Unternehmen hat geantwortet
Jeg har nu handlet med youshoe 2 gange og begge gange er det bare gået så glat! Der går ikke mange øjeblikke, fra man bestiller og til man står med sine nye fantastiske sko/ støvler i hånden. Pri... Mehr ansehen
Skolevej 3, 7840, Højslev, Dänemark
- 51927337
- mail@youshoe.dk
- youshoe.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Yderst tilfredsstillende!
Bestilte igår en bluse, som allerede var klar i døgnposten til mig dagen efter (altså i dag). Det er hvad man kan kalde hurtig levering! Dog er tøjet en smule småt, i forhold til normalen hvilket man nok lige skal være obs på. Anbefaler klart youshoe.dk!
Hurtig levering - halter med returneringen
Der var super hurtig levering - valgte selv-afhentning på posthuset for at spare porto'en. Det hele gik fint indtil jeg sendte nogle af varerne retur - for så fik jeg underligt nok fratrukket penge - som sikkert svarer til porto'en.
Hvis jeg alligevel skal betale porto'en - så kunne jeg jo' lige så godt have fået den leveret ud til min adresse.
Første og sidste gang jeg bestiller fra denne hjemmeside - det er en lidt lusket måde at ville tjene penge på.

super hurtige
Youshoe har en super service. Bestilte mine støvler i går og fik dem i dag. Og så er deres side nem at finde ud af. 😊
ikke meget hjælp
Købet et par støvler til vores datter fik desværre bestil dem et nummer for stor.
Hun fik dem så først gaven 1dag for. sent. Selvføllige vores egen skyld .Men kender mange net butikker hvor de er nået mere fleksible. Og man ikke skal betale fuld porto for og sende tilbage Men er nu endelig også lige meget fik jo ikke nået ud af og henvende os til til dem

Genialt
Har nu 3 gange handlet på youshoe.dk og har kun roser at dele ud. Priserne er sindssygt konkurrencedygtige og kvaliteten er rigtig god. Altid problemfri levering.. Min nye yndlings shoeshop på nettet.

Fin Service - Dog er tøjet noget småt i størrelserne
Jeg Bestilte et par støvler, en jakke, en maxikjole og en trøje.
Levering og service er helt ok - Bare ærgeligt at jeres tøj er til den lille side.

Antwort von Youshoe
super god og hurtig ekspedition.
fede ting - gode priser - og man får varen meget hurtig efter bestilling
Super vare, god service, lave priser
Super vare, god service, lave priser.
Hurtig levering og billigt tøj.
Jeg er virkelig tilfreds med denne gangs levering. Tøjet er som forventet og så til billige priser. Det bliver ikke bedre :-)
Den bedste Skobutik på nettet...........
Vi har købt sko mange steder på nettet, men har haft den bedste oplevelse med Youshoe. Hurtig levering og klart de bedste priser. Har købt 6 par sko og 3 par støvler, og de er alle af top kvalitet.
Vi kan varmt anbefale Youshoe til alle.
Kristina og Emil.
Genialt koncept
Som altid de lovede varer til skarpe priser.
Hurtig ekspedering og hurtig levering
Jeg bestilte 3 par sko. Der gik et kvarter, så var de pakket og klar til afsendelse. Det kalder jeg service. Handler helt sikker hos youshoe.dk igen
Et stort 5 tal herfra😊😊👍
Super lækker service og ikke mindst hurtig, tøjet er lækkert og sidder godt og behageligt;) der var et lille hul på et af de bukser jeg modtog, men en mail og billede til det meget søde personale og pengene bliver returneret, et par nye bukser havde været at foretrække da de var virkelig flotte men selv butikken med den bedste service kan jo ikke trylle når de ikke er lager ;) så jeg er meget tilfreds med udfaldet af handlen .. Og handler der gerne igen 😊😊😊 god kommunikation med personalet over mail . Man overlever kun den hårde konkurrence ved at gøre noget ekstra for kunderne og det gør i TAK
Super service!
Jeg er fuldstændig tilfreds med siden.
Købte forskellige ting derinde.
Absolut ingen klager herfra! :)
FANTASTISK FIRMA
Har købt 3 par støvler hos jer. Servicen er i top, et par gik i stykker, wupti straks modtog jeg en kreditnota til mit næste køb. Det kalder jeg service. Jeg handler hos jer igen, det er helt sikkert. Priserne er også så alle kan være med. Leverings tiden er også ok. Tak til jer
Annette Christiansen
Super vare, super service, super kundeservice og lynhurtig levering
Er ovenud tilfreds med Youshoe, og har handlet der flere gange. Hver gang har alt været som det skulle være. Kan kun anbefales varmt!! Jeg vil hellere købe hos Youshoe, end hos f.eks. Zalando. Youshoes priser er også meget mere realistiske og jordnære, og deres produkter er lige så gode som de dyre virksomheders vare. SUPER butik :-)
Det er virkelig god service
jeg er helt klart tilfreds med de gange jeg har købt noget ved youshoe...
Ordenlig behandling ved kontakt til forhandler...
Hurtig levering... alt i alt en god service ;)
Hvis der skulle være et lille men... ville det være at deres hjemmeside til tider kan virke rodet og uoverskueligt.
Men jeg er helt sikkert Tilfreds og glad... og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved youshoe.
Suveræn Service
Virkelig god service, lækre sko til en fornuftig pris og hurtig levering. Thumbs up herfra :)
levering tager aalt for lang tid :(
Bestilte en jakke d. 7 og har stadig ikke modtaget den, har skrevet en mail og fået afvide den nok først bliver sendt afsted fredag. Så en leveringstid på1-3 dage er ganske forkert.
Skuffende.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.