Das sagen Bewerter
Ga en litt dårlig review i starten, men jeg kunne også ha sendt en Mail og spurt først. De svarer kjapt og fikset opp i problemet og alt som måtte fikses opp i kjapt. Skulle tatt og hørt med k... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Det største utvalget av Pokemonkort i Norge til noen av de laveste prisene på markedet.
Kontaktinformationen
Sorgenfriveien 18, 7031, Trondheim, Norwegen
- support@pokestore.no
- pokestore.no
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Kundeservice var ikke veldig…
Kundeservice var ikke veldig hjelpsomme. Jeg mottok en binder som skulle være grå, men den var blå. Jeg skrev en mail ang. dette og de sa at noen ganger kan fargen se litt anderledes ut på bildet, men her var det tydelig mismatch mellom bildet og produktet jeg mottok. Det var ikke gratis retur heller så nå sitter jeg med en binder jeg ikke er fornøyd med. Jeg kommer ikke til å betale for frakt når feilen ligger hos dem og ikke meg.
Kjøpte 4 booster bokser av dæm og 1 av…
Kjøpte 4 booster bokser av dæm og 1 av de har blitt byttet ut med en falsk en med innpakket stein! Så fram til dette problemet er løst anbefaler jeg på det høysete å ikke handle hær når du kan ende opp med falskt produkt for flere tusen kroner
Rask levering
Rask levering. Innpakket veldig bra👌🙂 kan anbefales👍
En av de dyreste pokemonforhandlerne
En av de dyreste. Selger langt over retail pris/MSRP. Unngå hvis du kan, da konkurrenten slår de på nesten alle varer.

Veldig fornøyd!
Bestilte flere booster packs, de kom veldig raskt og er ikke minst fornøyd med kundeservice og at pakkene var i 10/10 tilstand og pakket inn godt! Veldig godt utvalgt også, kanskje det beste utvalget på markedet 👍 Bestiller igjen om det blir mulighet til det
Sender og leverer rask
Sender og leverer rask, alle pakkene jeg har bestilt har vært pakket godt og kommet tidsnok.
Første gangen jeg handlet hos dem tok…
Første gangen jeg handlet hos dem tok det rundt 2-3 dager før leveringen kom noe som jeg syntes var helt greit, så jeg bestemte meg for å bestille fra dem igjen noe jeg angrer på, sto at pakken skulle komme i dag og har ventet uten noe. Står 1-2 dager levering men når jeg får en pakke fra Tromsø før jeg får en pakke fra Skien da syntes jeg at de burde fjerne den (1-2 DAGER LEVERING!) som de er så jvlig stolte over. Bestilte pakken 23.11 så jeg skjønner at det åpenbart tar lengere tid mtp jul osv men minus alle røde dager er det fortsatt ikke noe 1-2 dager levering som blir holdt.

Raskt og enkelt
Fikk alt det eg bestilte hos dei, ganske så kjapt og. . Ska jaffal anbefale dokke te andre eg kjenne! 11/10 would buy again!
Mangler noe i pakken som eg har kjøpt
Når dem ikkje klarer å sende alt eg har kjøpt for så seie det vell seg sjølv at det ikkje er godt nokk og er lite troverdig for seinare anledninger.
Bra produkter og kjapp levering!
Har bestilt fra pokestore 7 ganger og har bare hatt positive erfaringer. Frakten er litt dyr (129kr) men med tanke på hvor kjapt det kommer frem så er det verd det.😊
Jeg har fått pakken levert kun to dager etter bestilling !
Eneste minus jeg har opplevd er at man ikke får velge artwork på mini tin, som kan være litt frustrende når man skal ha en spesifikk tin. Retur må også betales selv, så man kan heller ikke returnere til man får den man faktisk vil ha. Dette er jo bare en filleting i det store og hele. Ellers har jeg absolutt ingenting negativt å si om Pokestore og kan definitivt anbefale å bestille herfra ! 😊
Synes også det var ganske artig at booster pakkene jeg kjøpte i min nyligste bestilling kom i en crown zenith tin !
Godt utvalg og mange unike produkter
Veldig godt utvalg! Har mye andre butikker i samme kategori ikke har. Noe dyrt, men det er forståelig på unike produkter, men ikke like forståelig på produkter mange andre har.
Største problemet er frakt kostnaden. Annonsere for gratis frakt over 3000 er både svindyr minstepris og misvisende, da det kun gjelder postnord pakkebokser. For min del er ikke postnord pakkeboks tilgjengelig på mitt hentested så selvom jeg kjøpte for godt over 3000 måtte jeg betale frakt for postnord levering. Her bør de kanskje finne en bedre løsning.
Leveringstiden var rask.
Alt i alt fornøyd med handelen.

Antwort von Pokestore
Stort utvalg, gode priser og super kundeservice
Stort utvalg og greie priser. Super kundeservice! Jeg la inn en bestilling ved feiltakelse og selv om jeg la inn kanselleringen en dag for sent så kansellerte de den fortsatt for meg. Vil anbefale til alle!
Købte en brugt mobil billigt
Købte en brugt mobil billigt. De overførte alle mine data til fra min gamle mobil. Alt blev ordnet på en time.
Mvh. Karen
Elendig
Elendig. Sente alle kortene uten sleeves (Galarian Moltres promo sword and shield), i en metall boks med litt papir uten sleeves men med en 100pk sleeves. Har rett og slett bare ikke giddet. Glemte også 5 av kortene som ble ettersendt etter forespørsel. Disse hadde de utrolig nok giddet å sleeve.
Handler ikke her igjen.

Gode priser, treig leveranse
Kjøpte noen pakker 4. januar som ankom nå i dag, 13. januar.

Rask levering av varen
Veldig god
Veldig stort utvalg, gode priser og rask frakt. Etter min erfaring er dette den butikken med raskest leveranse. Litt dyrere frakt enn hos de andre butikkene, men synes det er verdt det!
veldig rask behandling
veldig rask både behandling å levering bestilte nokre produkt og fekk de levert på onda 24t, dei har også eit hodt utvalg av både boostere å tilbehør,
anbefaler veldig
Gode priser og rask levering!
Pokestore har ganske mye utvalg med gode priser - sammenlignet med div andre nettbutikker selv. Kunne hente pakken 2 dager etter jeg bestilte.
Litt dyr frakt, selv om jeg kjøpte ganske mye. Men ellers ganske fornøyd! Kommer til å handle her igjen.
Opplever veldig god service
Opplever veldig god service!
Svarer kjapt på epost, sender varer kjapt og virker oppriktige.
Bra utvalg av varer. Anbefaler å følge med til enhver tid, for hender de har noe fine tilbud.
Kan virkelig anbefale Pokestore :)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.