Kjempegod service! Eg blei veldig fornøgd med printene eg bestilte av forskjellige akvarellmaleri og tegningar. Eg fekk òg god hjelp i å velge rett papirkvalitet til dei ulike bildene samt redigering... Mehr ansehen
We've used PIGS for our printing needs in Oslo several times. Paper quality and colour results are always top-notch. They are quick to reply and always deliver super fast. Couldn't ask for better serv... Mehr ansehen
Bra produksjon og sinnsykt god kvalitet på trykk! God leveringstid!
Christian Krohgs gate 34, 0186, OSLO, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Rask levering, god kvalitet og god service. Anbefales på det sterkeste.

Antwort von PIGS digitaltrykk
Flinke folk som kan faget sitt og er dødshyggelige!

Antwort von PIGS digitaltrykk
Rask levering, hyggelig betjening, lett tilgjengelig parkering rett utenfor 👌🏻

Antwort von PIGS digitaltrykk
Raskt, hyggelige ansatte. Ble møtt med et engasjement, og fikk svar på det jeg lurte på. Her får vi servicen du betaler for. De har også god kunnskap rundt sine produkter og er veldig behjelpelig.

Antwort von PIGS digitaltrykk
Trykkene blir alltid veldig fine, og ordre behandles raskt og smidig!

Antwort von PIGS digitaltrykk
Rask levering og utrolig flotte trykk! Hyggelig betjening også!

Antwort von PIGS digitaltrykk
Jeg er super fornøyd etter og ha bestilt hos Pigs digitaltrykk! Jeg fikk tilbud om å komme fysisk til dere for å kjenne på papirkvaliteter, så det var veldig bra service. Nå valgte jeg og bare bestille, og det var veldig rask levering og ikke minst er jeg kjempe fornøyd med resultatene! Jeg var i ekstase da jeg pakket de ut! Man kan ikke se at det ikke er originalbildene jeg har tegnet og jeg likte flere av papirene jeg bestilte i, men fant fort en abdolutt favoritt. Så det blir uten tvil ikke siste gang jeg bestiller hos dere!

Antwort von PIGS digitaltrykk
Topp kvalitet og hyggelig priser! Anbefaler varmt for all type kunstprint.

Antwort von PIGS digitaltrykk
Veldig profesjonelt, raskt og oversiktlig priset. Alltid superfornøyd med Pigs.