Power.no - Alnabru Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Smalvollveien 65, 0667 Oslo, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ble møtt av en hyggelig dame straks jeg satte foten inn på avdelingen, vi fant fort ut av hva slags vare det gjaldt. Varen måtte hentes på lageret. Takk for en glimrende jobb og hyggelig betjening

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og effektiv service på power alnabru, med henting av nytt kjøleskap og innlevering av det gamle. Positiv og hyggelig fyr i skranken som også leverte ut varer, tror han heter Andreas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Selgeren kunne sin jobb og hadde peiling Så fukk jeg melding om at tv var kommet men den var ikke kalibrert fra lageret, og jeg måtte leie meg bil m s jåfør 2 ganger forgjeves den ene fangen Syns... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Alnabru

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

169 Bewertungen

Alle Bewertungen

9.034 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bra butikk

Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde en vanskelig kunde foran oss, og det løste selgeren på en bra, profesjonell måte.

Butikken var fin, oversiktlig, ryddig og hadde bra utvalg.

3. Juli 2026

Hei Anne Britt Dahl,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fant et godt mobiltilbud, at butikken hadde varene klare, og at besøket ble så positivt.

Ekstra kjekt er det å lese at dere opplevde god hjelp i butikken, og at situasjonen ble håndtert på en profesjonell og vennlig måte. Det setter vi stor pris på.

Så fint også at Alnabru oppleves som ryddig, oversiktlig og med godt utvalg. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hei Janne,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpen du trengte hos POWER Alnabru.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi kan hjelpe like godt neste gang også.

Good service

Good service. Helpful staff.

29. Juni 2026

Hi Randhir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og hjelp av de ansatte på Alnabru.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

jeg likte egentlig servicen derers

jeg likte egentlig servicen derers, bortsett fra prisen på hjemkjøringen av TVn. Utgangspunktet var at jeg skulle få en privat sjåfør og hente det selv. Men han knuste ankelen sin i en ulykke like før vi skulle dra. Så jeg måtte bestille hjemkjøring fra dere. Og det kostet!! 1250 kroner. Det er jeg skuffet for

29. Juni 2026

Hei helge,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er hyggelig å høre at du likte servicen hos oss, selv om hjemleveringen av TV-en ble dyrere enn du hadde sett for deg.

Vi forstår godt at det føles skuffende når en uventet situasjon gjør at man må velge en løsning som koster mer.

Takk for ærlig tilbakemelding. Den setter vi pris på, og den tar vi med oss videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk god hjelp til det jeg hadde tenkt…

Fikk god hjelp til det jeg hadde tenkt å kjøpe

1. Juli 2026

Hei Knud,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med det du hadde tenkt å kjøpe.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Alnabru.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Litt for lite kundebehandlere ved…

Litt for lite kundebehandlere ved disken for LYD og MOBIL. MEN GOD OG HYGGELIG SERVICE NÅR DET KOM NOEN.

2. Juli 2026

Hei Irene,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at du fikk god og hyggelig service da du først fikk hjelp, selv om ventetiden ved LYD og MOBIL opplevdes litt lang.

Vi setter pris på at du peker på begge deler. Slike tilbakemeldinger er nyttige og tas med videre.

Rask og god service

30. Juni 2026

Hei Gro,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service hos POWER Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Denne gangen var det gid og hjelpsom…

Denne gangen var det gid og hjelpsom service, mellom betjeningen, ble rettlede til riktig person med en gang. Forrige gang fant jeg ingen som kunne hjelpe meg.

25. Juni 2026

Hei Arne,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og hjelpsom service denne gangen, og at du ble vist til riktig person med en gang.

Samtidig er det nyttig at du også nevner at det var vanskeligere å få hjelp sist. Slike tilbakemeldinger betyr mye og hjelper oss med å bli enda bedre.

Vi setter stor pris på vurderingen din og håper neste besøk blir minst like bra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk varen som ble bestilt for henting.

23. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Lars,

Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at henting gikk som forventet og at du fikk varen du hadde bestilt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har henta ut min ordre

Har henta ut min ordre. Slutt å sende påminnelse

24. Juni 2026

Hei DH,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding!

Vi beklager for at du fikk tilsendt hentemelding/påminnelse om henting av din ordre i etterkant av at varen allerede var hentet, her skjedde det en glipp i våre systemer.

Håper du er fornøyd med ditt produkt og at vi ser deg igjen i fremtiden, hjertelig velkommen tilbake er du alltid.🧡

VIP service

VIP service

18. Juni 2026

Hi Irfan,

Thank you for the 5-star review and for highlighting the VIP service at Alnabru.

It is great to hear that the experience stood out in such a positive way, and feedback like this is very much appreciated.

We hope to welcome you again.

Prisen var kjempebra

Prisen var kjempebra. Selgeren i telefonskranken var kjempebra.

Men damen i kassen var et komplett rot. Jeg kjøpte de svarte hodetelefonene, og damen spurte om jeg kunne få de hvite fordi hun ikke hadde lyst til å gå ned til lageret for å få de svarte.

20. Juni 2026

Hei Andrzej,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at både prisen og hjelpen i telefonskranken traff godt.

Samtidig var dette ikke en god opplevelse i kassen. Det skal være enkelt å få den fargen man faktisk har valgt, og vi forstår godt at dette opplevdes frustrerende.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre og setter pris på at du sier ifra. Slike innspill er viktige for å forbedre opplevelsen i varehuset.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fabelaktig hjelp fra butikkmedarbeider…

Fabelaktig hjelp fra butikkmedarbeider på Alna! Jeg hadde gjort feil med min profil på power.no. Han ordnet opp!

18. Juni 2026

Hei Jensa,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk fabelaktig hjelp på Alnabru, og at profilen din på power.no ble ordnet opp på en god måte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte på klikk & hent

Bestilte på klikk & hent, fikk eposter og tekstmelding om at den var pakket og klar til henting. De fant ingen ting på nummeret for hentemeldingen.
Men de hadde fremdeles varen inne jeg skulle kjøpe.

16. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Thomas,

Takk for at du velger å legge igjen en omtale av oss, dette setter vi stor pris på.

Forstår at det er kjedelig å motta hentemelding på en bestilling forså at de ikke klarer å finne frem til bestillingen din i butikk, her har det nok skjedd en teknisk feil i våre systemer og det beklager jeg for. Men jeg er glad for at de hadde varen din inne, og jeg håper du er fornøyd med produktet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var ikke så mange som jobbet da vi…

Det var ikke så mange som jobbet da vi kom ,å måtte vente en god stund .Men da vi fikk hjelp ,da var det bare glede ,👍

17. Juni 2026

Hei May,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er fint å høre at ventetiden ble veid opp av god hjelp og en hyggelig opplevelse da dere først fikk assistanse. Vi setter stor pris på både rosen og den ærlige tilbakemeldingen om ventetiden.

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen.

Godt bemøtende og hjelpsom personal

Godt bemøtende og hjelpsom personal

17. Juni 2026

Hei Mikael,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig fint å høre at du opplevde personalet på Alnabru som godt bemøtende og hjelpsomme.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Hi Rag,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både utvalget og prisene hos POWER Alnabru.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke tro at Klikk og hent bare er å hente bestillingen

Klikk og hent tok 45 minutter fra jeg traff første ansatte. Ble sendt til 4 forskjellige steder og selgere før jeg fikk tingen jeg bestilt der jeg først henvendte meg… Selvfølgelig så prøvde de å selge «spesialtilbud» på abonnement jeg ikke bedt om.
Hvis det ikke var sånn at den eneste konkurrenten driver på akkurat lik måte hadde nok en stjerne vært riktig

12. Juni 2026

Hei Richard,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre om opplevelsen du har hatt hos oss, at du er blitt sendt mellom avdelinger på denne måten og tilbudt urelevante tilbud på abonnementer, dette reflekterer ikke den standaren vi ønsker å holde i vår butikk og jeg beklager for det som skjedde.

Butikken er blitt informert om din tilbakemelding, og jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført. Mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Hei Linh,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk bra service hos POWER Alnabru.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og håper å se deg igjen.

Meget god hjelp i supportdisken

Meget god hjelp i supportdisken
Hyggelig og kunnskapsrik ansatt

12. Juni 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i supportdisken, og at opplevelsen var både hyggelig og profesjonell.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Alnabru⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr