Piedi ApS Bewertungen 18

TrustScore 4 von 5

4,2

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

18 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige modtaget et par fede Billibi…

Har lige modtaget et par fede Billibi støvler. Hurtig ekspedition. Støvlerne lever fuldstændig op til mine forventninger. Super service.

11. Februar 2021

Hej Marie

1000 tak for din pæne anmeldelse :-) Vi er super glade for at kunne hjælpe dig, og at støvlerne lever op til dine forventninger. Vi håber, du får masser af glæde af dem.

De bedste hilsner
Piedi

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte et par sandaler

Købte et par sandaler, der sandsynligvis var et udstillingspar. Den ene af sålerne var fuldstændig afbleget, på nær to sorte striber, som nok er remmernes afsmitning på sålen. Læderet var, især i den ene sandal, i dårlig stand. Piedi har mao. ikke engang kigget på skoene inden de sendte dem. De har taget sandalerne retur, men jeg skriver denne anmeldelse, fordi at sandalerne er igen til salg på deres hjemmeside (de var det sidste par i min størrelse) og fordi der ikke har været den mindste antydning af fortrydelse fra deres side - ingen undskyldning eller lignende.

30. April 2020

Hej Greta

Sikke da en ærgerlig anmeldelse, du har givet os her på trustpilot. Jeg vil lige give dig en forklaring på den uheldige situation.

Det er sådan, at vi i denne særlige tid står fuldstændig uden personale. Vores seje personale, der normalt varetager alle opgaver i både butik og web, er sendt hjem. Derfor står min kone og jeg nu selv med disse opgaver, som vi hverken er rutineret i eller vant til at håndtere, og derfor hænder det, at vi laver nogle fejl.

Vi får (heldigvis) stadig en hel del ordrer på vores webshop, som vi arbejder på højtryk for at nå at pakke og sende afsted til tiden. At der derindimellem er smuttet et par igennem kvalitetstjekket er beklageligt.

Men at sandalerne igen er på lager er ikke en fejl. De kan sagtens sælges, da der blot er tale om en misfarvning af den indre dæksål, hvilket ikke ses, når først sandalen er på foden. Vi vil naturligvis gøre den næste køber opmærksom på dette før afsendelse, men at vores varer som står i butikken får lettere misfarvninger, gåfolder eller lignende er uundgåeligt og på ingen måde grund til kassering. I de fleste tilfælde udligner det sig ved brug eller kan shines op med de rigtige plejemidler og/eller sælges med dekort.

Vi tilbød dig at købe sandalerne til en langt mindre pris, hvilket du afslog, så vi sørgede i stedet for, at sende dig en returlabel, så du kunne sende dem retur til os uden omkostninger.

Vi har hele vejen igennem været venlige og samarbejdsvillige og ærger os derfor over, at du så grund til at bedømme os ringe herinde. Vi vil til hver en tid foretrække, at man kontakter os over mail eller telefon, så vi kan undgå misforståelser og øv-oplevelser som denne - vi er løsningsorienterede og altid til at snakke med :-)

Vi håber på din forståelse og beklager ulejligheden mange gange.

Bedste hilsner
Jesper // Piedi

Fin kundeservice

Bestilte et par Bubetti pumps. Desværre passede modellen ikke og jeg måtte returnere skoene. Fik allerede dagen efter en mail med bekræftelse om, at de havde modtaget skoene plus pengene blev indsat på min konto. Virkelig fin kundeservice! Kommer gerne igen.

23. Oktober 2019

Hej Lene
Tak for din venlige feedback - den er vi meget glade for. Ærgerligt at pumpsen ikke lige passede. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden god gang. Rigtig skøn dag :-)
De bedste hilsner

Godt Udvalg af Bubetti til herrer

Godt Udvalg af Bubetti til herrer, købte 3 par sko til min mand, modtager straks en mail fra Nadia om at det ene par sko har en lille fejl ved syningen, hun sender fotos af fejlen og tilbyder rabat hvis jeg vil ha` skoene alligevel ( sidste par i den størrelse jeg skal bruge hun har tilbage) SUPER service . vil bestemt handle der igen
Mvh. Lenette

31. Mai 2019

He j Lenette
Tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi sætter altid pris på feedback og håber, at du er blevet glad for skoene trods den lille fejl :-) Ha' det godt. De bedste hilsner, Nadia // Piedi

Kan varmt anbefale PIEDI

Kan varmt anbefale PIEDI, super kundeservice !

