Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu handlet med youshoe 2 gange og begge gange er det bare gået så glat! Der går ikke mange øjeblikke, fra man bestiller og til man står med sine nye fantastiske sko/ støvler i hånden. Pri... Mehr ansehen

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Yderst tilfredsstillende!

Bestilte igår en bluse, som allerede var klar i døgnposten til mig dagen efter (altså i dag). Det er hvad man kan kalde hurtig levering! Dog er tøjet en smule småt, i forhold til normalen hvilket man nok lige skal være obs på. Anbefaler klart youshoe.dk!

5. August 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering - halter med returneringen

Der var super hurtig levering - valgte selv-afhentning på posthuset for at spare porto'en. Det hele gik fint indtil jeg sendte nogle af varerne retur - for så fik jeg underligt nok fratrukket penge - som sikkert svarer til porto'en.
Hvis jeg alligevel skal betale porto'en - så kunne jeg jo' lige så godt have fået den leveret ud til min adresse.
Første og sidste gang jeg bestiller fra denne hjemmeside - det er en lidt lusket måde at ville tjene penge på.

7. März 2014

Hej Eva,

Gratis porto gælder kun ved ordrer over 500 kr. Såfremt man returnerer dele af ordren, således at det resterende køb kommer under 500 kr, så fratrækker vi de 37 kr som portoen koster når man køber for under 500 kr.

Vi tjener bestemt ikke penge på portoen - Beløbet går direkte til Post Danmark, som bringer alle vores pakker ud til vores kunder.

Vi er kede af, at du ikke har lyst til at handle ved os igen. Dog er jeg sikker på at du godt kan se en hvis rimelighed i, at man ikke blot kan vælge at beholde f.eks. en enkelt vare, og så stadig have fået gratis porto. Det er jo et tab som vi tager på os hver gang.

Såfremt du har lyst til at handle ved os igen på et tidspunkt, vil jeg dog gerne tilbyde dig et tilgodebevis på de 37 kr. I så fald bedes du venligst lige sende os en mail på: mail@youshoe.dk.

Smil fra Jannie,
Youshoe&Fashion.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ikke meget hjælp

Købet et par støvler til vores datter fik desværre bestil dem et nummer for stor.
Hun fik dem så først gaven 1dag for. sent. Selvføllige vores egen skyld .Men kender mange net butikker hvor de er nået mere fleksible. Og man ikke skal betale fuld porto for og sende tilbage Men er nu endelig også lige meget fik jo ikke nået ud af og henvende os til til dem

11. September 2013

Hej Maria,

Man har altid 14 dages returret, og denne regel gælder for alle vores kunder. Selvom vi sætter utroligt meget pris på hver og én som handler hos os, så har vi desværre ikke kapacitet til at have varer ude "at flyve" længere tid end de 14 dage.

Mht. returporto, så er det hos mange netbutikker indregnet i prisen på varerne, såfremt det er gratis at sende retur. Vi har så valgt at gøre varerne billigere, og så betaler man selv for portoen såfremt man ønsker at returnere noget. Derudover vælger man helt selv, hvilken forsendelsesmetode man benytter (Pakkepost, A-post, B-post, GLS, m.v)

Jeg indsætter lige mit svar til dig her, da jeg egentlig synes jeg gav dig et godt svar tilbage på din mail i går aftes:

"Hej Maria,

Vi er desværre nødt til at holde fast i vores returfrist på 14 dage fra modtagelsen, da det ellers ikke fungerer for os. Men du kan jo prøve at undersøge, hvornår pakken er hentet på posthuset - De 14 dage gælder nemlig fra den dag man får overdraget varerne fra postmanden :-)

Derudover ombytter vi ikke til andre varer, men refunderer i stedet beløbet. Ønsker man en anden vare i stedet, kan denne bestilles som normalt i shoppen :-)

Smil fra Jannie
Youshoe.dk".

Vi er naturligvis kede af, hvis du føler at du ikke har haft en god oplevelse ved at handle hos os - Du kan jo se på resten af vores vurderinger, at langt de fleste er meget glade og tilfredse med vores service i form af hurtig forsendelse, lynhurtige svartider på mail, m.v. - Men returreglerne gælder som sagt for alle.

Hav en rigtig dejlig dag.

Smil fra Jannie,
Youshoe.dk

Genialt

Har nu 3 gange handlet på youshoe.dk og har kun roser at dele ud. Priserne er sindssygt konkurrencedygtige og kvaliteten er rigtig god. Altid problemfri levering.. Min nye yndlings shoeshop på nettet.

28. August 2013

Hej Sofie,

Det er vi rigtig glade for du syntes. Vi vil gøre alt for at blive ved med at være din favorit skoshop. :)

Mvh

Rune & Jannie
Team Youshoe

Fin Service - Dog er tøjet noget småt i størrelserne

Jeg Bestilte et par støvler, en jakke, en maxikjole og en trøje.
Levering og service er helt ok - Bare ærgeligt at jeres tøj er til den lille side.

24. August 2013

Antwort von Youshoe

Ja det er bestemt et fokus punkt at vi i fremtiden beskriver produkterne langt bedre så man er bevidst om at en str. 41 måske ikke matcher din fod i CM. :) Herudover er du og andre altid velkommen til at skrive og lave en forespørgsel på mål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste Skobutik på nettet...........

Vi har købt sko mange steder på nettet, men har haft den bedste oplevelse med Youshoe. Hurtig levering og klart de bedste priser. Har købt 6 par sko og 3 par støvler, og de er alle af top kvalitet.
Vi kan varmt anbefale Youshoe til alle.

Kristina og Emil.

13. Juli 2013

Et stort 5 tal herfra😊😊👍

Super lækker service og ikke mindst hurtig, tøjet er lækkert og sidder godt og behageligt;) der var et lille hul på et af de bukser jeg modtog, men en mail og billede til det meget søde personale og pengene bliver returneret, et par nye bukser havde været at foretrække da de var virkelig flotte men selv butikken med den bedste service kan jo ikke trylle når de ikke er lager ;) så jeg er meget tilfreds med udfaldet af handlen .. Og handler der gerne igen 😊😊😊 god kommunikation med personalet over mail . Man overlever kun den hårde konkurrence ved at gøre noget ekstra for kunderne og det gør i TAK

6. Juli 2013

FANTASTISK FIRMA

Har købt 3 par støvler hos jer. Servicen er i top, et par gik i stykker, wupti straks modtog jeg en kreditnota til mit næste køb. Det kalder jeg service. Jeg handler hos jer igen, det er helt sikkert. Priserne er også så alle kan være med. Leverings tiden er også ok. Tak til jer

Annette Christiansen

13. Juni 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vare, super service, super kundeservice og lynhurtig levering

Er ovenud tilfreds med Youshoe, og har handlet der flere gange. Hver gang har alt været som det skulle være. Kan kun anbefales varmt!! Jeg vil hellere købe hos Youshoe, end hos f.eks. Zalando. Youshoes priser er også meget mere realistiske og jordnære, og deres produkter er lige så gode som de dyre virksomheders vare. SUPER butik :-)

18. Mai 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er virkelig god service

jeg er helt klart tilfreds med de gange jeg har købt noget ved youshoe...
Ordenlig behandling ved kontakt til forhandler...
Hurtig levering... alt i alt en god service ;)

Hvis der skulle være et lille men... ville det være at deres hjemmeside til tider kan virke rodet og uoverskueligt.
Men jeg er helt sikkert Tilfreds og glad... og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved youshoe.

17. Mai 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

levering tager aalt for lang tid :(

Bestilte en jakke d. 7 og har stadig ikke modtaget den, har skrevet en mail og fået afvide den nok først bliver sendt afsted fredag. Så en leveringstid på1-3 dage er ganske forkert.
Skuffende.

11. April 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr