Jeg bestilte en CS2-server den 27/01/2025 kl. 16:20, og her den 28/01/2025 kl. 07:05 havde jeg stadig ikke modtaget adgangskoden til kontrolpanelet eller produktet, jeg havde betalt for. Jeg sen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Super god og hurtig (dansk!) service! Kevin fra support er super venlig og virkelig løsningsorienteret. Havde nogle problemer i starten, men ind kommer Mathias som bare fixer det hele på no ti... Mehr ansehen
Sublime responstider og kompetencer! Der svares på support henvendelser hver eneste aften, med det samme. Det er vildt! Vores server har i en længere periode været udsat for nogle grimme angreb... Mehr ansehen
vi fik tildelt 8 stk Servere til et 100 personers lan. support var fantastisk og opsætningen af serverne var ligetil. vi streamede kampe på gotv fra serverne og serverne var 100% uden lag eller anden... Mehr ansehen
PlugHost er dansk gameserver hosting virksomhed, der fokusere på brugervenlige og hurtige løsninger. PlugHost hører under Tideo ApS. Vi har over 4 års erfaring med gameserver hosting. Vi tilbyder dansk gameserver hosting - Lokaliseret i Danmark. Derfor kan du altid forvente den laveste svartid, samt enestående og hurtig dansk kundeservice.
Tingvejen 30G, 6500, Vojens, Dänemark
gode priser, og fantastisk hurtig service. Der hjælpes med hvad som helst inden for få sekunder.
Fantastisk service og altid hjælpe og svar fra live support
Super duper hjemmeside med gode server hosting
Uden tvivl Danmark bedste hosting selvskab!
Hurtig support og dejlige medarbejder!
5 STORE stjerner herfra!
Tak for den gode hjælp
Jeg er glad for den support man får herinde, de er skide hurtige til at svare!
Altid god support fra Plughost.dk!
Jeg vil varmt anbefale Plughost til alle :)
Mvh Nicolai
Betalingsgebyr er ikke OK.
De gør det ikke klart før til det helt sidste at der kommer et betalinggebyr på mellem 2.50-5 DKK. Desuden er dette ikke lovligt ifølge ny EU regel.

Antwort von Plughost
Rigtig god oplevelse, af købet, har aldrig blevet så godt behandlet :).
Hvis du skal have csgo servere køb dem her.
-Dalle
Skide god service, snakkede med en der hed Coldster og han er simpelthen en arbejdshest.
Han har lige fra da vi åbnede vores csgo server ved dem været behjælpelig med fejlfinding, svar på diverse spørgsmål og stort set 24/7 support!
Super god support, svare hurtigt og hjælper altid.
Rigtige gode danske servere med meget lav ping.
Super god ddos protection, som tager alt.
Har pt 4 servere hos Plughost, og forventer at købe flere i fremtiden.
Plughost kan klar anbefales herfra.
Fantastisk oplevelse! Havde og har intet forstand på at sætte en server op. Skrev til deres livechat og de hjalp mig igennem det hele.
God service og billig server
De kan klart anbefales!
Har betalte for en server 2 gange og det eneste jeg høre fra dem er at jeg mangler at betale . Support svare ikke og står stadig uden server.
Fantastisk service!
Jeg havde en masse problemer med teknik, og de guidede og hjalp mig meget flittigt! Kan klart anbefales
Sindsyg god service! Og rigtig gode servere til billige priser.
Har nu 5 servere her og fortyder ikke en eneste af dem godt kontrolpanel og fantastisk support.
Kan klart anbefale dem
Super support de satte min server op med mod og lagde min verden ind på den også super service !
Jeg købte en server for at teste, fordi de var relative billige.
Jeg havde ikke en stor forventning, men blev meget positivt overrasket.
Dele af dere system står dsv på engelsk. Men kan man bare en lille smule engelsk er alt ok.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.