Jeg kan varmt anbefale behandlingen hos Pia. Jeg kom med flere ugers spændinger og overbelastning i benene fra meget træning. Pia var meget grundig i sin undersøgelse og fandt hurtigt de områ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En super dygtig og lyttende behandler Jeg har fået behandlinger med jævne mellemrum hos Pia i 6-7 år pga. smerter og spændinger i begge skuldre. Pia er super dygtig og kompeten, hendes viden og s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Privatklinik Pia Fraefel tilbyder helhedsorienteret fysioterapi, fysiomassage & gravidmassage. Klinikken har desuden speciale i fysioterapi til brystkræftopererede. Du bestemmer selv hvor langt tid du vil booke (min. 30. min.) og hvad du trænger mest til at få behandlet den pågældende dag. Måske har du smerter, har fået en skade, er blevet opereret eller ønsker blot at opleve velvære i kroppen på ny. Alle er velkomne her. Du kan som medlem få tilskud fra Sygeforsikringen danmark eller via din sundhedsforsikring. Nogle vælger at komme her enkelte gange, mens andre ønsker et forløb. Jeg er uddannet aut. Fysioterapeut (1995) massageterapeut (2000) samt kost- og livsstilsvejlder (2013). Løbende deltager jeg i kurser for at holde mig opdateret indenfor mine fagområder. Stemningen i klinikken er hyggelig og uformelt. Jeg har en kunde ad gangen, for at have fuld fokus på dig. Tider kan bookes online, pr. mail eller telefon. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.
Privatklinik Pia Fraefel, Østerbrogade 32 a, 7100, Vejle, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg kan varmt anbefale behandlingen hos Pia.
Jeg kom med flere ugers spændinger og overbelastning i benene fra meget træning. Pia var meget grundig i sin undersøgelse og fandt hurtigt de områder, der var mest belastede.
Behandlingen kombinerede massage og laserterapi, og jeg mærkede en tydelig forbedring allerede under og lige efter behandlingen. Især spændingerne omkring knæ og lægge blev markant mindre, og jeg følte mig mere bevægelig bagefter.
Pia er professionel, dygtig og behagelig at arbejde med. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Pia er en meget dygtigt og kompetent Fys, der også besidder dejlige menneskelige kvaliteter. Hun er god til at se en og lytte til det man siger og tilrettelægger sin behandling ud fra dette. Der er altid en god stemning hos Pia og anbefaler hende meget gerne.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Jeg har oplevet en del forskellige fys'er og massører, men i Pia forenes næsten alle de andres bedste egenskaber. Hun er både fagligt og håndværksmæssigt dygtig og altid lyttende og undersøgende, så hun sikrer, at hun får fat de rigtige steder. Rolig og effektiv behandling og instruktion i enkel egentræning. Min bedste anbefaling.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Verdens bedste fys! Jeg er nu kommet i over 6 år, både med graviditetsgener og problemer efter piskesmæld og hjernerystelse. Du finder ikke mere kompetent og fantastisk behandling end her! Tusinde tak for dig, den du er, det du gør og din måde at være på ❤️

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Hos en top professionel Fys, som ved hvad hun har gang i. Rammer de ømme punkter og går derfra med en go følelse i kroppen. Har reddet mig for indtagelse af mange panodiler

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Pia er en fantastisk dygtig behandler. Jeg har gået hos hende i mange år, prøvet mange forskellige behandlere, men vender altid tilbage for det hun gør det virker. Samtidig er hun enormt lyttende og rolig. Kan kun anbefale hende.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Pia er yderst kompetent til at fixe de skader som opstår løbende i dagligdagen. Det gælder både sportsskader og andre skader der pludselig opstår ud af det blå. Pia kommer hele kroppen rundt og lokalisere hurtigt hvor skaden stammer fra.
Jeg har brug Pia i over 18 år. Første gang var da jeg var gravid. Og under begge mine graviditeter har Pia været en stor hjælp til at graviditeten forløb med så få skavanker som muligt.
Her får du en fysioterapeut som kan sit kram på alle aspekter, derfor de bedste anbefalinger til Pia herfra!

