Poki-Heaven Bewertungen 382

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg mottok en pakke her om dagen fra dere. Den var pakket inn i bobleplast og i en tett boks slik at den ikke ble kasta rundt. Var også innom butikken på lillehammer for å kjøpe mer ting å fikk no av... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er veldig fornøyd kunde hos Pokiheaven og jeg anbefaler å handle hos dem. Bestiller man pakke til hentested er det som å få varene rett fra produksjon. Nydelig innpakket. Jeg kjøper kanskje i ny o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice - jeg bestilte en plastikkeske til å ha rundt produktet som ekstra beskyttelse, men glemte å spesifisere dette i kommentarfeltet. De tok kontakt med meg og ordnet slik at peoduktet b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sammlergeschäft
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Hobbygeschäft
  4. Sammelkartengeschäft

Über Poki-Heaven

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Poki-heaven finner du alt du trenger for å tilfredsstille din lidenskap for samlinger og leker. Vår nettbutikk tilbyr et imponerende utvalg av autentiske Funko POP-figurer, Pokémon-varer, bamser, samlefigurer, Merch og leker som garantert vil begeistre både store og små fans.

Drømmer du om å utvide din samling med sjeldne og ettertraktede figurer? Hos Poki-heaven har vi det du leter etter. Våre produkter er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og ekte varemerker, slik at du kan handle med trygghet og stolthet. Fra nostalgiske barndomshelter til de nyeste favorittene – vi har noe for enhver smak.

Vår butikk er et magisk sted hvor både voksne og barn kan finne sine favorittfigurer og samleobjekter. For voksne samlere tilbyr vi eksklusive figurer og memorabilia som vekker minner og skaper nye. For de yngre fansene har vi et bredt utvalg av leker og bamser som bringer deres favorittkarakterer til liv.

Utforsk vår brukervennlige nettbutikk, hvor du enkelt kan navigere gjennom kategorier og finne akkurat det du ønsker deg. Våre detaljerte produktbeskrivelser og bilder hjelper deg å ta det beste valget. Og med rask levering og førsteklasses kundeservice, gjør vi det enkelt og hyggelig å handle hos oss.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tipp topp! Best i Lillehammer!

Poki-Heaven drives av ekstremt dedikerte, flotte og ærlige mennesker. Jeg kunne ikke anbefalt både nettbutikken og den fysiske butikken mer! Her er du som kunde 100% trygg, noe jeg kan si etter flere års erfaring med dem

24. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Poki-Heaven

Oi! :) Tusen takk. Det skal vi ta med oss videre :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilt

Bestilt. Fikk mail om den skal bli pakket. Så gikk det noen dager til så var det ikke på lager og ble annullert.

31. März 2026

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din.
Vi har sett nærmere på saken, og dette gjaldt en vare som dessverre ble lagt ut for salg ved en feil, selv om den ikke var tilgjengelig på lager. Du ble derfor kontaktet så snart vi oppdaget dette, og bestillingen ble kansellert og refundert via Vipps.
Vi forstår at dette er skuffende, spesielt på ettertraktede produkter, og beklager ulempen dette medførte. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre rutinene våre for å unngå slike situasjoner.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Treige på å sende varer

Treige på å sende varer. Bruker ikke de mer.

4. März 2026

Hei Viv,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at opplevelsen denne gangen ikke stod til forventningene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre logistikk og behandlingstid på ordre, spesielt i perioder med høy aktivitet.

Du har handlet hos oss flere ganger tidligere, og vi setter stor pris på tilliten du har vist oss gjennom tidligere kjøp.

Om du ønsker, er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt direkte med oss slik at vi kan se nærmere på den konkrete ordren og hva som skjedde i dette tilfellet.

Rask levering

Rask levering, godt emballert rundt produktene så original emballasjen var hele og fine når de ankom 👍

1. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ser ikke ut som de har behandlet…

Ser ikke ut som de har behandlet bestillingen etter 2 uker.

28. Januar 2026

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Vi forstår at det kan oppleves utrygt når en ordre ikke ser ut til å være behandlet, og her burde vi vært tydeligere i kommunikasjonen underveis. Det beklager vi.

I perioder med mange bestillinger – spesielt større kort-ordrer – tar plukking, kontroll og pakking noe ekstra tid, fordi vi er nøye på at alt skal leveres korrekt og i god stand. Kvalitet og nøyaktighet er viktig for oss, men vi ser at vi burde gitt tidligere beskjed om at ordren var under behandling.

Vi jobber nå med å forbedre rutinene våre for statusoppdateringer, slik at kundene våre får bedre informasjon mens ordren behandles.

Ta gjerne kontakt med oss direkte på kundeservice@poki-heaven.no
, så hjelper vi deg raskt videre.

Vennlig hilsen
Poki-Heaven AS

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Varene jeg bestilte var av god kvalitet og godt pakket. Bestilte sent fredag kveld, og pakken ble sendt i posten allerede på mandag.

16. Januar 2026

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr