Jeg bestilte en CS2-server den 27/01/2025 kl. 16:20, og her den 28/01/2025 kl. 07:05 havde jeg stadig ikke modtaget adgangskoden til kontrolpanelet eller produktet, jeg havde betalt for. Jeg sen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Super god og hurtig (dansk!) service! Kevin fra support er super venlig og virkelig løsningsorienteret. Havde nogle problemer i starten, men ind kommer Mathias som bare fixer det hele på no ti... Mehr ansehen
Sublime responstider og kompetencer! Der svares på support henvendelser hver eneste aften, med det samme. Det er vildt! Vores server har i en længere periode været udsat for nogle grimme angreb... Mehr ansehen
PlugHost er dansk gameserver hosting virksomhed, der fokusere på brugervenlige og hurtige løsninger. PlugHost hører under Tideo ApS. Vi har over 4 års erfaring med gameserver hosting. Vi tilbyder dansk gameserver hosting - Lokaliseret i Danmark. Derfor kan du altid forvente den laveste svartid, samt enestående og hurtig dansk kundeservice.
Tingvejen 30G, 6500, Vojens, Dänemark
Møg lækker oplevelse, med god hjælp hvis man ikke kunne få det til at fungere!
God support 10/10, deres servere er kvalitet og vi hvis der er fejl med dem, skal man ikke tøve med at skrive til support, for så får de bare en bedre op!
Fantastisk service fra start til slut, med super god service fra Kevin. V. A :)
God service, god support, flinke medarbejder, igen lag på serverne, generelt bare et godt host, kan klart anbefales.. :))-
God server kvalitet, for den lille mængde penge. Samt får man en MySQL database, som man ikke kan få adgang til gratis, hos andre hosts. Hurtige svar på mails. Min server har kørt fejlfrit i den tid jeg har haft den. Jeg er flyttet fra ethyria og til plughost.dk det bedste valg jeg har taget, siden jeg købte en server hos ethyria. Plughost.dk kan helt klart anbefales.
dårlig service. For langsom til at svare på mails!

Rigtige god support! 5 Stjerner herfra
skrev en klage så ringere en person(kevin) også kom fiok jeg den bedst hjælp
Mange tak

Antwort von Plughost
Utrolig god kundeservice, han gjorde meget mere end hvad han nogensinde havde behøvet. Kan ikke takke ham nok.
kan klart anbefale PlugHost!!
Super Support stort LIKE her fra Jager.pw
Gode priser, support er venlige og imødekommende, har haft et mindre fakturerings problem som blev løst meget hurtigt og leget professionelt
Jeg har dog haft en problem med at min server blev opsagt uden jeg fik besked og betalingen forsatte det har så siden vist sig at det har været en fejl i deres system så jeg skrev til supporten og fik hjælp med det samme :)
Jeg har for lidt over en måneds tid siden bestilt en server hos plughost.dk og det har bare fungeret som det skal. Jeg har for nylig også opgraderet den og det gjorde de også uden problemer, uden at jeg fik noget slettet. Udover det så blev jeg også rykket over på en ny og forbedret server som bare gør at alt kører fuldstændig smooth i spillet. Det kan man kalde service! 5 stjerner herfra :)
Urimelig og grovfik serverhosting scamming side fik aldrig min server og betalte 2 gange gider ikke uacceptabel service1 stjerne: Dårlig – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandlin1 stjerne: Dårlig – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandlin1 stjerne: Dårlig – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandlin1 stjerne: Dårlig – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandlin

Ikke tilfreds.
Brugte de 4 timer på at få min server op. da deres "24/7" support var meget langsom....øv
selve serveren kørte fint. ingen problemer der. :D
men har desværre skrevet med support i noget tid nu, da jeg har betalt 228 kr for meget.
Nu de så stoppet med at svare på mine beskeder og har derfor valgt at vælge nogle andre..
De lever ikke op til deres "24/7" support... serveren er fin. support er elendig... behold mine penge.. har ikke lyst til at komme igen.
--8 dage sidst jeg har haft kontakt til dem--

Antwort von Plughost
vi fik tildelt 8 stk Servere til et 100 personers lan. support var fantastisk og opsætningen af serverne var ligetil. vi streamede kampe på gotv fra serverne og serverne var 100% uden lag eller anden form for problemer. helt igennem fantaksiske servere. god pris og Rigtig god support. kan varmt anbefale dem!
Virkelig god service, og hurtig respons når der er problemer :)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.