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Jeg har et ar ved min underlæbe, som var meget stramt og irriterende med svie og stikken. Troede ikke der kunne gøres noget, førend jeg kom hos Pia. Allerede efter 2 behandlinger er stramheden faktisk væk og irritationen er blevet markant mindre. Pia er fantastisk dygtig til at arbejde og jeg er så taknemmelig for at jeg blev ledt netop hen til hende.
Jeg giver Pia mine allerbedste anbefalinger, både fagligt, men også menneskeligt, da Pia er utrolig imødekommende og tryg at komme hos.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Sød, imødekommende og hjertevarm kvinde. Så dygtig til sit arbejde. En god dybtegående massage som man føler man får noget ud af.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Så dejligt at blive masseret/rørt ved for at få spændingerne låst op og væk, og ikke bare få et A4 ark med øvelser, som andre fysioterapeuter praktiserer.
Få gange har gjort underværker med mine arme.
Klar anbefaling af Pia

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
En super dygtig og lyttende behandler
Pia er super dygtig og kompeten, hendes viden og store erfaring gør at jeg er smertefri og langt mere bevægelig efter hver behandling.
Jeg kan varmt anbefale Pia da udover hendes faglige evner altid mødt med et smil,en varme og god atmosfære.
Bedste anbefalinger gives af Morten Kjær

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
En rigtig dygtig behandler som lytter, og kan mærke hvad din krop har brug for.
Jeg har brugt Pia i forbindelse med at få løsnet op under mine graviditeter i ryg og bækken og generelt hvor der har været spændinger. Hun kan klart anbefales.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Kom første gang hos Pia med et svært tilfælde af rygsmerter. Allerede efter 1. behandling var det meget bedre, og nu kommer jeg der med faste mellemrum , så der ikke kommer gentagelse. Ud over faglig dygtighed, er Pia også et meget behageligt menneske,

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Har fået behandlinger fra Pia de seneste par år. Altid en god oplevelse. Om det så er ryg-, nakkesmerter eller hælspore, har hun altid hjulpet. Pia er meget dygtig og behagelig, og man mærker allerede en afslappethed efter første behandling. Det kan kun anbefales.
5/5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Utrolig dygtig og professionel
Meget lyttende og forstående

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Jeg har gennem en længere periode gået til behandlinger hos Pia ifm bækkensmerter i graviditeten. Jeg fortsætter efter fødslen til løsgørende behandlinger og hvad hun ellers kan mærke jeg trænger til. Pia er dygtig og grundig, har mange års bred erfaring og besidder kærlighed og varme. Jeg giver hende mine største anbefalinger!

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Pia er bare hel unik fantastik Fys. Hun er reddede mig da jeg fik en diskusprolaps. Jeg kan igen bruge mit ben. Jeg er Pia dybt taknemmelig. Jeg går hos hende endnu for at holde mine smerte nede🥰❤️

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Jeg har meget stramt væv efter flere operationer i brystet. Pia er yderst kompetent, og får strukket og masseret mit væv i dybden, så jeg får langt bedre bevægelighed. Hun åbner op for mine lymfer og arbejder i dybden hvor man har gener. Jeg føler mig tryg i Pias hænder, og ved ikke hvilken forfatning mit bryst, lymfødem arm mm ville være i uden hendes behandlinger. Har man skavanker andre steder på kroppen er Pia altid til at snakke med og giver det steder en bearbejdning også. Pias hænder som ved, hvad de har med at gøre , kombineret med laser løser op for rigtig meget. Kan kun anbefale Pia til alle med kropslige udfordringer af denne karakter.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Jeg fik Pia anbefalet efter en operation, hvorefter jeg havde en del gener.
Jeg har nu været hos Pia nogle gange, og jeg glæder mig altid til at have en aftale med hende igen.
Samtlige behandlinger har hjulpet mig så godt, og jeg mærker stor forskel efter hver gang.
Pia er utrolig kompetent, og har forskellige metoder til at få behandlingen til at være 100 % effektiv.
At hun så tilmed er sød og lyttende gør bare oplevelsen endnu bedre☺️
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Pia.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Fysioterapeut Pia Fraefel får min bedste anbefaling.
Pia er en virkelig dygtig og holistisk fysioterapeut med mange specialer f.eks. smertelindring og afspænding ifm. operation, hvor andet ikke har hjulpet.
Pia er kompetent, uddanner sig løbende og anvender mange forskellige teknikker.
Der er altid fuldt fokus på hvad min krop har brug for og maksimal tid på briksen. Jeg er så glad for, at have fundet frem til Pia's klinik.

Antwort von Privatklinik Pia Fraefel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.