Anette Asbjørnrød Bewertungen 15

4,5

Unternehmensdetails

1. Fotograf

Vom Unternehmen geschrieben

Photographer helping you to create great memories. You can let me take them or I can teach you to create your own valuable memories.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er utrolig fornøyd med fotokurset

Jeg er utrolig fornøyd med fotokurset! Jeg lærte masse om komposisjon, lyssetting og hvordan bruke kamera/mobilkamera. Anette forklarer på en enkel måte og hun gir deg mange gode tilbakemeldinger på dine bilder slik at du kan se hva som kan/bør gjøres annerledes. Jeg anbefaler kursene på det sterkeste til alle som vil bli bedre i fotografering. Har selv tatt julekort kurs og mine beste barnebilder. Mine barn er voksne nå men kurset er for alle, så kan anbefales.

27. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fotokurset Mine beste barnebilder.

Flott fotokurs med fokus på barnebilder. Masse oppgaver og bratt læringskurve. Anette er dyktig på å lære bort. Jeg har lært masse og synes bildene mine har blitt mye bedre. Takk Anette for flott kurs.

22. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For en gavepakke av et kurs

For en gavepakke av et kurs! Her får man mye for pengene. Det er utrolig mange tips og triks om hva man bør tenke på når man tar julekort og bilder generelt. For disse tipsene kan man bruke både på julekort og på bilder man tar av barna hver eneste dag. Tusen takk for et utrolig bra kurs 🥰

17. November 2024

Julekortkurs

Jeg vil takke for et utrolig inspirerende julekortkurs. Det var tydelig lagt mye arbeid i planlegging og gjennomføring av videoer. Jeg likte spesielt godt hvordan man kan skape stemningsfulle bilder med lys og komposisjon - det var virkelig lærerikt.

Det at man kan se opplæringsvideoene flere ganger er pluss i margen.

Tusen takk for et lærerikt kurs og jeg gleder meg til å bruke det jeg har lært!

14. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Julekortkurset var akkurat det jeg trengte nå 🥰

Julekortkurset er fullt av gode fototips og fine øvingsoppgaver. Elsker at Anette både gir tips til både bruk av mobilkamera og systemkamera. 😍

Jeg gleder meg så til å ta årets julekortbilder! 🌲🎅👫

Takk, Anette for fantastisk kurs 🙏🥰

15. November 2024

Mine beste barnebilder

Jeg fulgte nettkurset "Mine beste barnebilder" våren 2023. Veldig bra kurs! Vi fikk oppgaver til hver uke og nyttige tilbakemeldinger på egne og de andre kursdeltakernes bilder. Vi fikk mange tips og ideer til å ta bedre og mer varierte barnebilder, som er nyttig også til annen fotografering. Anbefales :)

1. Juni 2023

Dedikert og proff

Anette er en dedikert kursholder som virkelig leverer. Det er neste så man blir blåst av banen i starten, men med øvelse og erfaring får kursingen mening. Etter en stund i fotomiljøet og kameraklubber så skjønner man at bildekritikken ikke var så skarp likevel, men tvert imot veldig konstruktiv og faglig god. Det er et kurs for portretter av barn, ikke actionbilder eller landskap.
Anette lærer ikke bare bort forberedelser og fotoshoot, men også etterbehandling. Til og med etter kurset får man tips og oppfølging.

12. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette var gøy og lærerikt, anbefales!

Var så heldig å få være en del av kurset «dine beste barnebilder». Takket være tett oppfølging og ærlige tilbakemeldinger har læringskurven vært bratt. Fikk så mange gode tips på veien og jeg håper jeg får muligheten til å delta på flere kurs med Anette senere. Kan anbefales!

6. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anette har et fantastisk blikk for gode…

Anette har et fantastisk blikk for gode bilder og videreformidler det på en måte som jeg enkelt kan leke med og se resultater nesten umiddelbart.. Samtidig er det masser av inspirasjon å hente både på kurs og gjennom hennes sosiale medier <3

10. Oktober 2023

Supert fotokurs

Dyktig fotograf med stort ønske om å dele kunnskapen videre. Gir konkrete og personlige tilbakemeldinger på kundenes bilder.

20. März 2023

Mine beste barnebilder

Veldig bra oppfølging av Anette, med konstruktive og ærlige tilbakemeldinger av bildene. Veldig kjekt med oppgaver som skal løses og gjennomgås i plenum. Har lært mange enkle tips i forhold til hvordan jeg skal ta bilder - samt det å tenke gjennom ett bilde.

8. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fotokurset «dine beste barnebilder»

Jeg har vært med på fotokurset «dine beste barnebilder» som definitvt var valuta for pengene. Vi lærte MASSE om fotografering: lys, komposisjon, bevegelse, farger, variasjon i bildene, gruppebilder… rett og slett å «ta bildene fra bra til wow». Det beste var at vi fikk oppgaver til å trene på det vi hadde lært, og fikk tilbakemeldinger på disse. Det var superlærerikt og kurset anbefales virkelig!

8. März 2023

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr