkurat det jeg…

God hjelp og fikk akkurat det jeg trengte 👍

30. Januar 2026

Hei Cecilie,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk akkurat det du trengte og at du opplevde god hjelp. Slike positive opplevelser gjør oss veldig glade.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det betyr mye for oss og teamet vårt.

Order Disaster

Disaster of a company – avoid at all costs

I ordered on 11.12.2025 for my son’s birthday on 22.12. Today (29.01.2026) the order is still not delivered.

Customer service has been contacted multiple times and does nothing except give false promises and lies. “Soon.” “Today.” “We’ll update you.” Nothing ever happens.

This company completely ruined my child’s birthday and clearly does not care. No responsibility, no solution, no respect for customers.

Power.no is unreliable, unprofessional, and incompetent.
If you value your money or special occasions, DO NOT ORDER FROM HERE.

Absolutely unacceptable.

Hello Faisal,

I'm sorry to hear about your experience with you order, and that you so far have not had a solution to your problem.🙁

If you would like for me to take a closer look at your order, you can reach out to review@power.no and include your review and order information.

Wish you a pleasant day.

Best regards,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Power Alna er en møkkete butikk

Power Alna er en møkkete butikk. Flekker overalt på teppene og møblene. Her trengs det en skikkelig vask.

Hei Jeanette,

Tusen takk for tilbakemeldingen, det er leit at dette er inntrykket du sitter igjen med etter besøk hos oss.
Dette er ikke den standarden vi skal ha i våre butikker 😔
Vi tar dette på alvor og vil ta kontakt med butikken for å sørge for at det blir gjort en skikkelig gjennomgang.
Våre kunder skal møte rene og innbydende lokaler når de handler hos oss 🙌
Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selger var lite ville til å høre på kundens ønske

At selger av hvitvarerer maste på at vi burde kjøpe et mye dyrere alternativ. Til den vaskemaskinen og tørketrommelen vi ønsket å kjøpe. Til slutt måtte vi si ganske bestemt ifra at vi vil ha de produktene vi hadde oppgitt han som vi ønsket bestille.

27. Januar 2026

Hei Ann Marie

Takk for at du sier ifra.

Det skal ikke oppleves som mas eller press når du allerede har bestemt deg for hvilke hvitevarer du vil ha. Rådgivning om alternativer er bra, men når dere må si tydelig ifra for å få bestilt det dere ønsker, har vi gått for langt 😔

Vi beklager opplevelsen, og tar tilbakemeldingen videre internt slik at vi blir flinkere til å respektere kundens valg 😊

Hei Mariame,

Så koselig at du tar deg tiden til å legge igjen en rangering etter ditt besøk hos oss. 😊

Jeg håper du har fått i havn det du var ute etter og ser at du er godt fornøyd. Ønsker deg ei flott dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemet mitt ble ordnet mens jeg…

Problemet mitt ble ordnet mens jeg ventet

24. Januar 2026

Hei Magne,

Tusen takk for din positive anmeldelse! 🤩 Jeg setter stor pris på din støtte og din tid til å gi oss tilbakemelding.

Ønsker deg en flott dag. Hjertelig velkommen tilbake en gang i fremtiden er du. ❤️

Veldig fornøyd med service

Veldig fornøyd med service, rask og hjelpsom

26. Januar 2026

Hei Amilia

Jeg er så takknemlige for din positive anmeldelse! Din støtte betyr mye for oss, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. 🤗

Ha en super dag. 😄

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr