Trycksaken var superfin och helt klart värd fem stjärnor. Men det var konstigt att få en rabattkod som i första steget verifierades som giltig men som det sen inte fanns möjlighet att använda vid ch... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
En smidig och kundvänlig hemsida som gör det lätt att beställa och designa olika och personliga artiklar. Kundtjänsten har varit väldigt vänlig och praktiskt hjälpsam vid våra förfrågningar. Ett ytt... Mehr ansehen
Snabba leveranser och möjligt att sänka priset genom att välja ett något senare leveransdatum. Enkelt att göra sitt underlag korrekt, tydliga anvisningar. Gratis leverans med kurir till min dörr.... Mehr ansehen
Bra support. Snabb behandling och i stort sett bra resultat. Bokomslaget som jag beställde har dock något mörkare ton än vad jag kunde se på bildskärm och utskrift med min färgskrivare. Borde varit li... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Grafikdesigner
- Werbeartikel-Shop
Über Pixartprinting SE
Vom Unternehmen geschrieben
Pixartprinting specialiserar sig på digitaltryck av produkter för vilken företagsstorlek eller project som helst. Över flera år har Pixartprinting fortsatt att utvecklas och expandera. Nu har vi ett brett sortiment av produkter och tjänster att välja bland – Canvastryck, T-shirt-tryck, broschyrer, fotodukar, visitkort och flyers.
ALLA PRODUKTER Tidningar, böcker och kataloger Förpackningar Etiketter och klistermärken✔️Varje månad så hjälper vi over 900 000 kunder i Europa. Vi tillhandahåller produkter effektivt till ett bra pris. Våra produkter är skapade genom att använda oss av den mest avancerade tekniken, och vi investerar alltid i nytt bläck, skrivare och material som kan bidra till exceptionella resultat.
✔️Här på Pixartprinting så vet vi att man behöver ha sina egna projekt och detaljer på sina produkter. Därför har vi ett beställningsformulär där du kan välja papperstyp, vikt, storlek och hur det ska se ut för just ditt projekt. Du bifogar enkelt en bild på det tryck du önskar att ha på produkten.
Gratismodeller
Din marknadsföring? Föreställ dig den. Skapa den. Tryck den.

Kontaktinformationen
Via I° Maggio, 8, 30020, Quarto d'Altino VE, Italien
- 0844683014
- support@pixartprinting.com
- pixartprinting.se
Bittet Kunden um Bewertungen
perfekt tryck och snabb leverans som…
perfekt tryck och snabb leverans som vanligt. Varit kund i över tio år.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Snabbt billigt och riktigt bra kvalité!
Beställde en bröllopsskylt och den blev hur bra som helst!

Antwort von Pixartprinting SE
Användarvänlig service, bra pris och snabb leverans
Användarvänlig service
Hemsidan är bra utformad, både gällande hur den är organiserad med olika kategorier av produkter och beställningsprocessen. Det är mycket enkelt att anpassa kartongerna efter sina egna önskemål med mått, tryckteknik, mönster, m.m.. Betalningen är smidig och transparent, det är inga gömda avgifter eller finstilt i köpet som överraskar en på ett dåligt sätt, utan det är tydligt från början till slut. Samma gäller också frakten, den tidsangivelse de anger håller ihop med verkligheten mestadels, det kan variera lite dock men det är trots allt både förnämnt och möjligtvis externt (till exempel att fraktbolagen som DHL/UPS/andra inte levererar effektivt).
Den enda kritik jag har att ge är riktad till verktyget för online-designing. Den gör jobbet och fungerar, MEN, (OBSERVERA: jag vet inte 100% vad den tekniska orsaken är som skapar problemet) om man har många designelement eller tar för lång tid på sig under processen så fastnar man när man vill fortsätta till nästa steg (alltså beställningen från design) och är tvungen att börja om. Det är en liten sak men en väldigt frustrerande upplevelse ändå, för man förlorar tid och det skapar irritation i stunden.
Hittills har jag beställt vikbara kartonger, kuvert, postlådor och kuddformade presentkartonger. Alla var utmärkta i kvalitet, färgen var som önskad, till och med alla smådetaljer kom med i trycket och jag kan inte ha begärt något mer från PixartPrinting, allt var toppen.
De har visat sig vara kunniga och är garanterat dit jag går när jag behöver dessa typer av tjänster i framtiden.

Antwort von Pixartprinting SE
Snygg produkt och snabb leverans!
Beställde en limbunden bok för självpublicering.
Snygg produkt och snabb leverans! Soft touch och effektlack funkade prima. Förhandsvisningen gjorde mig lite orolig, den var inte anpassad för fyrkantigt format så det såg lite knas ut. Men jag blev försäkrad om att det skulle stämma om jag använt mallen och det gjorde det.

Toppen!
Bra kvalitet & snabb leverans! Använt flertal gånger och blir alltid över förväntan 👍

Antwort von Pixartprinting SE
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.