8. Februar 2019

Hej Annette
Dejligt at høre, takker. Håber pakken kom godt frem :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg af modeller og mange…

Stort udvalg af modeller og mange størrelser. Fik leveret med GLS og det gik lynhurtigt. Havde kontakt telefonisk pga spørgsmål og der var super god service.
Top karakter, bare ærgerligt butikken ikke ligger i Aarhus😉

8. Februar 2019

Hej Dorte.
Mange tak. Vi gør vores bedste :-)
God dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uretmæssig afvisning af en kunde, som søger hjælP

Jeg fik et par sko i julegave fra butikken Piedi i Aalborg. Der var en stor ridse i den ene sko, som jeg imidlertid først opdagede, da jeg prøvede skoene på - siddende i sofaen.
Efter adskillige henvendelser til butikken og et tilsvarende antal nedladende og arrogante svar, såvel på mail som ved personligt fremmøde, opgav jeg at kommunikere yderligere med personalet og indehaveren af butikken. I stedet kontaktede jeg skoproducentens kundeservice og inden for 3 dage, blev de skadede sko byttet til et par nye.
Det var en ærgerlig oplevelse at butikkens service og gode behandling udeblev i samme øjeblik, hvor der var brug for anden indsats end salgsunderstøttende aktiviteter. Og selvsagt ubehageligt at blive mødt med ekspedienternes øjeblikkelige afvisning af at forholde sig til et par synligt ubrugte sko med en tydelig skade.

6. Februar 2019

Hej Stine

Du kontaktede via mail vedrørende dine sko. Som du selv skrev i mailen: ” Jeg prøver skoene på indenfor for at tjekke størrelsen. Efterfølgende opdager jeg, at der er kommet en rids oven på skoen foran, hvor det ligner, at "lakken" er gået op”. Du gør os således opmærksom på, at der senere er kommet en rids oven på, og at den ikke var der fra start. Det fremgik tydeligt, at lakken var blevet revet op af en skarp genstand. Hvordan, det er sket, er underordnet, og du har bestemt ikke gjort det med vilje. Men det kan nu engang ikke være vores skyld, at du uheldigvis har skadet skoen. Vi vurderede således, at der ikke kunne være tale om en fabrikationsfejl men derimod en skade og kan derfor ikke ombytte til en ny sko. Uanset pris og kvalitet kan der altid forekomme skader på fodtøj; for at kunne reklamere over en vare skal der være tale om en fejl fra fabrikantens side af.

For at imødekomme dit ønske om en andens vurdering kontaktede vi leverandøren (Billi Bi), der skriftligt afviste dette som værende en berettiget reklamation.

Vi har hele tiden behandlet dig venligt og forklaret dig, hvornår der er tale om en reklamation og hvorfor vi afviser din sag. At du tolker vores vurdering som dårlig service er blot din utilfredshed over ikke at få din vilje. Hvad der senere er forgået mellem dig og Billi Bi, kan vi af gode grunde ikke stå til ansvar for.

fantastisk

fantastisk god og hurtig behandling...

5. Februar 2019

Hej Jytte
Tak for dine anmeldelse - vi håber, du er glad for dit køb :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superlækre støvler og hurtig…

Superlækre støvler og hurtig forsendelse.
I er også lynhurtige til at svare på mails - også uden for åbningstiden.
Virkelig god service.
Har nu købt i alt 3 par lækre Bubetti støvler hos jer (2 par i fysisk butik og 1 par på hjemmesiden) og det bliver ikke sidste gang!

God dag til jer!

30. Januar 2019

Hej Eva
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er super glade for at kunne hjælpe dig :-)
Rigtig god dag

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Desværre nok sidste gang 👎

Super lækre sko.
Men det bliver desværre kun til 2 stjerner. Da jeg nu ligger inde med et par sko til 1200 som i ikke vil tage retur fordi den pludselig er på udsalg? Har både bon og kassen i besiddelse og har tilbudt at jeg kun skal have udsalgsprisen at købe nye sko for !🤔

16. Januar 2019

Hej Trine :-)

Varen kunne returneres t.o.m. den 5. januar. Du kontakter os først den 15. januar og ønsker at bytte varen - vi tilbød at hjælpe dig på trods af, at fristen var udløbet. Vi gjorde i forbindelse hermed opmærksom på, at dette kun kunne lade sig gøre, såfremt varen ikke er med på vores januarudsalg, hvilket den er.

Vi er i tvivl om, hvorvidt dit sidste forslag er lovligt, og det stemmer ikke overens med vores bytteregler i butikken.

Til Nadia og firmaet.

Til Nadia og firmaet.
Super flot service. Du har tjek på tingene og er med til, at dit firma får stor fremgang. Det du yder er rigtig fremadrettet service i Danmark. Det er de firmaer der overlever, TAK

29. September 2018

Hej Hardy

Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og du er velkommen til enhver tid :-)

Supergod

Supergod, hurtig og professionel behandling på Piedis hjemmeside.
Handler gerne her igen.

13. Juli 2018

Hejsa D. Koch
Tak for din pæne anmeldelse. Den sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at være behjælpelige en anden gang :-)
Rigtig god weekend.
Mvh. Nadia // Piedi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, hvilket for mig er vigtigt når jeg handler online:)
Derudover lever produktet op til beskrivelse og billede fra hjemmesiden, så jeg kan bestemt anbefale andre at handle på Piedi.dk

18. Dezember 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr